azért a mi részünkről hiba lenne elkiabálni. amíg matematikai esélyük van, óvatosan tegyünk mi is ilyen kijelentéseket. a kupában is meglepetés volt.Rivaldo11 írta:Én örülök, h. nyernek. Ez azt jelzi, a játékosok még bíznak a bajnoki címben.
És ez jó.![]()
Édesebb lesz megnyerni a ligát.
Barça vs. Real - El Clásico
-
- Capitá del Barça
Gyerekek! Mou papa megmondta, hogy a Barcának minden csapat lefekszik, oda adja a győzelmet, senki nem erőlteti meg magát ellenünk.. LÁTOM a Valencia fordítva van bekötve
vagy vmi gebacc van Mou papa elméletébe? :O xD

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lionel Kicsi Messi 2011.04.23. 18:54:10-kor.

szerintem meg pont, hogy nem hiszik el... nem véletlenül ez volt a kezdő ami, plusz nincs rajtuk az hogy mindenáron győzni kell... de ez is nézőpont kérdése..Rivaldo11 írta:Én örülök, h. nyernek. Ez azt jelzi, a játékosok még bíznak a bajnoki címben.
És ez jó.![]()

♥ REAL MADRID ♥
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Azért a 4 gólból az első kettő milyen volt már
Nálunk serdülőben nb3-ban 8 éve elküldte volna ilyenekért a kapust meg a védőt 10 körre a pályán az edzőnk
Szánalmas kategória volt mindkét gól.

Nálunk serdülőben nb3-ban 8 éve elküldte volna ilyenekért a kapust meg a védőt 10 körre a pályán az edzőnk

Szánalmas kategória volt mindkét gól.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- haszi
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Te nagyon hülye vagy de már bocs...Rivaldo11 írta:Én örülök, h. nyernek. Ez azt jelzi, a játékosok még bíznak a bajnoki címben.
És ez jó.![]()
A kettőnek semmi köze egymáshoz... A bizonyítási vágy hajtja őket, szerinted ha Madridban valaki bízna a bajnokságban akkor ilyen Nachokkal és Granerokkal állnánk ki? Bár így is [auto_cenzúra] rendesen a Valenciat

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Valencia.
Real meg hozza a szokásosat, 4 gól, 4 kontra.
ilyen Valencia védelem mellett egyébként még a két meg nem adott tizit se kérheti számon a Valencia a bírót.
Nincs védelme a valenciának.

Real meg hozza a szokásosat, 4 gól, 4 kontra.
ilyen Valencia védelem mellett egyébként még a két meg nem adott tizit se kérheti számon a Valencia a bírót.
isis.soadroli írta:Mifolyikitt![]()
Ennyire [auto_cenzúra] ez a Valencia? Vagy ennyire jó ez a tartalékos real?
Nincs védelme a valenciának.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2011.04.23. 18:46:38-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
azért ellenünk kicsit komolyabban vette a valencia... szánalmasak 

kigondolta h lefekszenek
majd az osasuna a lelkét is kiteszi a pályára

majd az osasuna a lelkét is kiteszi a pályára
Mifolyikitt

köszönjük szépen Valencia, h a sorfalon kívül a meccset is odaadják a Realnak, ennyire azért nem kellett volna megtisztelni a kupagyőztest... 0-4
-
- Director del Fútbol
vicc ez a Valencia
már 0-3 

- Xanthor
- Capitá del Barça
Hát én az első gólon is jót röhögtemFecooo írta:0-2, de a 2. gól kabaréba illő védelmi hiba után született...
bajnokavatás még odébb van, nyernünk kell ma...

Megye 2-ben seggberúgják a kapust olyanért

0-2, de a 2. gól kabaréba illő védelmi hiba után született...
szerk: a 3. gól is kabaré... melyik csapat az ellenfél? ez tuti nem a Valencia...
szerk: a 3. gól is kabaré... melyik csapat az ellenfél? ez tuti nem a Valencia...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.04.23. 18:39:54-kor.
- salas9
- Entrenador del Barça
Látszik, hogy Mou is feladta már a bajnokságot és minden erejével a BL-re készül, hogy ott is ők nyerjenek. Ez látszik a kezdőn is(nincs CR, Özil, Pepe, Alonso) és hogy pár játékost el sem vitt magával(Ramos, Di Maria, Adebayor).Leomessi14 írta:Casillas; Albiol, Carvalho, Garay, Nacho Fernández; Lass, Granero; Higuaín, Canales, Kaká; y Benzema[/size]
Ennek következtében Pep is bátran pihentethetne pár játékost(Messi, Iniesta, Piqué vagy Xavi) hogy mi is pihentek legyünk, ne csak ők, viszont pár játékosunknak nem árt ha játszik(gondolok itt Villára) hogy formába lendüljön.

