La Masia1 írta: ↑2024.06.25. 13:41:13
Megnéztem most egy hosszabb összefoglalót róla. Háááát...ha a negyedét megcsinálja annak, ami abban volt, akkor kétszer jobb lesz mint a prime Neymar/Ronaldinho a Barcában
Úgy nézett ki a gyerek, mintha fizika-szakos iskolások közé beraknának valakit, aki azért heti 3x eljár focizni
Remélem azért többet játszana, mint Roque
Jaja.

Rég láttam ennyire durva összefoglalót. És persze, az tud csalóka lenni, az utóbbi időben látatlanban, inkább csak összefoglaló alapján (bár vele azért láttam pár meccset is) talán Zirkzeenél éreztem ezt a fajta különbséget, amit írtál, hogy látványosan duzzad a tehetségtől, és egy szinttel feljebb van, mint a körülötte lévő focisták, erőben, sebességben, mindenben. Highlightsból talán ezt érdemes nézni, hogy mik lehetnek a képességei. Oké, ekkora rabónát biztos nem vág még egyszer, de aki ezt megcsinálja, ügyetlen nem lehet. Aki mindkét lábbal tud erővel befejezni, és látványosan gyorsabb, mint az egész mezőny, az minimum ígéretes, és ezeket le lehet vonni highlightsból is. Én bevallom, belelkesedtem, nagyon elnézegetnék egy ilyen játékost.
Nyilván közben ezt egy szinttel lejjebb csinálta meg, és ilyenkor mindig van benne rizikó.
De alapvetően örülök, hogy ilyen játékosokat nézegetünk, és támogatom a hozzá hasonló transzfereknek legalább a lehetőségét. Franciáknál lenne még érdemes ilyeneket nézni, őket valamiért évek óta átugorjuk, közben meg szállingóznak ki onnan a klasszisok minden évben - csak nem hozzánk.
A többség ilyenkor hőzöng, ha egy számára ismeretlen játékos érkezik, de majd bizonyítanak. Vagy nem. De ilyenekkel is épülnek remek csapatok Gironában, Leverkusenben, az RB-knél, stb, sok közülük 50-100 misiért megy tovább.
A Milannak szurkolok még, tavaly szétröhögte ott az agyát mindenki egy Reijndersen, akit 20 millióért vittek oda, már nem is túl fiatalon, a holland ligából. A csapat legjobbja volt talán a szezonban, a legtöbb perccel, és úgy, hogy addig 0 válogatott szereplése volt, már onnan is kirobbanthatatlan. De hát nem ismerte senki.
Fayé elvileg egyre közelebb a Portóhoz 15 millió körül (sport-mundo vonalnak megfelelő portugál oldalak alapján, mint ojogo). Amit láttam, az alapján jó üzlet lenne, ha lenne rá valami visszavásárlási, a legfrissebb hírek szerint az is kerül bele.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy