Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
fcjoc
Entrenador del Barça

2011.04.21. 12:13:51

így van.

most kell egy hét "pihi", nagyon sokat segítene. le kell tisztázni a dolgokat, bár szvsz nincs nagy gőz.. 2 meccs, meg kell hogy legyen!
Alamizsna kupa nekik, Nívós kupa('k) nekünk :)

csakabarca!!
Barca Norbi
Barça C

2011.04.21. 12:09:22

Erről a játékmegölésről az a véleményem, hogy meg kell nézni a 2. félidőt. Ha akarunk, akkor tudunk támadni, mert vagyunk olyan jó csapat, hogy bármikor bárki ellen rákényszerítsük a saját játékunkat. Sok helyen olyan felvetéseket olvasok, miszerint a Madrid elfáradt a 2. félidőre. Ez azért nem elfogadható, mert már a félidő elején átvettük az irányítást és ugye előtte volt 15 perc PIHENŐ! A meccs képének megváltozása Pep mester érdeme.

A csapatról pedig az a véleményem, mint sokan másoknak. Semmit nem lehet nekik felróni, mert felszántják a pályát, de nem a szívükkel, hanem a becsületükkel. Mentálisan elfáradtak a játékosok, jóllakottak nagyrészt. Kezdünk olyan lenni, mint egy robot, ami megy előre, de csak az üzemanyag hajtja és a tűz már nem ég benne. Ez egy kicsit elhamarkodott gondolatmenet lehet és lehet, hogy csak a csalódottság mondatja velem, de így látom a dolgokat az előző hónapok alapján.

A BL párharcról pedig: 50-50%-ra adnám az esélyeket. Jobb csapat vagyunk, mint a Madrid, a világ legjobbja. Mind egyéniségekben, mind csapatszinten, de az ősi rivális lelkével egyenlíti ki a fizika törvényeit. Reménykedem a sikerben, Visca el Barca!

A kupagyőzelemhez gratula a Madridnak, megérdemelt volt.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.04.21. 12:06:05

samy85 írta:nem kifogást akarok keresni, de a madrid kerete bővebb sokkal.. nem tudom mekkora létszámú, azt tudom hogy a mienk 19 azt hiszem
így van. és a madridnál c ronaldot leszamitva a többi szinte azonos kategoria (szamomra legalabb is).

nalunk meg van xavi, iniesta, messi, villa, pedro ötös, akiknek egyszeruen semmi alternativajuk. thiago, bojan és ennyi. ez sajnos édeskevés.

szerencsétlen afellayt is megvetük, de már látni h pep favorizálja. pedig [auto_cenzúra] jó játékos, sztem rég volt már ekkora igazolásunk... csak azzal, hogy játszik 5-10 perceket sokat nem tud felmutatni
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.04.21. 12:03:15

torrentkiller írta: Ott 2 meccsen, akárhogy játszik a Madrid, ki kell hogy jöjjön a különbség a 2 csapat között. Főleg ha az odavágón sikerülne 1-2 gólt lőnünk.

Eddig 210 perc alatt sem jött ki a különbség. Nem tudom, én félek a bl-től is. Nem azért mert nem bízom a srácokban, de amit a madridisták csinálnak...Most sajnálom hogy Ibra nincs itt, az legalább lekaszabolt volna pár sunyi szemetet.
samy85 írta:nem kifogást akarok keresni, de a madrid kerete bővebb sokkal.. nem tudom mekkora létszámú, azt tudom hogy a mienk 19 azt hiszem... hosszú a szezon....

Nem is a létszámmal van a gond, elég lenne a keret, ha minőségi játékosok ülnének a padon.
Tegnap a real padján ott ült Adebayor, Higu,Benzema,Kaká...ugye ők azért az előrejátékhoz ha úgy van hozzá tudnak tenni.
Nálunk ki jött volna be? Nincs ember a padon,aki javulást jelentett volna. Ezért örültem volna, ha Pedro padon kezd pl, mert akkor neki meglett volna a veszélye, ha beáll a második félidőben...
Mondjuk tegnap egy Thiagot megnéztem volna a második félidőben.

Észre kell venni, hogy ilyen Affelay szintű gyerekekkel csak a létszám nő, a minőség nem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
madmushroom
Capitá del Barça

2011.04.21. 11:47:58

A kapu előtt impotensek vagyunk, nincsen játékosunk aki átlövéssel igazán veszélyeztetni tudna, nincs centerünk, az ilyen betömörülő foci ellen pedig elengedhetetlen lenne. Sajnos Villa és Pedro formán kívül. Nagyon szomorú vagyok a tegnapi miatt, remélem ez az ezüstérem plusz motivációt jelent majd a BL elődöntőn.
Léfe
Entrenador del Barça

2011.04.21. 11:41:08

Megöli a szép spanyol focit Mou. Marhaság. Csak ellenünk játszik igy.
Egyébbként a gyözelemet nem kell megmagyarázni. Mindig a vesztesek keresnek kifogásokat. Mint mi most. Pedig "csak"az a gond, hogy tompák voltunk és néhányan formán kivül vannak, komoly cseréink meg elől nincsenek. Éa a Madrid miért nem volt fáradt ?
Fecó
samy85
Capitá del Barça

2011.04.21. 11:37:41

zsuni írta:el kéne fogadni, hogy messi iniesta és xavi sem Isten, ugyanazok az emberek mint mindenki más..
Xaviék ettől függetlenül úgyérzem hogy a topban vannak ami a posztjukon, a játéktudásukat illeti... sőt... ezt elfolgultság nélkül is mondhatom szerintem... az volt hogy fáradtak vagyunk.... nem kifogást akarok keresni, de a madrid kerete bővebb sokkal.. nem tudom mekkora létszámú, azt tudom hogy a mienk 19 azt hiszem... hosszú a szezon.... A Madrid tegnap nagyon jól játszott... ugye a szép játék nem konzisztens a hatékonnyal,jóval... Megérdemelték

szerk: hoppá :oops: most nézem... dupla hsz... 1000 bocs
vagy, ezt benéztem, mégsem dupla :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára samy85 2011.04.21. 12:09:29-kor.
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
davidvilla007
Barça B

2011.04.21. 11:33:29

NA srácok egy költői kérdés! Mi lesz szerintetek a bl ben?Tovább jutunk?
samy85
Capitá del Barça

2011.04.21. 11:31:47

sjd írta:Talán Rosell mondta, hogy nem kell csere, hanem majd az ifikre számít? (persze aztán nem számít rájuk) Rosell-nek nem volt szüksége Marquez-re?
Rosell üldözte el Eto'o-t és kérte aztán Ibrát, majd veszett össze vele is, bukva 50 millát az egészen? (és most nincs pénz minőségi cserékre)
Mondjuk akkor még Laporta volt az elnök... és nem arról van szó, hogy a Pep nem jól igazolt, -mert trénernek kiváló, de manegerként van hova fejlődnie. Ibra baklövés volt eto'o nagyon hiányzik a sok mozgásával... de
a klub azt hiszem nem igazolt 2 játékost még amikor kellet volna... nyáron... nem kiabálom azt hogy ég a ház.. mert ez a csapat hihetetlen még így is... fiatalokra építeni, ez a klub mentalitása... csak most valami eltolodott. ugyértem a Xaviék utáni közvetlen generáciok nem értek ekkorára... és most hiába vannak ott a tehetségesebbnél tehetségesebb fiataljaink, akik világklasszisok lehetnek, ha ilyenkor még nem számolhatunk velük.. MÉG...
a jövő adott de most kéne játékos... a padunk rövid a többi él klubéhoz képest... ezen nincs mit szépíteni...
Kép
zsuni
Capitá del Barça

2011.04.21. 11:31:11

Ha Bírókat küldtek volna a meccsre, nem ilyen töketleneket, már az első félidőben kiállt volna pepe és albiol... A bírónak kellett volna megfognia már nagyon korán a meccset, nem tudom az az idóta mégis mit gondolt? Elhitte, hogy ha legyintget a karjával, majd megnyugszik mindenki? Gratulálok neki, ilyen pocsék sporit küldeni egy iylen rangos meccsre... Hatalmas szégyen... És ne mondja már meg nekem senki, hogy nem a madridnak fújt, mert kinevetem... Mert ha a Barcának fújt volna, kb 3-an mehettek volna zuhanyozni a realtól, minden félreértés nélkül, teljesen jogosan...
ó, megnyugtatlak,a pályaválasztó csapattól is lemehetett volna 1-2 ember nyugodt szívvel.
ARBELOA meg mindig is ilyen sunyi volt, amire tudnék még 43ezer példát mondani hány ilyen van.
azt én sem értem hogy ki hol mikor látta azt, hogy a madrid 120percen át a tizenhatosa előtt állt és 8 emberrel védekezett. ezek szerint én rugtam be annyira hogy pepét már a barca 16osnál sokszor láttam letámadni és emiatt ő volt néha az érkező befejező játékos. el kéne fogadni, hogy messi iniesta és xavi sem Isten, ugyanazok az emberek mint mindenki más..
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.04.21. 11:29:22

