Igen sajnos, látva Greent illetve a Celticset, nagyon visszafogott játékot mutatott be a felkészülési meccseken. Én is teljesen elbizonytalanodtam, nem csak mert ESPN-n én bevállaltam Greent, de a Celticsben idén, ő kellene legyen a húzóember, s erre abszolút képes is, ezt megmutatta OKC-ben is, megmutatta tavaly is, de nagyon kis lelkis gyerek, nagyon remélem nem most fog összeroppanni a felelősségtől. Nézegettem a "maradékot" hát van választék bőven, idén úgy gondolom elég sok változás történt, nem csak erősségekre, hanem játékos mozgás terén is, rendkívül fontos lehet a draft, menetrend ügyileg szerencsére a Clippers-Knicks-Rockets keeper trióm jónak tűnik, mindhárom csapat közkedvelt lesz a kritikus Kedd-Csütörtök-Vasárnap napokon.
Amúgy én is úgy vagyok vele, inkább legyen sok jó magasa az embernek, azt nehéz találni, mintsem 1-1 triplavető, vagy assistkirály stb.
NFl: ez a hét ez tényleg böjtölős lett, úgy nagyjából 50 pontot fognak elérni a srácok, ha elérik.

Futókon kívül mindenki besült, nagyon változtatni se tudtam volna, bár a Colston-Smith duó helyett a Floyd-Johnson páros azért 15 ponttal több lehetett volna, csak a volna nem játszik. Ez van, továbbra is van remény az 5 győzelem eléréséhez, ami már siker a tavalyi szezon után. Tocynak grat, nem hiába áll 5-1es mutatóval most már a bajnokságban. Jövő héten ismét erős ellenfél jön szembe, picit több pontot azért jó lenne összehozni, s tisztességgel helytállni.