Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mourinho először 2005 tavaszán sértődött meg, amikor a Valdesba beleszálló Drogba pirosat kapott a Nou Campban. Arról hallgatott, hogy a visszavágón úgy mentek tovább, h. Terry fejesénél Carvalho lefogta Valdest, aki így tehetetlen volt...De ez nem is meglepő, nem merhette lefújni a bíró, tekintve, hogy az odavágó után a játékvezető-Frisk-halálos fenyegetéseket kapott, majd vissza is vonult...ezzel sem számolt el soha szerintem. De mindegy. 2006-ban Del Horno kis híján kirúgta Leot a stadionból, a piros jogtalan lett volna? Ugyan...( azt azért éredemes megnézni, Robbent előtte milyen csúnyán megfirkálta LeoCharlie írta:Special Five miért lepődik meg őszintén azon hogy a csapatai 10 emberrel nyomják mindig ellenünk? Mit vár ha 11ből 8 embert hentelésre állít be?
így van. kap a fű valami jóféle tápot és megnől. mivel a mi játékosaink magasabbak,így kilátszanak majd a fűből és fejjel megnyerik a meccset.Charlie írta: Elkezdték locsolni a Bernabeut Mourinho parancsára, hogy a következő meccsünkre megfelelő hatást érjenek el a gyepminőséggel. Valami hasonlót.
Szerintem fordítva is történtek dolgok, a játékvezetés ha nem is volt tökéletes, kiegyenlített viszont volt.recrea írta:Nem tudom volt-e már róla szó,de szerintem ezek az ostoba,demagóg,fals - bíróval kapcsolatos - nyilatkozatai Mu-nak teljesen tudatosak. Nem buta a csóka, feleslegesen nem csinál magából hülyét. Azért mondja ezeket,h nyomás alatt tartsa a sporikat, magyarul senkit ne állítsanak ki tőlük, a szerdai bíró már most izgul, ha jaj csak ki ne nyomjak vmit a realból, neh tizit adjak ellenük, mert akkor megkapom a nagy josétól. A hangzatos nyilatkozatai már most elegek voltak ahhoz, h jópár jogtalan szabadot befújjanak nekik a tizenhatosunk környéken. Aki azt gondolja ,h a realnak kell majd megharcolnia a sporival, az nagyot téved. Amúgy nagyszerű taktika josétól. Mi válaszoljunk majd a pályán ezekre.
sztem nem lesz nagy különbség, max akkor, ha arra a meccsre a fakóval áll ki a barca és ezt nem arcoskodásból mondom, hanem egyszerűen a látottak alapján. max akkor nyerhet a madrid, ha guardiola nem tudná szinten tartani a játékosaink "érdeklődését", és leszrnák az egészet. nálunk - a sztenderd klasszikusból adódó flessen kívűl -, nem hinném, h túl nagy motíváció lenne harminckettedszer is megrakni a madridot, a realnak viszont úgy kell ellenünk a siker, mint egy falat kenyér. de ha odafigyelünk, akkor kumma nehéz dolga van/lesz a madridnak ha meg akarja verni a barcát.daffy írta:szerintem a 4. meccsen lesz nagy különbség. addig hasonló realt tippelek,mint a tegnapi.Boixos írta:...
szerintem a 4. meccsen lesz nagy különbség. addig hasonló realt tippelek,mint a tegnapi.Boixos írta:meg kellene nézni, h eddig kik ellen xeltünk a bajnokságban, a madrid egy újabb brigád a sorban, se több, se kevesebb. folyamatosan jönnek itt - és gondolom odaát méginkább - a gyerekek, h majd ha összeérnek, akkor lesz kapsz. na, ennyire jött össze a történet.
mindenesetre van még 3 meccs, valamelyiken viríthatnának valamit, az edzőzseni és az utána mantrázó szerencsétlenek röhejesen szánalmas, a problémát kizárólag csak másokban kereső magyarázatain kívül is.
