Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, azok a lottó számokMessiFan írta: A bal oldalon pedig az eredmények?:D
Köszi, és minden "thelast5elclasico" készítőktől kérek elnézést, hogy...MessiFan írta:Egyébként szép, egyszerű, körülményes munka. Grat
ÉrtettemIlúvatar írta:apropó, cseréld le erre:
Mert a versen is bedobtam árnyékot, hogy jobban kiemelje
A bal oldalon pedig az eredmények?Ilúvatar írta:Voilá...
Jobb oldalon, a Barca himnusz van, csak hogy tudd
Ez valami brutálisIlúvatar írta:Voilá...
Jobb oldalon, a Barca himnusz van, csak hogy tudd
Eltelt 10Ilúvatar írta:Mindjá készmég 3 percet kérek
davidvilla77 írta:ezis 5 perc volt:D
Nekem tetszik, szép munka.nemtom99 írta:Egy kis egyszerű
A felső texten kívül nagyon ott van! Eddig ez a nyerőMessiFan írta:Csináltam egy eléggé széles képet:
Elég ratyi lett. Nem találtam megfelelő textet.
Ilúvatar írta:No, összedobtam egy egyszerű siget, kb 5 perc alatt megvan.
Azok a szövegek a Barcelona történelméből van
Ilúvatar írta:Jajjj már... Betűtípus... Akkor mit szóltok az én betűtípusomhoz?![]()
Azzzziiiggen! Nagyon bejövős! Akyanyme elbújhat a vectoraival... 10/10Ilúvatar írta:Jajjj már... Betűtípus... Akkor mit szóltok az én betűtípusomhoz?![]()
Akkor tessék. Nekem kezd unalmas lenni ez a betűtípus. Sokan használták már.Messithebest írta: Építő kritikákat
Tudom.... én csak ilyen formában válaszoltam,mert nem tetszett ez a stílus,ennyi.Kidb írta:Betűtípus!!! Betűtípust írtam.Messithebest írta: Jelenleg ez a menő stílus vagy mi??? Am most komolyan... Építő kritikákat kérek,nem ilyeneket.....
Betűtípus!!! Betűtípust írtam.Messithebest írta: Jelenleg ez a menő stílus vagy mi??? Am most komolyan... Építő kritikákat kérek,nem ilyeneket.....
Jelenleg ez a menő stílus vagy mi??? Am most komolyan... Építő kritikákat kérek,nem ilyeneket.....Kidb írta:Jelenleg ez a menő betűtípus vagy mi???Messithebest írta: Szerk.: Nekem ez jött ki:
![]()
![]()