FC Barcelona 2013/2014
Valdes(Ustari)---
D.Horno(Marcelo),
Garay(Pique),
Milito(Henrique),
D.Alves(V.Sanchez)
---
C.Ronaldo(Mata),
Fabregas(Y.Toure)
Iniesta(Hleb),
Messi(G.Assulin)---
Benzema(Agüero),
Eto'o(Bojan)
További cserék:Caceres,Busquets,Pedro
Az első lépésem az volt hogy megvettem
Marcelo-t a R.Madridtól 7 millió euróért,
Fabregas-t az Arsenaltól 120 millió euróért és
Mata-t a Valenciától 35 millió euróért!Az elnökség és a média is az első helyre várt a bajnokságban!Felkészülési mérkőzéseimet idegenben játszottam,vereség a Lyon(2:3),M.United(2:3), döntetlen a B.München(1:1),Arsenal(2:2), győzelem a Boca(5:0) ellen!A
Spanyol Szuperkupa-t megnyertük a Getafe ellen 3:1(Eto'o 2,Agüero) és 1:0(Assulin)!Az
Európai Szuperkupa-t is begyüjtöttük a Roma ellen 2:0(Eto'o 2)!Decemberben megnyertük a
Világkupa-t is a Sao Paulo ellen 3:1(Messi,Eto'o 2),Bojan 3 góllal gólkirály!A
Copa del Rey-ben a Vecindario(4:0/1:0), A.Madrid(3:1/0:0),Levante(3:1/2:1),R.Madrid(4:0/1:1) és a döntőben Valencia(1:0/Benzema, 39'), a gólkirály Makukula(Levante) 8 góllal!A
Bl-ben könnyű csoportba kerültem,Werder Bremen(1:0/0:0),Charkow Metallist(2:0/2:0),Fenerbahce(4:0/4:0)!A csoportkörök után következett a Shachtar Donezk(3:0/0:0) és kiestem az Arsenal ellen(4:2/1:3)!

A BL-t az Arsenal nyerte 2:0 a Valencia ellen, a gólkirály Soldado(R.Madrid) lett 13 góllal,D.Alves és Fabregas az év BL Dream Team tagja!A
bajnokság-ot a 34. fordulóban nyertem meg (R.Madrid a vége fele elfáradt), 9 pontal(87-25) előztem meg a 2.R.Madrid-ot, 3.A.Madrid, 4.Betis, 5.Sevilla, 6.Valencia, 7.Racing Santander!Gólkirály Soldado(R.Madrid) 22 góllal, a
szezon csapata-ba bekerült Pique,C.Ronaldo,Fabregas,Messi,Benzema!Az
év játékosa címet Messi kapta meg, 2.Fabregas, 3.C.Ronaldo!Az
év spanyol játékosa Fabregas lett, és én lettem az
év managere(már 6 éve), Casillas az
év kapusa(már 6 éve)!Az U19-es csapatom is megnyerte a bajnokságot 1 pontal az Espanyol elött!A csapaton belül Fabregas lett a legjobb 7.45 átlaggal, a gólkirály Agüero(25 gól/40 mérkőzés),2.Bojan(22/39),Benzema(20/31),Eto'o(18/30)!A rotáció és a rengeteg munka ismét meghozta a gyümölcsét!A következő idényre megszereztem
Drenthe(Valencia) 19 millió euró, Léo(Grémio) 20 milla, Pato(Milan) 100 milla!Az igazolások azért kellettek mert Eto'o,Del Horno,Milito kiöregedtek!Köszi hogy elolvastad és
senki negatív kommentjére nem vagyok kiváncsi