OvaMind írta:Szerintem igazságos a döntetlen, én úgy foglamaznék, hogy mindkét csapat óvatosan lépett pályára. A Barcának nem volt sietős, így nem mentek bele oylan szituációkba, amikből leindíthatták volna őket, míg a Real viszonylag defenzív felfogásban játszott (ami valóban akár eredményes is lehetett volna). Ők arra apelláltak, hogy meglógnak egy gyors, hosszú indítással, de a Barca meg pont erre figyelt. Szóval az egész meccsen egy taktikai patthelyzetnek lehettünk szemtanúi, vagy legalábbis a Barca-gólig. Onnantól úgy vélem, kicsit ráültünk az eredményre, és ennek ugyanúgy meglett a böjtje, mint az Arsenal ellen Londonban.daman írta:Ha megengeditek hozzaszolnek a tegnapi meccshez, mert bar ez egy Barca oldal, nem tudok elmenni szo nelkul nehany irdatlan hulyeseg mellett:
1) Eloszor is dontetlen lett a meccs, ennek oka pedig elegge egyertelmu: egyik csapat sem volt jobb, mint a masik. A Barca semmivel nem jatszott jobban vagy veszelyesebben ugy sem, hogy gyakorlatilag a fel meccset emberelonyben jatszotta, ha tetszik, ha nem.
2) A biro tevedett ide is oda is, az oszi is meccset figyelembe veve nem mondhatnam, hogy a Madrid javara tevedett volna tobbet, sot. (de meg itt sem)
3) Jott itt a sok "alazas lesz" szoveg, most, hogy megsem lett az, azzal jottok, hogy a Barca nem porgott 100%-on, Vegulis az igaz, hogy nem ugy jatszott egyik csapat sem, mintha ez egy BL donto lenne, de nagyon is komolyan vettek. Csak eppen egyik csapat sem hulye, sem az edzoik, a Barca nyilvan nem fog fejetlenul elore menni, (mert ugye sokak szerint ez jelenti a 100%on porgest), mivel tudjak jol, hogy nagyon veszelyesek a madridi kontrak.
A Madrid meg nyilvan nem fog nekiesni a Barcanak, mert annak se lenne ertelme. Kit erdekel a XX %-os labdatartas, amig a sajat terfelukon passzolgatnak a katalanok? Mert azt nem mondhatjatok, hogy beszoritottak a Madridot es sorra dolgoztak ki a helyzeteket. Akar tetszik, akar nem, ennek az ellenfelhez is koze van. Mourinho nagyon is jot lepett ezzel a taktikaval, akar tetszik nektek, akar nem.
Sokak szemeben a Barcat akkor lehet "megerdemelten" megverni, ha az ellenfelnel tobbet van a labda es folyamatosan tamad. Csak eppen minden csapat ellen van egy taktika, amivel meg lehet fogni - a Barca ellen pont nem ez az.
Azt se mondhatjatok, hogy tobb helyzete lett volna a Barcanak, szoval ez alapjan ugyanugy megnyerhette volna a Madrid is a meccset-ezert is mondom, hogy igazsagos a dontetlen. Szerintetek undorito volt ez a stilus, kozben minimum ugyanannyi Madrid helyzet volt. Most akkor mi az undorito? Nem voltak se sportszerutlenek, se nem alltak be 11 emberrel vedekezni. Egyszeruen nem rohantak fejjel a falnak, ahogy a Barca sem.
Biztos 1%-on porgott a Barca, nem? Egyik csapat sem vette kevesbe komolyan a meccset, mint a masik, nem is tehetnek meg.
4) Bar nem akarom a feszultseget szitani, igy erre nem is varok reakciot, de azert szerintem minden Barca drukker elgondolkodhat magaban, hogy vajon milyen reakcioi lettek volna, ha CR Barcelonaban 2 meterrol kilovi a nezoket.
5) Vegezetul remelem egy izgalmas kovetkezo 3 meccset latunk remenyeim szerint madridi sikerekkel. Jo szurkolast mindenkinek.
HALA MADRID
Összességében jól látszott, hogy a Real inkább egy újabb demoralizáló vereség elkerülésének céljával állt ki, lényegében félig-meddig lemondva a bajnokságról. A következő Clasicókra nézve nehéz ebből a meccsből következtetéseket levonni, mert egyik csapat sem nyújtotta tudása legjavát.
