Barca vs. Real
- Kamarilla
- Jugador d'estrella
Egy embert se bántanék, csak mert realos vagy cselzis, bár mindkét klubot nagyon rühellem! Emberek a szurkolók is, EMBEREK! Ezt a két szemetet meg addig verném míg élet van bennük, hogy lehet ilyet tenni...
- Barcaman14
- Director del Fútbol

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 34620.html?
remélem visszatérhet, senkinek nem kívánom, hogy így kelljen befejeznie, ráadásul ilyen fiatalon. remélhetőleg jövőre már ő is a realba fog sírni, ha kikapnak tőlünk

remélem visszatérhet, senkinek nem kívánom, hogy így kelljen befejeznie, ráadásul ilyen fiatalon. remélhetőleg jövőre már ő is a realba fog sírni, ha kikapnak tőlünk

-
- Entrenador del Barça
Mondjuk az is kérdés ki lesz az edző a Madridnál.Danka00792 írta:Hát azért én megnézném, hogy milyen sztárokat igazolna, azért ez manapság nem olyan egyszerü. Kiváncsi vagyok hogyha ö lesz az elnök, mit fog tenni.gyaliraul írta:Bercy: Csak remélni tudom, hogy Perez megkomolyodott, és nem FM-ezni akar a Reallal.![]()
Ennél a Madridnál csak jobb lehet a csapat, bárkit is igazol.
Sok sztár, gyenge edző vagy kemény edző inkább tehetségek, egy-két sztárral erősítve. Vagy ismét reklám/ marketing emberek lesznek.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Hát azért én megnézném, hogy milyen sztárokat igazolna, azért ez manapság nem olyan egyszerü. Kiváncsi vagyok hogyha ö lesz az elnök, mit fog tenni.gyaliraul írta:Bercy: Csak remélni tudom, hogy Perez megkomolyodott, és nem FM-ezni akar a Reallal.

Ennél a Madridnál csak jobb lehet a csapat, bárkit is igazol.

- gyaliraul
- Barça B
- Kapcsolat:
Igazából, ha úgy játszik a kedvenc csapatod, mint a Barca, akkor az ember kevésbé veszi észre, vagy legalábbis nem annyira feltűnő, hogy ha valaki már erősen kifelé megy, és nem képes ezt belátni. Hogy ha úgy nyertük volna meg az elmúlt 2 bajnokságot, és idén úgy veszítenénk el, hogy közben folyik a joga bonito, akkor én is más stílusban vélekednék Raúl teljesítményéről. 
Bercy: Csak remélni tudom, hogy Perez megkomolyodott, és nem FM-ezni akar a Reallal.

Bercy: Csak remélni tudom, hogy Perez megkomolyodott, és nem FM-ezni akar a Reallal.

madridista.
-
- Entrenador del Barça
Segítsetek már ki, mert mintha kihagyna az emlékezetem...
nem ezt a Perez urat utálta mindenki, mert azért igazolt sztárokat, hogy a bevétel (mezeladás) meglegyen és olyan edzőket ültetett a kispadra aki azt a taktikát és kezdőt játszatja akit ő este megálmodott? Illetve akikből a legtöbb bevételt remélte?

