Négy hozzászólással lentebb lett leírva, miről szól igazán ez a téma. Hogy a klub sokszor nem úgy működik, mint egy profi klub, hanem úgy, mint egy jótékonysági intézmény. A klubot nem kell hogy érdekelje de Jong felesége meg gyereke. Miért kéne a klubnak velük foglalkoznia? Magasról teszek de Jong feleségére meg gyerekére. Egészen elképesztőek voltak azok az ügyletek, amikor egyes játékosokat azért engedtünk el fillérekért, hogy az új klubjaikban magasabb fizuhoz jussanak. Komolyan, mintha a Máltai Szeretetszolgálat lennénk. A klubnak a saját érdekeit kell szem előtt tartania, és nem azt, hogy mi jó de Jong feleségének. Az rég rossz, ha a klub nem a saját érdekeire koncentrál.La Masia1 írta: ↑2024.06.24. 23:37:58Tehát az lenne a cél, hogy egy amúgy egészséges, minden edzőnél alap embernek számító játékost a lelátóra ültessünk, hogy a feleségével és a gyerekével a VIP-ből nézzék végig a szezont, ezért fizetnék az évre kb. 35 milliót, nem játszana, semmi haszna nem lenne, foglalná a bérkeretet, arra játszva, hogy a szezon végén a játékos ESETLEG úgy dönt, hogy ő akkor inkább ingyen elmenne?
A cél a részemről az lenne, hogy meggyőzzük a távozásról. Szerintem meg lehetne, mert többet kaszálna, ha most távozna és lehúzna egy másik klubot, minthogy itt kidekkoljon még két évet, és véget érjen a pályafutása. Szerintem meg lehetne győzni.
Gondolom, te sem sértődsz meg azon, hogy ez kölcsönös, amit tovább erősít, ha valaki számára egyáltalán szóba kerülhet, hogy a klub érdekei fölé helyezzük a játékosok feleségeinek érdekeit.
De, arról beszélünk. Régóta téma, hogy ahol ő játszik, ott történik a legtöbb labdaérintés. Vagy ahogy itt már szállóigévé vált, ez az "origó". Erre a posztra a legnagyobb klasszisokra van szükségünk, és véleményünk szerint de Jong nem az. Ha valaki szerint az, oké, joga van ahhoz, hogy ez legyen a véleménye. Ahogy másnak ahhoz, hogy az ellenkezőjét gondolja.
Balszélen Williams, jobbszélen Yamal, tartalék Ferran. Nekem nem tetszene, de szerintem ez a céljuk.