Azt előre lehet vetíteni, hogy a Real hasonló felfogásban fog játszani a következő 3 meccsen, de úgy vélem, hogy ez kevés lesz most a tavalyi hibáiból tanuló Barca ellen (a BL-ben biztos).
ez nem ujdonság megmosolyogni kell őket, és bizni a csapatban, hog a mi team-ünk jobban fog szerepelni... nem adjuk ingyen a bőrünket...davidvilla007 írta:Olvasgatva más fórumokon,a madridistáknak ugy nkinyilt a csipájuk mintha gólokkal vertel volna minket!Ilyeneket látok,hgy uj dolog kezdődik,és h már éátják a bl trófeát stb!Hol élnek ezek????NAgyon remélem hogy nagyon el lesz kenve már a szájuk szerdán!Amugy szerintetek Pep taktikája hogy ilyen nagyon laza vérmérséklettel játszottunk?
egy rakás sz*r a középpálya. így mit is lehet játszani?fcjoc írta:
hsz of the day..
HA A TI KERETEK NEM(wtf?!), akkor melyik keret alkalmas
.. komolyan mondom már nem is tudom mibe burkolózzatok..
Amúgy lassan már ott járunk hogy a realnak nem is fontos h nyerjen valamit, hanem hogy látszódjon rajtuk h jól játszanak.. csak ezt nem erre játszák..
Szerintem igazságos a döntetlen, én úgy foglamaznék, hogy mindkét csapat óvatosan lépett pályára. A Barcának nem volt sietős, így nem mentek bele oylan szituációkba, amikből leindíthatták volna őket, míg a Real viszonylag defenzív felfogásban játszott (ami valóban akár eredményes is lehetett volna). Ők arra apelláltak, hogy meglógnak egy gyors, hosszú indítással, de a Barca meg pont erre figyelt. Szóval az egész meccsen egy taktikai patthelyzetnek lehettünk szemtanúi, vagy legalábbis a Barca-gólig. Onnantól úgy vélem, kicsit ráültünk az eredményre, és ennek ugyanúgy meglett a böjtje, mint az Arsenal ellen Londonban.daman írta:Ha megengeditek hozzaszolnek a tegnapi meccshez, mert bar ez egy Barca oldal, nem tudok elmenni szo nelkul nehany irdatlan hulyeseg mellett:
1) Eloszor is dontetlen lett a meccs, ennek oka pedig elegge egyertelmu: egyik csapat sem volt jobb, mint a masik. A Barca semmivel nem jatszott jobban vagy veszelyesebben ugy sem, hogy gyakorlatilag a fel meccset emberelonyben jatszotta, ha tetszik, ha nem.
2) A biro tevedett ide is oda is, az oszi is meccset figyelembe veve nem mondhatnam, hogy a Madrid javara tevedett volna tobbet, sot. (de meg itt sem)
3) Jott itt a sok "alazas lesz" szoveg, most, hogy megsem lett az, azzal jottok, hogy a Barca nem porgott 100%-on, Vegulis az igaz, hogy nem ugy jatszott egyik csapat sem, mintha ez egy BL donto lenne, de nagyon is komolyan vettek. Csak eppen egyik csapat sem hulye, sem az edzoik, a Barca nyilvan nem fog fejetlenul elore menni, (mert ugye sokak szerint ez jelenti a 100%on porgest), mivel tudjak jol, hogy nagyon veszelyesek a madridi kontrak.
A Madrid meg nyilvan nem fog nekiesni a Barcanak, mert annak se lenne ertelme. Kit erdekel a XX %-os labdatartas, amig a sajat terfelukon passzolgatnak a katalanok? Mert azt nem mondhatjatok, hogy beszoritottak a Madridot es sorra dolgoztak ki a helyzeteket. Akar tetszik, akar nem, ennek az ellenfelhez is koze van. Mourinho nagyon is jot lepett ezzel a taktikaval, akar tetszik nektek, akar nem.
Sokak szemeben a Barcat akkor lehet "megerdemelten" megverni, ha az ellenfelnel tobbet van a labda es folyamatosan tamad. Csak eppen minden csapat ellen van egy taktika, amivel meg lehet fogni - a Barca ellen pont nem ez az.
Azt se mondhatjatok, hogy tobb helyzete lett volna a Barcanak, szoval ez alapjan ugyanugy megnyerhette volna a Madrid is a meccset-ezert is mondom, hogy igazsagos a dontetlen. Szerintetek undorito volt ez a stilus, kozben minimum ugyanannyi Madrid helyzet volt. Most akkor mi az undorito? Nem voltak se sportszerutlenek, se nem alltak be 11 emberrel vedekezni. Egyszeruen nem rohantak fejjel a falnak, ahogy a Barca sem.
