gránit írta: ↑2024.07.01. 04:55:24
A PSV számára viszont hatalmas érték.
Továbbra is, 10M+fizetést kellett volna letenniük pár hét játékért, gondolj bele, hogy a világon lett-e volna valaki, aki ezt megteszi. Nem is a PSV, hanem egy végtelen pénzzel rendelkező PSG nem tette volna meg. Fordítva lenne, és mi igazolnánk egy játékost 16-20 millióért pár hétre, amikor utána ingyenes lesz, na akkor személyesen írnál Laportának levelet, hogy ez mégis mi a fészkes fene volt.
Cseri amúgy említette a Milant, és ehhez még hozzá tudom tenni, hogy bár készséggel elhiszem, hogy Xavi ludas a vele való kommunikációban, esetleg annak hiányában, viszont majdnem biztos vagyok benne, hogy volt alapja. Ugyanis a Milanban is követtem, és ott az történt, hogy játszott pár meccsen, nem volt már rossz, bár túl jó se, egy csereszint, alacsonyabb szintű csapatban, mint a miénk. Aztán jött több hír, hogy komoly viselkedésbeli gondok vannak, azután asszem 1 percet sem kapott, úgyhogy vélhetően korrekt volt a hír.
Nyilván nem hívja senki az évszázad üzletének, hisz csak 6-10 milliót nyertünk rajta, akármennyi is a fizetése, annyit. De az nekünk most sok pénz, és szerintem ebben a helyzetben a PSV volt a máltai szeretetszolgálat.
Sőt, továbbra is úgy gondolom, hogy korrektnek nevezni ezt a transzfert még úgy is lehet, hogy nem számoljuk ide az évek óta sajna Tebas által is világgá harsogott helyzetünk miatti 0 alkupozíciónkat. Ehhez még az sem kellett, ha Dest a Cityé lenne, akik bármit megtehetnek, nincs számukra jelentősége, mennyi játékosuk van a keretben, mennyi fizuért, még nekik sem fizetett volna senki 3 petákot sem. Ők lehet, hogy erre ott tartották volna, mert mit nekik az a 6-10 millió forint, és játszott volna 4* 30 percet talán a végén. Ez a különbség a két csapat közt. Bevételük viszont nekik sem lett volna ebből, soha az életben, egy 1 éves szerződéssel kereken 0 értékű játékosnál. Ha Destnek 3 éve lett volna, más. Akkor eleve lett volna mondjuk 15 a vételár, és megegyeztünk volna az egy év kiesés miatt 8-10-ben, mert nekünk nem kell, de azért lett volna valamiféle pozíciónk.
Az Eto'o-Ibra csere, na az tényleg egy rémálom volt, és mindenki röhögött is rajta.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy