Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kéne egy ilyen külön topic. ahol majd lehet vitatkozni bármilyen jóslatról ami bevált.skadi írta:egy "naugyeénmegmondtam"-ban bármikorBarcasKrisz írta:Szerintem Dzsudzsák neve két éven belül szóba fog kerülni a Barcánál. Ki fogad velem ebben?
Zlatan nálunk kötött ki, de olyan horribilis összegért, amit még1x nem fognak kifzetni Laportáék, ráadásul már nincs senki akit cserébe adhatnánk (na jó, Guddy, de ő ér kb. 5 millát)barca2010 írta: Az átigazolásokkal kapcsolatban meg annyit, hogy Zlatan is nálunk kötött ki végül, tehát lesz még akit igazolunk.
BARCA FOREVER!!!
én fogadok veled akár 1 korsó söörben isBarcasKrisz írta:Szerintem Dzsudzsák neve két éven belül szóba fog kerülni a Barcánál. Ki fogad velem ebben?
Szoba fog kerülni ha nehez neveket gyakorolnakBarcasKrisz írta:Szerintem Dzsudzsák neve két éven belül szóba fog kerülni a Barcánál. Ki fogad velem ebben?
egy "naugyeénmegmondtam"-ban bármikorBarcasKrisz írta:Szerintem Dzsudzsák neve két éven belül szóba fog kerülni a Barcánál. Ki fogad velem ebben?
Csak azt te elfelejtetted hogy akkoriban más volt a holland bajnokság színvonala és gigakluboknak számítottak akkoriban a mára már meggyengült sztárcsapatok gondolok itt főleg a Feyenoord eltűnésére, Ajaxról nem is beszélve.fcbarca10 írta:
Na álljunk meg egy szóra!
Huntelaar igenis egy nagy játékos, dehát egy ilyen gyenge Realban nem tudott beilleszkedni.
Egyébként meg Hollandiából kerültek ki klasszis játékosok:
Sneijder, Van Nistelrooy, Ronaldo, Van der Vaart, Seedorf, Ronald és Frank de Boer, Van Persie, Van der Sar, Van Bronckhorst, Robben, Kuyt, Makaay, Kluivert, Overmars, Koeman, Rijkaard, Cruyff és még 100-at lehetne sorolni.
Mind itt kezdék ebben a "középszerű" bajnokságban.
A következő években Affelay és Dzsudzsák lesz a nagy kiugró!
egy szóval nem mondtam hogy nem jó játékos....nem rossz, bár én annyira nem kedvelemfcbarca10 írta:
Na álljunk meg egy szóra!
Huntelaar igenis egy nagy játékos, dehát egy ilyen gyenge Realban nem tudott beilleszkedni.
Egyébként meg Hollandiából kerültek ki klasszis játékosok:
Sneijder, Van Nistelrooy, Ronaldo, Van der Vaart, Seedorf, Ronald és Frank de Boer, Van Persie, Van der Sar, Van Bronckhorst, Robben, Kuyt, Makaay, Kluivert, Overmars, Koeman, Rijkaard, Cruyff és még 100-at lehetne sorolni.
Mind itt keztdék ebben a "középszerű" bajnokságban.
A következő években Affelay és Dzsudzsák lesz a nagy kiugró!
Na álljunk meg egy szóra!faithnomore írta:ó persze...legyünk már reálisak...djtrack írta:Affelay sztem tökéletes megoldás lenne a középpályára.
nem kellenek ilyen játékosok nekünk, akik egy középerős bajnokságban hoznak egy jó szintet.....ennyi erővel Huntelaar az isten, 93 meccs 73 gól (nem biztos, de valami ilyesmi adat jut eszembe), ráadásul nekünk nem olyan játékosok kellenek igazából akik bizonyítottak már, nem pedig előttük a jövő vagy ilyesmi...pl Matának örülnék, bizonyított a Valenciában hogy helye van egy jó csapatban, az csak egy plusz hogy fiatal még eléggé, vagy mondjuk Cesc, ő lenne a legjobb döntés csak nem ilyen drágán...
de plkölcsönadni valakinek?!MésQueUnClubBarca írta:Felesleges balbekket elhozni még ingyen is... Abidal,Maxwell,(Puyol)...Szal kár a semmiért fizetést adni neki
ó persze...legyünk már reálisak...djtrack írta:Affelay sztem tökéletes megoldás lenne a középpályára.
Totál kamu. Pár hete nyilatkozta le Vida ügynöke és ő maga is (hivatalosan), hogy mindenképpen maradni akar, nagyon jól érzi magát Manchesterben. Kizártnak tartom a leigazolását. Amúgy a felesége tényleg elvágyódik Angliából, de Vida lenyugtatta, hogy ő mindenképpen maradni akar, tehát nincs vitafcbarca10 írta:Vidic képviselője nyilatkozta, hogy Vidicnek egy álma válna valóra, ha ide igazolna.
Viszont elmondta, hogy kevés esély van a transzferre, mivel az MU már megvált CR-től és Téveztől is és Vidic oszlopos tagja a védelem közepén.
forrás: www.sport.es
Lásd BL-döntő amikor Samu (Sanama írta:Én is láttam, szerintem is nagy kacsa.MichaaBee írta:Vidic
Kizart, hogy SAF elengedne, de a cikk valosagalapja is eleg kerdeses.![]()
Mondjuk én nem is örülnék neki,attól függetelnül,hogy jó játékos hihetetlen bakikra képes...
Maxwell és Abidal helyére ?skadi írta:sjd írta:akko azonnal el kéne hozni...gygerike írta: Ja és vmilyen Fifa határozatnak köszönhetően Filipe ingyen igazolható lett
akko azonnal el kéne hozni...sjd írta:gygerike írta: Ja és vmilyen Fifa határozatnak köszönhetően Filipe ingyen igazolható lett
Aha Vidicgygerike írta:És mostanában pletykák van hasonlók?? (kivéve Riera)