A Real zsinórban a 2. Clásicót ölte meg! :roll: És ezzel nem kifogásokat keresek, csupán ezek a tények. Sajnos! Ezzel együtt is azt kell hogy mondjam hogy tegnap este jobban akartátok a kupát, és meg is lett. Ehhez őszintén gratulálok! Nem szimpatikus amit Mourinho csinál, de ez ellen sok mindent nem lehet tenni.

Ami minket illet: Egyértelműen látszott a csapaton a fásultság. Azért vesztettünk mert kevés volt a mozgás, és szinte mindenkiből hiányzott tengap az a fajta lelkesedés ami eddig jellemezte ezt a csapatot. Ezért voltunk pontatlanok, és mindenkin látszott hogy roppant feszült.
Ezt még tetézte hogy levegőhez sem jutottunk a pályán, mert a Real rendkívül zártan védekezett. Sajnos végig benne lógótt a levegőben, hogy itt bizony ma veszíteni fogunk. Egyszerűen azért mert nem tudtuk a saját arcunkat mutatni.
Ennek a vereségnek bizony meg vannak az előnyei is. Kicsit talán rádöbennünk hogy még nem nyertünk meg semmit! Biztos vagyok benne hogy a BL meccsekre egy egészen már Barca fog kimenni, és korántsem kell még leírni ezt a csapatot!

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.04.21. 11:25:26

Azt kell mondanom, hogy fel kell állni és megtapsolni a Madridot. Tegnap tökéletesen játszottak, úgy ahogy azt ellenünk kell. Bár ha a bíró a szabályokat is nézi, akkor már fél óra után leküldi Pepét meg Albiolt, és akkor ugrik zsozé "csodálatos" első félidei hentelése. De ezzel együtt is az egész meccset figyelembe véve jobb volt a Madrid. Igaz, a 2. félidőben írtó nagy mákjuk is volt, de hát ennyi belefér.

Azt éreztem, hogy úgy a 80-85. percre mintha elfáradtunk volna. A hosszabbításban kaptunk egy gólt, onnan meg bedeszkázták a kapujukat, meg megint jött a hentelés. Bár ellenünk ez az egyetlen hatásos módszer.

Ugyanakkor innen szép nyerni. Pepnek most egyetlen feladata van, hogy ezeket a csalódott és hullafáradt játékosokat felrázza a BL-re. Ott 2 meccsen, akárhogy játszik a Madrid, ki kell hogy jöjjön a különbség a 2 csapat között. Főleg ha az odavágón sikerülne 1-2 gólt lőnünk.

Szerintem meg tudjuk csinálni, és meg is fogjuk :idea: Visca el Barca!!!
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
sjd
Llegenda del Barça

2011.04.21. 11:12:32

samy85 írta: De ez nem Pep hibája, a klub vezetőké...kell egy 2 jó játékos..
Talán Rosell mondta, hogy nem kell csere, hanem majd az ifikre számít? (persze aztán nem számít rájuk) Rosell-nek nem volt szüksége Marquez-re?
Rosell üldözte el Eto'o-t és kérte aztán Ibrát, majd veszett össze vele is, bukva 50 millát az egészen? (és most nincs pénz minőségi cserékre)
samy85
Capitá del Barça