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Amit leírtál azzal nem tudok vitázni mert igaz.Hidd el hasonlóan vélekedek én is mint Te Raullal kapcsolatban.Nekem mindössze azzal volt bajom ahogy fogalmaztál:"ilyen Raul félék".Az jogos,h a saját nimbuszát döntögeti de az a nimbusz az évek alatt lett akkora,h ne így beszéljünk róla...
Mert én pl-biztos más vagyok mint a többség- de 3 év után se fogalmaznék így Puyollal kapcsolatban.Mint ahogy nem is teszem általában egyik játékosunkkal sem.(lehet akármilyen rossz pl Hleb a tiszteletet megadom neki).
Szóval nem a kritikával volt a bajom hanem a móddal.De más a habitusunk ez lehet a baj.
Mert én pl-biztos más vagyok mint a többség- de 3 év után se fogalmaznék így Puyollal kapcsolatban.Mint ahogy nem is teszem általában egyik játékosunkkal sem.(lehet akármilyen rossz pl Hleb a tiszteletet megadom neki).
Szóval nem a kritikával volt a bajom hanem a móddal.De más a habitusunk ez lehet a baj.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- gyaliraul
- Barça B
- Kapcsolat:
Bányász: Raúl már egy ideje a saját szobrát, nimbuszát döntögeti lefelé. Ha évek, najó legyen 2-3 éve látnátok azt Puyoltól, amit az utóbbi időben mutat, hidd el, nektek is kinyílna a bicska a zsebetekben, amikor mindig, és minden meccsen végig a pályán látod. Raúlnak ez a 15. éve, és ebből mondjuk 10 olyan volt, ami abszolúte megsüvegelendő, de ennek vége. 18 gólt lőtt idén, de azt is nézd meg, hogy 1) milyeneket, 2) mennyi időt töltött a pályán, 3) mezőnyben mennyire 0. Én nagyon szeretem Raúlt, lásd még a nickem is az ő neve, de neki vége, és ezt kéne észrevennie. De nem fogja, ha már ilyen közel jutott ahhoz, hogy megdöntsön még pár rekordot. Az már más kérdés, hogy a szereplésekben Casillas tönkre fogja verni, ha kitart a csapat mellett... Vagy csak azt nézd meg, hogy a nagyobb csapatok ellen mit mutat. Barca, Pool, Juve, az ideiekből. Nem egy Drogba erőben, és nem egy Ronaldo sebességben, így elnyomják, mint a csikket. Azért őket hoztam fel, mert korban 1 szinten vannak majdnem. Namindegy, ez nem csak a magyar madridisták véleménye, hanem a spanyolok között is erősödnek a hangok. A sevillai triplája szép volt, átlagos távolság a kaputól talán volt 3 méter. Huntelaar meg válaszra sem érdemes, egyszerűen nem tetszik a stílusa.
Pepéről meg mindenki tudja, hogy nem elég ööö "erős" fejben, egyszóval már az arcáról süt az értelem. A képességeivel szerintem nincs baj, csak az idegekkel.
margit, azigen...
Pepéről meg mindenki tudja, hogy nem elég ööö "erős" fejben, egyszóval már az arcáról süt az értelem. A képességeivel szerintem nincs baj, csak az idegekkel.
margit, azigen...

madridista.
- Forcabarca8
- Capitá del Barça
ja, csak ezt meg kiismerték. az év elején sztem 10 gólt tuti lőttünk szöglet vagy szabadrúgás után. habár a real ellen megint bejött (puyol gólja)!xbalix írta:Mondjuk Pepnél Rijkaardhoz képest már van kidolgozva valami a rögzített szituációinkra is.
am nem hiszem, h juande ramos alkamatlan lenne erre a posztra, igaz nem kedvelem túlságosan, így még örülnék is neki, ha távozna! inkább egy luxemburgo-féle bábut rakjanak oda, ahogy szokták