Azért az szép lenne, ha abban a stadionban kapnának ki, ahol néhány napja megnyerték a kupát...
"...sovány vigasz, hogy a királyok kupája fájdalmában egy busz elé vetette magát, rituális öngyilkossággal demonstrálva, hogy tulajdonképpen kinek a kezében is szeretett volna landolni..."
by rizla
by rizla
-
- Entrenador del Barça
Casillas; Albiol, Carvalho, Garay, Nacho Fernández; Lass, Granero; Higuaín, Canales, Kaká; y Benzema
Kivancsi leszek.Ma eldolhet a bajnoksag....mondjuk sztem mar reg el van dolve.
Kivancsi leszek.Ma eldolhet a bajnoksag....mondjuk sztem mar reg el van dolve.

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Most tudtam megnézni ezt az összevágást!Valóban szigorúbb bírónál Arbeloa piros, sőt szerintem minden bírónál, de nem fújta be!Viszont azért a videóban is feltűnt, hogy minden labdára mentek!Van egy jelenet, mikor Pique ÁLLVA várja a labdát, s Ramos 4 méterről ugrik előre, s elfejeli, van testi kontaktus, de semmi extra!És sok olyan van, amikor testtel elnyomják a "kicsiket", ezek fújhatóak is meg nem is!De Arbeloa, alattomos taposása az durva, Pepe el-el késett ő nálam narancssárgás!De sajnos látszódott ha nem hagyják átvenni a labdákat, hanem testtel arébb pakolják az emberkéket "nincs" mit tenni!GYorsabban kellene passzolni, s nem forgolódni!Messi is elindul persze, hogy 4 emberből aki üldözi valaki elnyomja, könyék ki lenyomom, ahogy tanítják!FtcSikiHun írta:http://www.youtube.com/watch?v=M7KH4V5c ... dded#at=62
Azért vicces, hogy csak a végén lett kiküldve egy Real játékos.
Ehhez persze hozzájön, hogy elől sem volt megfelelő mennyiségű beindulás!Túlbeszéltük már igazából, gratula nekik, most már a hétvégével kell foglalkozni nekünk is, meg a RM-nak is!

Jaa, na akkor azt nem tudtam, ne haragudj !
Így már világos,köszi Fecooo
Így már világos,köszi Fecooo

- LM10
- Director del Fútbol
Szerintem arra gondolt, hogy nekünk kéne most sorfalat állni a kupagyőzelmük miatt, ha most lenne a bajnoki Clasico.Sanama írta:Ezt én valahogy nagyon nem értem. Miért lett volna sorfal? Tudom mit jelent a sorfal,de akárhogy számolok nem jön ki nekem.socio66 írta:azt gondolom tudjátok mi lenne akkor,ha a bajnoki klasszikus egy fordulóval odébb lett volna..
sorfal.
arra céloz, h a kupagyőztest a következő bajnoki ellenfél sorfallal szokta fogadni, most éppen a Valenciának jutott ez... ennyi az egészSanama írta:Ezt én valahogy nagyon nem értem. Miért lett volna sorfal? Tudom mit jelent a sorfal,de akárhogy számolok nem jön ki nekem.socio66 írta:azt gondolom tudjátok mi lenne akkor,ha a bajnoki klasszikus egy fordulóval odébb lett volna..
sorfal.

Ezt én valahogy nagyon nem értem. Miért lett volna sorfal? Tudom mit jelent a sorfal,de akárhogy számolok nem jön ki nekem.socio66 írta:azt gondolom tudjátok mi lenne akkor,ha a bajnoki klasszikus egy fordulóval odébb lett volna..
sorfal.
azt gondolom tudjátok mi lenne akkor,ha a bajnoki klasszikus egy fordulóval odébb lett volna..
sorfal.
sorfal.