don gamper írta:Tc. torrestoni!!
" Nyilván hibázott is, de még így is ő kapta a legkevesebb gólt a Primera D.-ben."
Sajnos ez legkevésbé az ő érdeme!!légyszives sorold fel azokat a meccseket idén amiket az ő bravurjai miatt nyertünk meg
"a kapott gólok is a csapat érdeme....a felelősség mindenkire azonos mértékben háruljon"
Az Espanyol elleni második gol is a csapat érdeme???
Ugy gondolod hogy Messi,Touré,Eto'o válalja magára V.V bénázását?
ne haragudj de ezek 1 kicsit sületlenségnek tünnek
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Erre csak azt tudom mondani, amit a véleményem elején kiemeltem: én így látom.
Másod sorban én végső soron megvédtem Victort azzal, amit írtam.
Azonban nem ezekkel az állításokkal, amiket te badarságnak tartasz... Az egész egy összefüggő gondolat. Vártam, hogy bizonyos részeket kiemelnek majd... Annak semmi értelme nem lenne, ha csak azokat nyersen írtam volna. Szóval így az egész felvetésed értelmét vesztette számomra.
Az első idézetet -ha már így kiemelted a mondandóm közül- megvédeném részben, hogy magában is megállja a helyét:
Voltak olyan meccsek, amikor igenis kitűnően teljesített... Tette a dolgát, hibák nélkül...
Egyetlen kapus nagyon ritkán nyer meccs(ek)et, ehhez kell a többi csapatrész gyatra teljesítménye, a szerencse, és a klasszis kapus. Szerencsére az első a jó eredmények esetében nem fordult elő, így a másik kettőre nem igazán volt szükség, ergo ez a felvetésed is megdőlni látszik.
A második idézethez nem fűznék semmit, Savi megadta a választ, de erre különösen igaz az, hogy nem kell kiemelni mondatokat, úgy értelmét veszti a dolog.
atek írta:torrestoni: ha lenne egy jó kapusunk akkor esetleg hozhátna akkor a meccseket, amikor gyengébben muzsikál a csapat, példa erre a tegnapi meccs, ha nincs egy ilyen potya amit én akárhogy is nézek potya, akkor egy góllal és csúnya játékkal is, de miénk lett volna a meccs...
Persze..., szerintem ezen véleményt te magad sem gondoltad át eléggé.
-eddig nem volt szükség arra, hogy a kimagasló kapusteljesítménnyel nyerjünk mérkőzéseket (s ennek örülnünk kell).
-tegnap az első félidőben lejátszott minket a Lyon..., így, vagy úgy, de olyan nincs, hogy ha az a gól nem megy be... stb. Sztem ki lehet mondani, hogy a Lyon tegnap jobb volt (taktikailag mindenképp), s ha az a Juninho gól nem születik, még úgy is távol állt volna a csapat a győzelemtől. Az ilyen kategóriájú kijelentéseknek nincs értelme.