- xbalix
- Jugador d'estrella
A margitnál az a baj, h nincs 1 irányvonal, amit követne. Ez a legnagyobb probléma. Erre jönnek rá h ők szinte csak támadót igazolnak, és akkor is csak sztárokat. Nekünk egyedül Titi volt nagy sztár a többiek, nem voltak azok. (Eto'o, Messi, Bojan, Hleb, Guddy, Ini) És láss csodát! A keretükből am sztem ki lehetne hozni többet is, de nem Juande mester a legalkalmasabb erre. Nézzük már meg mit csinált Pep nálunk! Nem váltott irányvonalat, nem igazolt hatalmas sztárokat, kivéve Alvest. Fejben rendberakta a gárdát, nagyobb lett a fegyelem a csapat körül és mostmár nem csak a sztárokat hagyja játszani, hanem van taktika... De mekkora!Forcabarca8 írta:ááh, hagyjuk a realosokat! a vezetőségük mindig is kerüllte az észszerű megoldásokat (del bosque elengedése egy bajnoki cím után, azért, mert nem akart bábu lenni a real színházban, utána állandó edző cserék, amikor már a keret se volt megfelelő), a szurkoló sereg... hozzá vannak szokva az eredményekhez, és ha nem jön semmi, a leggyorsabban ők kezedenek el fülyülni meg fehér zsebkendőt lebegtetni...
szal, hiába látja az ember a madrid hibáit, úgyse azt csinálják: csatárokra költik el az egséz büdszét, mert zlatan, cr7, és többi kaknub közül egyet tuti megvesznek, de a védőkre meg nem marad majd annyi, hogy normálist vegyenek. kerülik a logikus döntéseket, és Florentino Peréz iránytása alatt még jobban így lesz

This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
- Forcabarca8
- Capitá del Barça
ááh, hagyjuk a realosokat! a vezetőségük mindig is kerüllte az észszerű megoldásokat (del bosque elengedése egy bajnoki cím után, azért, mert nem akart bábu lenni a real színházban, utána állandó edző cserék, amikor már a keret se volt megfelelő), a szurkoló sereg... hozzá vannak szokva az eredményekhez, és ha nem jön semmi, a leggyorsabban ők kezedenek el fülyülni meg fehér zsebkendőt lebegtetni...
szal, hiába látja az ember a madrid hibáit, úgyse azt csinálják: csatárokra költik el az egséz büdszét, mert zlatan, cr7, és többi kaknub közül egyet tuti megvesznek, de a védőkre meg nem marad majd annyi, hogy normálist vegyenek. kerülik a logikus döntéseket, és Florentino Peréz iránytása alatt még jobban így lesz

Capdevila sztem túl öreg már ahoz hogy most kezdjen el itt játszani! Sztem fiatalabbat kéne keresnünk pl: Taiwo, Clichy stbVaratrix írta:Mérget vehetsz rá hogy nem fog idejönni.Ronal.10 írta:Marcello tipliznie kéne ajánlom neki a barcat--forditva is![]()
Bal oldalt erősiteni kell nyáron...
Viszont Capdevilát nagyon szívesen nézném itt.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Mérget vehetsz rá hogy nem fog idejönni.Ronal.10 írta:Marcello tipliznie kéne ajánlom neki a barcat--forditva is![]()
Viszont Capdevilát nagyon szívesen nézném itt.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- xbalix
- Jugador d'estrella
Etooka!
Pepével kapcsolatban, tejesen igazad van. Én még annyit fűznék hozzá h hihetetlenül sportszerűtlen is! Volt 1 meccs, ahol szintén csinált 1 tizit, és a srácot állították ki műesésért! Pepe meg ott vigyorgott utána a gyerek képébe, és mutogatta h szimulált... Ja az meg a másik, h amikor kiállítják, Ő sztem még soha nem ismerte el h jogos volt és nem akart lemenni a pályáról, meg hasonlók... Förtelem.
Pepével kapcsolatban, tejesen igazad van. Én még annyit fűznék hozzá h hihetetlenül sportszerűtlen is! Volt 1 meccs, ahol szintén csinált 1 tizit, és a srácot állították ki műesésért! Pepe meg ott vigyorgott utána a gyerek képébe, és mutogatta h szimulált... Ja az meg a másik, h amikor kiállítják, Ő sztem még soha nem ismerte el h jogos volt és nem akart lemenni a pályáról, meg hasonlók... Förtelem.
This is what I want to be...DRUG FREE
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
Marcellonak ha tipliznie kéne, ajánlom neki a barcat--forditva is

