Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dani Alves (33) has been holding talks with Juventus for weeks. The deal was finalized after Copa final. He will leave for free. [ser sport]
Persze!Még ki sincs nyitva a piac de már van egy új csapatunk és a fel kezdőt eladtuk, de mivel még mindig itt tartunk hogy 60 millió lesz igazolni ezért nen hiszem hogy idióták módjára elkezdjük elzavarni az embereket anélkül hogy meg lenne ki jön helyettük.csabi1216 írta: Türelem, várjuk a végét.
Ha a védelemből távozik Barta Vermaelen Adriano Douglas és Vidal egyszerre jelen állás szerint egy pillanatra se vágom fel az ereim.Ez a (elfelejtettem a nevétmessideco írta:Széthullik a csapat, a védelem mindenképpBocsi, hogy borúlátó vagy vészjósló vagyok, de ez személyes vélemény... Bartra megy, Verma is nagy eséllyel, Mashc és Alves talán, és ott vagyunk, hogy Albanak sem lesz alternatívája (eddig sem nagyon volt) Adriano távozásával. Marad a nullperces Vidal, akinek ki tudja mi a valós posztja, és a beugró S.Roberto...
A másik Robertnek, a sportigazgatónak nagyon össze kell szednie magát a nyáron,...
Azt hiszem hogy a goal.comon láttam hogy már kerettag a portugáloknál, ezen kivül egy próbát sztem megérne mert tehetségnek nézki és piszok fiatal. De majd bob és veb talán jobban megtudják fogalmazni hogy mit is tud valójában a srác.palesz77 írta:messideco írta:és ott vagyunk, hogy Albanak sem lesz alternatívája (eddig sem nagyon volt) Adriano távozásával.
Nem tudom mondjuk, hogy róla mit kell tudni, de ha tényleg jön, akkor remélem valós konkurencia lesz a gyerek, nem csak Adriano idei szerepét veszi át..Tromort77 írta:The agents of Lorient left back Raphael Guerreiro (22) have been in Barcelona for talks last week. The French club asks 12M. [sport]
Nem FM-ezés miatt írom, nem követelném ide, de szinte bármikor néztem Napoli meccseket, mindig eszembe jutott, hogy ha kicsit jobb lenne, mennyire jó lenne nekünk..Tobias88 írta:Lehetne persze még nagy szezont befutó játékosokat hozni, mint például Koulibaly
Én is ezt gondolom, már el lehet talán mondani róla, hogy klubikon, igazi vezér, szerintem szeret itt játszani, baromira meglepne, ha eligazolna.csababarca írta:Masch érvágás lenne,de maradni fog, erre a nyakamat teszem.
Viszont ha megy, akkor nehogy ez legyen..Tobias88 írta:Ugyan. Az idei hozzáállása annyira jó volt, hogy ingyen el kéne engedni. Vagy valami ilyesmi ugye...
messideco írta:és ott vagyunk, hogy Albanak sem lesz alternatívája (eddig sem nagyon volt) Adriano távozásával.
Nem tudom mondjuk, hogy róla mit kell tudni, de ha tényleg jön, akkor remélem valós konkurencia lesz a gyerek, nem csak Adriano idei szerepét veszi át..Tromort77 írta:The agents of Lorient left back Raphael Guerreiro (22) have been in Barcelona for talks last week. The French club asks 12M. [sport]
messideco írta:Széthullik a csapat, a védelem mindenképpBocsi, hogy borúlátó vagy vészjósló vagyok, de ez személyes vélemény... Bartra megy, Verma is nagy eséllyel, Mashc és Alves talán, és ott vagyunk, hogy Albanak sem lesz alternatívája (eddig sem nagyon volt) Adriano távozásával. Marad a nullperces Vidal, akinek ki tudja mi a valós posztja, és a beugró S.Roberto...
A másik Robertnek, a sportigazgatónak nagyon össze kell szednie magát a nyáron,...
Ugyan. Az idei hozzáállása annyira jó volt, hogy ingyen el kéne engedni. Vagy valami ilyesmi ugye...MQuCsabi írta:Masch távozása most megrázna, kb. a semmiből jönne, de, ha vkp-t akar játszani, akkor most kell lépniee, ez egyértelmű és elfogadható.
Ebben az esetben viszont meg kell kérni az árát, hogy érdemben lehessen pótolni a kopit
Sport szerint már szóbasn megegyezett a Juvéval, de a Barca nem engediVaratrix írta:Szóval ha Masch távozik komoly kakiban vagyunk. Mert akkor 50 milla alatt fölösleges bárkit odahozni. Remélem marad az öreg.
Mondja ezt amig ki nem szorítja.Jobb képességű mint Boateng.visca el barca írta:boateng megmondta, hogy hummelsnek be kell állnia a sorba, mert továbbra is ő marad védelem vezére, szóval kizártnak tartom h elmenneVaratrix írta:Amúgy Hummels érkezésével Müchenbe, én a már megszellőztetett Boateng leigazolásában reménykedek. Aztán 4-5-nek ki érkezik, nem érdekel.
Inkább neetooka9 írta:2 éve volt róla szó, hogy leigazolnánk benatiat. Most talán mozdítható hummels érkezésével.
2 éve volt róla szó, hogy leigazolnánk benatiat. Most talán mozdítható hummels érkezésével.visca el barca írta:boateng megmondta, hogy hummelsnek be kell állnia a sorba, mert továbbra is ő marad védelem vezére, szóval kizártnak tartom h elmenneVaratrix írta:Amúgy Hummels érkezésével Müchenbe, én a már megszellőztetett Boateng leigazolásában reménykedek. Aztán 4-5-nek ki érkezik, nem érdekel.
boateng megmondta, hogy hummelsnek be kell állnia a sorba, mert továbbra is ő marad védelem vezére, szóval kizártnak tartom h elmenneVaratrix írta:Amúgy Hummels érkezésével Müchenbe, én a már megszellőztetett Boateng leigazolásában reménykedek. Aztán 4-5-nek ki érkezik, nem érdekel.