2011.04.21. 11:02:59

Bob_Marley írta:
margarin írta:Bunkerfoci=8 ember védekezik a 16 os körül ,ha kell kézzel lábbal ,de közbelépünk,ha esetleg sikerül akkor bumm bele 70 méteres átadás aztán Cr vagy lefut mindenkit vagy nem .
Senki nem mondta Hogy MOU nem nagy edző,itt az a baj hogy ezzel a taktikával megöli a szép Spanyol focit.
Az a 8 ember védekezik a 16os körül kézzel lábbal nagyon nem igaz, max a második félidőre, amikor nem is tudtak ebből kijönni!Pepe, Khedira már a saját térfelünkön is piócaként rá volt tapadva, folyamatosan váltottak 4-4-2ből 4-5-1re védekezésben, s abból villámgyorsan 4-3-3ra!Ehhez rengeteg meló kell, s pontosan végre kell hajtani az utasításokat!Tényleg nem védeni akarom a RM-t, egyszerűen arról van szó el kell ismerni ha valaki tesz a sikerért, ők tettek, szinte tökéletesen lehozták a meccset, s nyertek!Az meg felfoghatatlan kifogás számomra, hogy így játszik egy Sporting stb, s kiszoktak kapni, 2 meccs alatt rúgtunk 1 gólt 11esből!Ez az ő érdemük!Nekünk meg a jelenlegi hibákat ki kell javítani, s remélhetőleg elég is lesz az idő, hogy felkészüljünk, mert több van a csapatban, s akármennyire nem is hagyja az ellenfél, de megfelelő taktikával van mindenre ellenszer!

szerk: ez is sokszor felmerül, de lejjebb kellene rakni a mércét is srácok!Nem elvárás, hogy 5:0ra nyerjünk minden meccsen, lehet "csúnyán" is nyerni 1:0ra!Én bízok benne, ez a vereség "helyre pofozza a fejeket"
egyet értek maximálisan :D És annyit még hozzá tennék, hogy a szezon végén vagyunk... a fiuk pszihésen, mentálisan fáradtak már....azért nézzük meg a Madrid padját tegnapról és a mienket,ami a támadó szekciót illeti... Capise? De ez nem Pep hibája, a klub vezetőké...kell egy 2 jó játékos.. mert a kezdőnk valóban a legerősebb a világon talán, de a padra tekintev átlagnál nem vagyunk jobbak.. ez is benne van Pep kevés rotációjában, ezáltal a fiúk fáradságában...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.21. 10:46:20

margarin írta:Bunkerfoci=8 ember védekezik a 16 os körül ,ha kell kézzel lábbal ,de közbelépünk,ha esetleg sikerül akkor bumm bele 70 méteres átadás aztán Cr vagy lefut mindenkit vagy nem .
Senki nem mondta Hogy MOU nem nagy edző,itt az a baj hogy ezzel a taktikával megöli a szép Spanyol focit.
Az a 8 ember védekezik a 16os körül kézzel lábbal nagyon nem igaz, max a második félidőre, amikor nem is tudtak ebből kijönni!Pepe, Khedira már a saját térfelünkön is piócaként rá volt tapadva, folyamatosan váltottak 4-4-2ből 4-5-1re védekezésben, s abból villámgyorsan 4-3-3ra!Ehhez rengeteg meló kell, s pontosan végre kell hajtani az utasításokat!Tényleg nem védeni akarom a RM-t, egyszerűen arról van szó el kell ismerni ha valaki tesz a sikerért, ők tettek, szinte tökéletesen lehozták a meccset, s nyertek!Az meg felfoghatatlan kifogás számomra, hogy így játszik egy Sporting stb, s kiszoktak kapni, 2 meccs alatt rúgtunk 1 gólt 11esből!Ez az ő érdemük!Nekünk meg a jelenlegi hibákat ki kell javítani, s remélhetőleg elég is lesz az idő, hogy felkészüljünk, mert több van a csapatban, s akármennyire nem is hagyja az ellenfél, de megfelelő taktikával van mindenre ellenszer!

szerk: ez is sokszor felmerül, de lejjebb kellene rakni a mércét is srácok!Nem elvárás, hogy 5:0ra nyerjünk minden meccsen, lehet "csúnyán" is nyerni 1:0ra!Én bízok benne, ez a vereség "helyre pofozza a fejeket"
Kép
Kép
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.04.21. 10:36:07

albicelesteX írta: Nem mondom,hogy én sem fogom nézni,inkább azt mondom bele bele nézek.Erre az állóháborúra meg favágó madridiakra nem vagyok kíváncsi.És nem is akarok ideg betegeskedni sem a fórumon sem otthon.És lejáratni magamat.Mert ehhez meg az ilyen győzelmekhez nem tudok gratulálni senkinek..ehhez nem kell semmi extra.
a világ legjobbjait levédekezni 120 percen keresztül valóban semmi extra nem kell. gratulálok.

