Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet igenLM10 írta:Már lehet szedni magyarul?szajko írta:X360-ra már éjféltől tölthető a fifa magyar nyelvvel...én már a manager módot kenem:D![]()
![]()
Én is most tolom, sajna most délután csak egy barátságost tolok, de este.... óhhszajko írta:X360-ra már éjféltől tölthető a fifa magyar nyelvvel...én már a manager módot kenem:D
Én csak hétfőn kapok xboxot a szülinapomra,de a fifa11et már töltöm. CD-t is próbálok szerezni a hétvége folyamán,a biztos hogy ahogy meglesz az xbox már akarom kenni a fifátszajko írta:X360-ra már éjféltől tölthető a fifa magyar nyelvvel...én már a manager módot kenem:D
Rafael és Fabio a MU-bol. Elöbbi 97 utobbi 95 lesz (azthiszem 2014-be nálam annyik voltak).gygerike írta:Mondanátok nekem a 2010-be nagy tehetségeket ?Thiago , P.H , Neymar, Muni már a csapatban van
Még 1 pár jól jönne . köszi
bence-barca írta:Mivel a demóból az jött le, h PC-n nem fogok nagyon cselezni, mert nincsen 3 kezem egy kontrolleren gondolkozok. De azt szeretném megkérdezni, h lehet venni olyan átalakítót ami PS2-es kontrollerből USB-be megy át? Mert mivel van PS2-es kontrollerem így egyszerűbb lenne, ha tudnék venni egy olyan átalakítót és olcsóbban jönnék ki. Létezik ilyen átalakító? Vagy csak az én képzeletemben?(ha van lehet venni Electro Worldben, Saturnban...stb. ilyen helyeken?)
+
szerintetek, ha a demo akadás nélkül, kifogástalanul megy, fog menni a full-játéék is? Csak mert 2.0 Ghz-m van
köszönöm szépen!Ha jól sejtem ez egy laptop lesz! A videokártyával lesz a gond! A 4570 ilyen szempontból igencsak alapnak számít. Minimum kellene egy 4770-es vagy egy 4830-as ha ATI kártyáról van szó!!
Felregisztráltam és felvettem az msn-t is.ozsimiki írta:Messifan, 30dani, raulmadrid !
sürgősen adjatok életjelet magatokról. a bajnokság mai nap elindult, adatok ebben a topikban,és a bajnokság oldalán is megtalálhatóak.
ami még fontos (bár ez is szerepel már mindenhol)
bajnokság msne: ebfifa@hotmail.com
bajnokság oldala: http://eurobarcafifa.atw.hu/
regeljetek oda,és írhatok ha van valami kérdés.
Ha jól sejtem ez egy laptop lesz! A videokártyával lesz a gond! A 4570 ilyen szempontból igencsak alapnak számít. Minimum kellene egy 4770-es vagy egy 4830-as ha ATI kártyáról van szó!!tibi18 írta:Hello!
Látom itt rendszeresen foglalkoztok a Fifa témával, így ide írok.
Olyan problémám van, hogy akad a Fifa 11 demo. Az aréna még ok, de amikor elkezdem a meccset, lelassul és akad. A proci meg maxon pörög. Miért lehet ez?
AMD Athlon 64 X2 processzor QL 64 (2.1 GHz)
Ati Mobility Radeon HD 4570 512 VRAM
3 GB Memory
Mi kell még?![]()
Köszönöm a választ! (persze csak, ha van rá!)