Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
pont ezen akadtam ki én is.nincs Bale Adebayor Assou-ekotto stb. legalább az edzőjükért harcolhatnának.nekem is ezen ment el de még 2550 Ft nyerhetek 500 bólFCB.Gabesz írta:undorító csapat ez a tottenham,kiküld 1 full b csapatot,ráadásul a cserék között sincs semmi nagyágyú. megnéztem,az előző meccsükhöz képest senki nem szerepel. őszintén ez az edző hülye? így 3. helyere csúsznak vissza,remélem ki is fognak esni. nevetésges.
nem tudom mennyire befolyásolja a dolgokat,de ha jól tudom az edzőjüknek tegnap volt szívműtétje,így valószínű nem ő dirigál a padonFCB.Gabesz írta:undorító csapat ez a tottenham,kiküld 1 full b csapatot,ráadásul a cserék között sincs semmi nagyágyú. megnéztem,az előző meccsükhöz képest senki nem szerepel. őszintén ez az edző hülye? így 3. helyere csúsznak vissza,remélem ki is fognak esni. nevetésges.
ugyan az én véleményem nem mérvadó mostanság,de nagyon necces.messi1918 írta:Bementem ma egy lottózóba kértem egy újságot, és mindenféle utánajárás nélkül tettem egy szelvényt. Mit szóltok hozzá mennyi esélyem lehet?
Ceske Budejovice-Pardubice (cseh jégkorong) hazai 1,98
Cordoba-Barcelona B vendég 2,53
Anzsi-KriljaSzSz hazai 1,48
Novara-Roma vendég 1,99
Mattersburg-Salzburg vendég 1,65
Braga-Benfica vendég 2,10
51-es odds
Szerintetek?
Már próbálkoztam mindennel, nem mondom hogy sosem nyerek, de nyugodtan mondhatjuk hogy ritkán! Elkerül a szerencse, vagy szimplán tényleg nem az én "sportom" a sportfogadás! De nem adom fel, egyszer beköszönt a nyerőszéria...S.Agüero írta:Gergő!
ha ennyire nem válik be ez a sportfogadási taktikád, akkor miért nem játszol vhogy máshogy?
lehet több pénzt hozna.
pl tegyél fel kicsit több pénzt, mondjuk egy öccázast és biztosabb meccseket teszel meg.
Ismét:fcbarca0827 írta:Nieminen - Federer V (0-2)
Villarreal - Man. City (2,5 gólnál kevesebb, több) V (0-3)
Inter - Lille H (2:1)
Trabzonspor - CSZKA (2,5 gólnál kevesebb, több) H (0:0)
(0-1) Manchester - Otelul H (2:0)
Erre a két eredményre én egy lyukas garast sem tennékBarcaman14 írta:Genoa-Inter V 2,60
Augsburg-Bayern D 5,50
Csak a szokásos...Barcaman14 írta:Valencia-Leverkusen 2,5g ólnál több V 1,72
MU-Galati (0-1) H 1,30
Ajax-Zágráb (0-1) H 2,27
Inter-Lille H 1,95
Dortmund-Olympiakos (0-1) H 2,21 (1-0 ))
200ft 4375ft
Mind a kettőnél ugyan úgy. Odds-ok szorzata szorozva a feltett összeggel. Kombinál meg egy (esetleg több) odds-ot nem számolsz, nyilván amelyik nem jön/jött be. Vigyázz, ott is csupán a megjátszott pénzzel kell számolni és nem azzal, amennyit végül ki is fizetsz.Zsolti95 írta:hogy lehet kiszámolni a tippmixen h mennyit nyerhetek kombiban és sima tippmixnél?
fcbarca0827 írta:Metz - Győr V
Köln - Augsburg H
Tottenham - QPR H
Siófok - FTC V
Anderlecht - Lierse H
lényege:csabooo írta:szeretnék kérdezni egyet s mást:
valaki el magyarázná, hogy mi a lényeg az internetes fogadásba ? én szoktam fogadni, de az irodákban, nem neten, ott mi a külömbség ?
a másik pedig, valaki el mondaná, hogy fogadásoknál mi az a kombináció, meg hogy kell, miképp kell összeállítani ?
köszönöm előre is a válaszokat
Bet365Frank Rijkaard írta:Melyik internetes fogadó-oldalt ajánlanátok jelen pillanatban? Megbízható kifizetés a fő szempont, esetleg valamilyen regisztrációs bónusszal...
Ha az EL-re akarsz, nem! Jó formában vannak ez tény, de Kazan idegenben bárkinek húzós. Plusz kell is az oroszoknak a győzelem, mert 3. helyen állnak és nem nagyon fér bele pontvesztés. A 4,35-ös szorzó csábító, de nagy téttel én nem merném megrakni!csabooo írta:nagy sportszakértő/fogadókhoz:
szerintetek merjek nagy pénzt feltenni a Tottenhamra ?