valahogy kevesebbnek érzem guardiola szerepét azzal, hogy beküldi messi-t középre és annyit mond neki, hogy csináld leo, mint azt, ahogy Mourinho kidolgozta hihetetlen precizitással ezt a stratégiát.
Rinku
Director del Fútbol

2011.04.21. 10:33:02

Ha Bírókat küldtek volna a meccsre, nem ilyen töketleneket, már az első félidőben kiállt volna pepe és albiol... A bírónak kellett volna megfognia már nagyon korán a meccset, nem tudom az az idóta mégis mit gondolt? Elhitte, hogy ha legyintget a karjával, majd megnyugszik mindenki? Gratulálok neki, ilyen pocsék sporit küldeni egy iylen rangos meccsre... Hatalmas szégyen... És ne mondja már meg nekem senki, hogy nem a madridnak fújt, mert kinevetem... Mert ha a Barcának fújt volna, kb 3-an mehettek volna zuhanyozni a realtól, minden félreértés nélkül, teljesen jogosan...
Football, bloody hell. /SAF/
margarin
Jugador del Barça

2011.04.21. 10:32:57

Bunkerfoci=8 ember védekezik a 16 os körül ,ha kell kézzel lábbal ,de közbelépünk,ha esetleg sikerül akkor bumm bele 70 méteres átadás aztán Cr vagy lefut mindenkit vagy nem .

Jó edző ,szép edző,de mindezt bizonyítsa valahol más ország fergeteges bajnokságában.

Fáradtak vagyunk ez nagyon látszik,és nekem csak az a bajom a tegnapi meccsel hogy egyre jobban elhitetjük velük,van keresnivalójuk a bl ben!
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
gy
Jugador del Barça

2011.04.21. 10:28:05

Teljesen igazad van, max annyiban nem osztom a velemenyed, hogy nekem nem volt ez annyira nagyon elvezheto meccs. A nagy resze a jatektordelesrol es a rugdosodasrol szolt. De ehhez hozza kell szokni, Mou csapatitol mindenkepp, szerintem.

Az pedig elvitathatatlan hogy amit csinaltak, azt jol csinaltak. De nem kell ezt tuldimenzionalni, de leszolni sem.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.21. 10:21:02

Komolyan mondom valaki legyen kedves leírni, mit ért azon, hogy undorító bunkerfoci?
És pontos érvekkel, taktikai elképzeléssel írja le, szerinte mi a célra vezető ellenünk, s miylen felállást kell választani!
Nem megvédeni akarom a RM-t, mindenki azt játssza amivel nyerni lehet, !Jól védték a területet, s jók voltak a megindulásaik,de így is benne volt a második félidőpben, hogy mi szerzünk vezetést!Kifejezetten élvezhető meccs volt, indulatokkal, feszültséggel, helyzetekkel, lesgóllal stb….

Azt meg végképp nem tudom megérteni, hogy ha 1-1 rosszabb eredmény születik, akkor mindenkit le kell cserélni, stb!
Nem Messinek vagy Guardiolanak vagy Villanak szurkolunk, hanem magának a csapatnak!Ebben a csapatban meg ugyanúgy a 25ik játékos is részese a sikernek, mint a vereségnek!Most arról filózni, hogy kiket kell lecserélni, s ki nem Barca szint!Amit ezerszer elmondtak már mások is, néha nézni kellene 1-2 ember teljesítményt, s reálisan megítélni, s nem vagdalkozni a játékosok felé!
Kiábrándító ami 2 napja folyik itt!
Kép
Kép
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2011.04.21. 10:20:35

Csalódott vagyok. A csapat iránt, továbbra is töretlen a bizalmam, fel kell állni, és kiütni őket a BL-ből. A tegnapi meccs pár dolgot még jobban megerősített bennem...
Tegnapi meccs legszebb jelenete:
Kép
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Subinho
Director del Fútbol

