Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Parancsolj:Ádám02 írta:sziasztok valaki be tudná linkelni nekem a barca himnusz szövegét?spanyolul és magyarul múltkor volt ilyen csak lemaradtam ki akartam nyomtatni csak mire visszaértem eltünt a topik nagyon megköszönném!!!
előre is köszi!!!!
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=582Ádám02 írta:sziasztok valaki be tudná linkelni nekem a barca himnusz szövegét?spanyolul és magyarul múltkor volt ilyen csak lemaradtam ki akartam nyomtatni csak mire visszaértem eltünt a topik nagyon megköszönném!!!
előre is köszi!!!!
Hali! Tavaly májusban voltam Barca-Villarreal meccsen 2 elvetemült kollegámmal. Kérdés az, hogy milyen igényeid vannak? Mi 3an egy jó kis student hostel-ba mentünk. Egy éjszaka 4.500,- Ft volt reggelivel. Igaz a reggeli két szelet piritós, egy muffinn, lekvár meg kávé volt, de teljesen oké. A konyhát egyébként magad is használhatod, csak mosogass el. A szoba kb. 8 négyzetméter, két emeletes vaságy, 4 vasszekrény, meg egy kis erkély. Fürdő és Wc a folyosón. Pozitívum, hogy extra tisztaság, naponta 2-szer takarítottak minden fürdőt, Wc-t, amik egyébként is újak voltak. Igazából aludni jártunk csak a szállóba.ruszok írta:hello szia midenkinek,
esetleges segítséget kérek midenkitől, aki már járt Barcelónában.
Ugyanis én is megyek augusztusban, már vettem repülőjegyet és valami elegáns de nem túl drága, azaz inkább olcsó szállodát keresek. Én nézelődök a neten keresek hotelokat, de hátha tudna valaki egy jó kis hotelt. Előre is köszönöm,
Forca Barca
Igen...Badi írta:az én angolom nem valami jó, de jól látom, hogy ezek szerint Czink cseh?!![]()
Ez nem kirohanás volt, hanem kérdés. Amúgy meglepett itt a kollégátok ötlete, mert ez szerintem nem old meg semmit. Ugyanis ezzel a problémás emberek ugyanígy ittmaradnak, csak esetleg nem látjátok őket. Külső szemlélő viszont nagyrészt csak őket fogja látni, ami nem feltétlenül értékes. Ha viszont a Vipesek is odaírnak a publikusba, akkor meg minek a vip?Vito írta:ezesetben nem értem a "kirohanásod" felém...