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronal.10 2009.05.05. 12:46:50-kor.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Viszont Lass a többi meccsen, talán a Madrid legjobbja volt.
Szerintem ez egy olyan meccs volt ahol az összes madridi borzasztó volt.
Tehát őt nem adná el.
Viszont Gago engem emberileg is az őrületbe kerget, és a játéka is kifogásolható.
Szerintem ez egy olyan meccs volt ahol az összes madridi borzasztó volt.
Tehát őt nem adná el.
Viszont Gago engem emberileg is az őrületbe kerget, és a játéka is kifogásolható.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Ha már a real teljesítményéről és várható távozóiról volt szó hadd jegyezzem meg azt a két nevet ami nem volt felsorolva a rossz teljesítmények között: Gago és Lass! mindketten katasztrofálisan teljesítettek a Barca ellen, gyakorlatilag nem volt a realnak védekező tengelye a középpályán ráadásul a helyezkedésük is enyhén szólva gáz volt hiszen rendszeresen mindketten fennragadtak így a Messi-Ini-Xavi tró könnyedén rávezethette a gyenge védelemre a labdát innentől pedig már gyerekjáték volt megverni a védelmet hiszen a két csapat játékosai között óriási technikai különbség van!! ehez kapcsolódik h a clásico előtt olvasgattam a madridita fórumját és mindenki agyon dicsérte mind2 játékost , hogy mien jól teljesítettek és lass mekkora igazolás volt , meg hogy el kéne adni Mahamadou-t! Hát már nem azért mondom de ez a lass gyerek korántsem annyira jó mint a mali Diarra
Mahamadou sem a tökéletes megoldás mert pl Tourétól fényévnyire van ( bár ki nem
) de sokkal magabiztosabb megoldás Lassnál vagy Gago-nál! szóval én megkérdőjelezem hogy miért nem Gago-t vagy Lass-t adják el és Mahamadou-t tartják meg... 