2011.04.21. 10:13:12

Vázlatpontokban összefoglalva:
1., Real: undorító bunkerfoci
2., Barca: tanácstalanság, fásultság
3., Real siker, a foci szégyene
4., a BL madridi meccsen ugyanez lesz
5., ha ugyanilyen eredménnyel, akkor az utolsó classico lesz a legnehezebb, mert akkor a Real 10 védővel fog felállni és 3x ennyire fog bunkerfocit játszani!!
Amit a Real művelt az a foci szégyene!!! Ez a Hercules, meg a Sporting Gijon focija, nem egy Real Madridé!!! Mivel ez bejött, a BL meccseken is ugyanez várható, csak ennek a sokszorosa!!!
Sajnos a sorsolás nem a legjobb, mert a 4 meccsből csak az utolsó lesz Barcelonában, amikor a Real még inkább betonvédekezéssel fog előállni, a Barca meg talán még fásultabb lesz, mert elegük lesz már az egészből.
Ezt a Barcát sajnos csak így lehet legyőzni, ezt José látja és biztos hogy ezt fogják tolni vigig, ha lehet még jobban betömörülve, még inkább ölve a focit!!! Ez a Real emlékeztet a 2004-es Görög csapatra!!! Akkor a görögök undorító focival lettek Európa bajnokai...
albicelesteX
A Vadász

2011.04.21. 10:09:14

Ezzel én is egyetértek Maxwell elindult egy jó úton látványosan visszazuhant.Adriano meg csak van.Tegnap is Ronaldo nem leugrotta hanem leszökkente.
Kép
fcbarca78
Jugador del Barça

2011.04.21. 10:06:17

[/quote]
Azért álljon csak meg a menet :!: AZ tény, hogy nem mi nyertük a kupát, de attól még nehogy már ilyeneket mondjunk, hogy Adriano, Villa és Maxwell nem Barcelona szint, az ez nagyon nagy meggondolatlanságot jelent. [/quote]

Pedig többen jól megírták. Adriáno nem tudta levenni cr-t tegnap, ezen ment el a meccs. Pedig mindenki tudta, hogy őt kell kikapcsolni. Csak neki voltak helyzetei. Ha a gólnál puyol vagy abidal ugrik vele...persze nincs ha.
De fenntartom: adriano, maxwell nem barca szint. Nagyon lyukasak vagyunk velük Dani alves sem védekezik jobban, de legalább ő segít a támadásokban, elől "visszahozza" azt amit hátul nem tesz meg. Adriano, Maxwell sem elől sem hátul nem nyújt kiemelkedőt,csak "elpötyög"
Villa nagy játékos, csak nem nálunk, nem ebben a játékrendszerben. Folyamatosan hátráltat minket
albicelesteX
A Vadász

2011.04.21. 09:58:47

sjd írta:Számomra eldőlt, hogy nem nézem a BL-elődöntőt. Ezt már tavaly megfogadtam, belátva, hogy részünkről csak a szokásos szenvedésre számíthatok, és csak a sorsolás láttán inogtam meg. De az elmúlt 5 nap... :roll:
Azt hittem ha Clasico-ról van szó, az (jelen esetben hatványozottan) a világ két legjobb csapatának szuperrangadóját jelenti, de már bánom, hogy nem az Arsenal-Spurs-t néztem vagy egy spanyol kiesési rangadót. Vagy esetleg a Rubin Kazany elleni meccseinket felvételről...
Már gyakorlatilag nem is izgultam az egészen, a végén röhögve jöttem el a TV-től, hogy Mourinho megint verheti arra, hogy 10 emberrel fejezték be a meccset.
Szerintem Puskás és Kubala forogna a sírjában, ha látnák csapataik tegnapi produkcióját. A saját csapatomra se vagyok büszke, de ezt különösen értem a Real-ra. Már ott tartottam, hogy amikor az első félidőben kezdődött a kakaskodás, komolyan örülni kezdtem, hogy végre valaki le fogja rúgni ezt a baromarcú Arbeloát meg többit...
Nem mondom,hogy én sem fogom nézni,inkább azt mondom bele bele nézek.Erre az állóháborúra meg favágó madridiakra nem vagyok kíváncsi.És nem is akarok ideg betegeskedni sem a fórumon sem otthon.És lejáratni magamat.Mert ehhez meg az ilyen győzelmekhez nem tudok gratulálni senkinek..ehhez nem kell semmi extra.
Kép
Válasz küldése