Biztos 1%-on porgott a Barca, nem? Egyik csapat sem vette kevesbe komolyan a meccset, mint a masik, nem is tehetnek meg.
4) Bar nem akarom a feszultseget szitani, igy erre nem is varok reakciot, de azert szerintem minden Barca drukker elgondolkodhat magaban, hogy vajon milyen reakcioi lettek volna, ha CR Barcelonaban 2 meterrol kilovi a nezoket.
5) Vegezetul remelem egy izgalmas kovetkezo 3 meccset latunk remenyeim szerint madridi sikerekkel. Jo szurkolast mindenkinek.
HALA MADRID
szerintem a kupa döntőben nem kell gálázni sem ha nyerünk 2-0 vagy 2-1re az úgy teljesen jó. A BL-ben viszont életük formájában kell játszani ott tényleg szükség lesz rá.Messithebest írta:Elmondom, hogyha a kiállitás után nem ülünk rá az 1-0ra, megint kapnak egy 3ast minimum. Szóval nyugi van, kupadöntőben biztos nem ez lesz. Hajrá Barca!víscaelbarca!forever írta:Nekem is kezd zavaró lenni ez az egész. El se merem képzelni mi lett volna vagy mi lesz ha nyernek is ellenünkdavidvilla007 írta:Olvasgatva más fórumokon,a madridistáknak ugy nkinyilt a csipájuk mintha gólokkal vertel volna minket!Ilyeneket látok,hgy uj dolog kezdődik,és h már éátják a bl trófeát stb!Hol élnek ezek????NAgyon remélem hogy nagyon el lesz kenve már a szájuk szerdán!Amugy szerintetek Pep taktikája hogy ilyen nagyon laza vérmérséklettel játszottunk?A BL-ben ha ki is bekkelnének minket akkor a döntőben az MU megverné őket szerintem
Én nagyon remélem hogy megnyerjük a kupadöntőt egy szűk 1 vagy 2-0val és a BL-ben már az első meccsen megmutatjuk nekik hol a helyük
![]()
ui.: máskor jobban figyelj a helyesírásra
Elmondom, hogyha a kiállitás után nem ülünk rá az 1-0ra, megint kapnak egy 3ast minimum. Szóval nyugi van, kupadöntőben biztos nem ez lesz. Hajrá Barca!víscaelbarca!forever írta:Nekem is kezd zavaró lenni ez az egész. El se merem képzelni mi lett volna vagy mi lesz ha nyernek is ellenünkdavidvilla007 írta:Olvasgatva más fórumokon,a madridistáknak ugy nkinyilt a csipájuk mintha gólokkal vertel volna minket!Ilyeneket látok,hgy uj dolog kezdődik,és h már éátják a bl trófeát stb!Hol élnek ezek????NAgyon remélem hogy nagyon el lesz kenve már a szájuk szerdán!Amugy szerintetek Pep taktikája hogy ilyen nagyon laza vérmérséklettel játszottunk?A BL-ben ha ki is bekkelnének minket akkor a döntőben az MU megverné őket szerintem
Én nagyon remélem hogy megnyerjük a kupadöntőt egy szűk 1 vagy 2-0val és a BL-ben már az első meccsen megmutatjuk nekik hol a helyük
![]()
ui.: máskor jobban figyelj a helyesírásra
Nekem is kezd zavaró lenni ez az egész. El se merem képzelni mi lett volna vagy mi lesz ha nyernek is ellenünkdavidvilla007 írta:Olvasgatva más fórumokon,a madridistáknak ugy nkinyilt a csipájuk mintha gólokkal vertel volna minket!Ilyeneket látok,hgy uj dolog kezdődik,és h már éátják a bl trófeát stb!Hol élnek ezek????NAgyon remélem hogy nagyon el lesz kenve már a szájuk szerdán!Amugy szerintetek Pep taktikája hogy ilyen nagyon laza vérmérséklettel játszottunk?
Hát, én ott ahol voltam, ott kevert volt a társaság. Bár mi többen voltunk :> Ahol ültem, bal oldalt ült a madridista, jobb oldalomon meg egy barcás cimbora.ziipp írta:Tegnap a Paulanerben egyébként bejött egy Real szurkoló az eurobarcás terembe...Senki nem találta humorosnak, amikor CR gólja után ujjongott.
daffy írta:...de a real játékosállománya nem alkalmas sem normális támadó,sem normális védekező focira..