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Át-át nézek a Madridistára és ott is ezt látom...viszont regelve nem vagyok így csak itt tudom szóvátenni.gyaliraul írta: de amíg ilyen Raúlok, meg Huntelaarok jelentik a csatársort, addig felesleges még a BL 8-ról is álmodozni.
Engem nagyon zavarnak ezek a kijelentések Raulról(de még Huntelaarról is mert azért Ő sem annyira rossz sőt amikor megkapja a lehetőséget akkor azért él vele...).Az addig rendben van,h nem megy a jóöregnek a játék.De tett Ő már bőven annyit a Realért,h ennél sokkal nagyobb tisztelettel beszéljetek róla(azért a többes szám mert a madridistán is ezek mennek).Na meg aztán akár mennyire gyengusz is lőtt 18 gólt idén ha jól tudom...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Varatrix
- Director del Fútbol
http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=7913
Divattá vált visszatérni az egykori klubokhoz.
Divattá vált visszatérni az egykori klubokhoz.
Nem értem, hogy a Realosok milyen rációt látnak Pepében.
Először is szeretném leszögezni: nem tehetségtelen a gyerek, van érzéke hozzá, de a 30 misit egyértelműen nem érte meg, de most nem is erre akartam kilyukadni.
Szóval, szerintem nem kéne annyira a portugálhoz ragaszkodni, mivel a sorsdöntő pillanatokban rendre elszáll az agya, nem képes a földön maradni, ebből pedig általában kiállítás lesz vagy ugye a még brutálisabb eset a Getafe ellen. És senki nem mondhatja, hogy a véletlen műve, mert ez már nem lehet a harmadik véletlen.
Kezdte ugye az első meccsén, a Valencia elleni Spanyol Szuper-kupa meccsen, amikor is - ha jól emlékszem - valenciai vezetésnél kiállították... Érezte, hogy baj van, és ez nem hogy megkétszerezte volna az erejét, hanem elborult az agya, és vége volt...
Aztán jött a tavalyi, vagy azelőtti, Roma elleni BL-nyolcaddöntő, ahol - ha jól emlékszem - Madridban kiállította magát, így nem volt elég a Madridnak, hogy vesztésre állt, még eggyel kevesebben lettek. Itt is ugyanaz az a szindróma: Nem minden Pepe szája íze szerint alakult, rögtön lett egy kis nyomás a vállakon, amit nem bírt el, és rögtön olyan butaságot csinált, amit kevesen...
Na meg Getafe elleni ámokfutás. Az előző kettőnél még meg lehetett védeni, de ennél már egyértelműen látszott, hogy idegrendszeri problémákkal küzd, és nem képes elviselni a vereséget, a nyomást és a kudarcot meg pláne nem...
Egy szó, mint száz: Pepe lehet, hogy tehetséges, és meg van benne a kellő potenciál az európai elithez, fejben nem képes a legjobbakkal tartani a versenyt, ész nélkül pedig nem megy, ráadásul nála még az önfegyelem is hiányzik...
A Madridnak meg ugye jó a védelme, akkor nem tudom, mit keres ott a nyugdíjas Michel Salgado, az argentin hegyekben fát vágó Heinze, a német torony, Metzelder, illetve a 2006-os VB-vel a csillagának leáldozott Cannavaro... Sőt, tartom, hogy Marcelónál sincs minden rendben a fejben, ugyanis ő is csinált már egy s mást...(Getafe)
Sergio Ramos egy kellő spanyol habitussal rendelkezik, de nem őrült, ezért ő megtartandó abból a védelemből, a többi - ha sikeres csapatot akarnak - akkor szerintem mehet Isten hírével...
Ja, és valóban groteszk egy picit, hogy egy 2-6 után lehető jó egy védelem...
Először is szeretném leszögezni: nem tehetségtelen a gyerek, van érzéke hozzá, de a 30 misit egyértelműen nem érte meg, de most nem is erre akartam kilyukadni.
Szóval, szerintem nem kéne annyira a portugálhoz ragaszkodni, mivel a sorsdöntő pillanatokban rendre elszáll az agya, nem képes a földön maradni, ebből pedig általában kiállítás lesz vagy ugye a még brutálisabb eset a Getafe ellen. És senki nem mondhatja, hogy a véletlen műve, mert ez már nem lehet a harmadik véletlen.
Kezdte ugye az első meccsén, a Valencia elleni Spanyol Szuper-kupa meccsen, amikor is - ha jól emlékszem - valenciai vezetésnél kiállították... Érezte, hogy baj van, és ez nem hogy megkétszerezte volna az erejét, hanem elborult az agya, és vége volt...
Aztán jött a tavalyi, vagy azelőtti, Roma elleni BL-nyolcaddöntő, ahol - ha jól emlékszem - Madridban kiállította magát, így nem volt elég a Madridnak, hogy vesztésre állt, még eggyel kevesebben lettek. Itt is ugyanaz az a szindróma: Nem minden Pepe szája íze szerint alakult, rögtön lett egy kis nyomás a vállakon, amit nem bírt el, és rögtön olyan butaságot csinált, amit kevesen...
Na meg Getafe elleni ámokfutás. Az előző kettőnél még meg lehetett védeni, de ennél már egyértelműen látszott, hogy idegrendszeri problémákkal küzd, és nem képes elviselni a vereséget, a nyomást és a kudarcot meg pláne nem...
Egy szó, mint száz: Pepe lehet, hogy tehetséges, és meg van benne a kellő potenciál az európai elithez, fejben nem képes a legjobbakkal tartani a versenyt, ész nélkül pedig nem megy, ráadásul nála még az önfegyelem is hiányzik...
A Madridnak meg ugye jó a védelme, akkor nem tudom, mit keres ott a nyugdíjas Michel Salgado, az argentin hegyekben fát vágó Heinze, a német torony, Metzelder, illetve a 2006-os VB-vel a csillagának leáldozott Cannavaro... Sőt, tartom, hogy Marcelónál sincs minden rendben a fejben, ugyanis ő is csinált már egy s mást...(Getafe)
Sergio Ramos egy kellő spanyol habitussal rendelkezik, de nem őrült, ezért ő megtartandó abból a védelemből, a többi - ha sikeres csapatot akarnak - akkor szerintem mehet Isten hírével...
Ja, és valóban groteszk egy picit, hogy egy 2-6 után lehető jó egy védelem...
.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Hát...
Cannavaro, Metcelder, Heinze hármastól szerintem mindenképpen meg kéne válni.
Ami engem illet Ramost is eladnám ha nem volna ekkora sztár.
Ezek a bulizós ügyek nem segítik elő, hogy a Madrid ne kapjon gólt róla.
Pepét meg nem tudom hova tenni, nem szimpi már csak a Getafe elleni húzása miatt sem. Na arcra is egy kicsit tenyérbe mászó.
De nem igazán hibázik, meg nem is igazán ront.
Szerintem teljesen átlagos.
Szerintem elférne a Madridba 4-5 jó képességű védő.
Cannavaro, Metcelder, Heinze hármastól szerintem mindenképpen meg kéne válni.
Ami engem illet Ramost is eladnám ha nem volna ekkora sztár.
Ezek a bulizós ügyek nem segítik elő, hogy a Madrid ne kapjon gólt róla.
Pepét meg nem tudom hova tenni, nem szimpi már csak a Getafe elleni húzása miatt sem. Na arcra is egy kicsit tenyérbe mászó.
De nem igazán hibázik, meg nem is igazán ront.
Szerintem teljesen átlagos.
Szerintem elférne a Madridba 4-5 jó képességű védő.
- gyaliraul
- Barça B
- Kapcsolat:
Jó, azért abban a 4-esben benne volt a bíró is, mindamellett hogy a Pool teljesen megérdemelten ment tovább. Szombaton meg hiányzott Pepe, aki a liga egyik legjobb védője - lehet sarazni, nekem ez a véleményem. Amikor Pepe játszott a Barca ellen, nem sok vizet zavartak Messiék. Én nem azt mondom, hogy nem szorul erősítésre a védelem, de elöl nagyobb gondok vannak. Ha szerencsénk van, akkor Heinze távozik, vagy legalábbis a padra kerül, míg Garay valóban olyan lesz, mint amiben én reménykedek: megbízható, magabiztos, ill. labdabiztos. A Racingban ilyen, és remélem, hogy itt is megfogja állni a helyét. Kéne 2 szélsővédő, és nem is lenne semmi probléma, de amíg ilyen Raúlok, meg Huntelaarok jelentik a csatársort, addig felesleges még a BL 8-ról is álmodozni. 

madridista.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Abból a védelemből egyedül Ramost érdemes megtartani.xbalix írta:Ja és sztem amelyik védelem hazai pályán kap 1 hatost az sztem erősítésre szorul...
Na meg Marcelot, de csak ha védőnek vesszük.
A többivel halálra ítélnék magukat.
Hát azért ezzel vitatkoznék. Aki egy hatost kap hazai pályán (és lehetett volna 8-10 is simán), vagy egy sima négyest a Pool-tól (ahol szintén lehetett volna még több), ott nagyon nincs rendben a védekezés (szándékosan nem védelmet írtam, mert ezekben a zakókban az egész csapatvédekezés mondott csődöt). Az ilyen B kategóriás spanyol középcsapatok elleni 1-0, 2-0 -ák nem jelzik a védelem valós erejét. Még egy gyengus Getafe is tudott kettőt vágni a Bernabeuban és nagyobb komolysággal 3 is lehetett volna. Ez minden, csak nem magabiztos védekezés.gyaliraul írta:Amúgy szerintem is Perez a megoldás, Ramos óta semmi probléma nincs a védelemmel - kivétel persze a szombati match.Szal jöhetnek a művészek, Hollandia meg kivonulhat.