Total egyetertek. Gomezt sose szerettem, de a Munchenben is es a valogatottban is bizonyitotta, hogy nem kell ertenie a jatekot korulotte, a 16-oson belul tudja mi tortenik, es beveri ha odakerul.. Raadasul mindegy neki szinte, hogy mennyit jatszott elotte, o tenyleg az a tipus, aki kepes barmikor bekotorni egyet. Ezt az ajanlatot jelen allas szerint a vezetoseg helyeben elfogadnam szerintem, de csak ha enged a fizujabol kicsit.Nero. írta:Gomez nálam is utolsó választások egyike lenne, de a meccs/gól statja elég komoly, és az EBn se volt olyan rossz ha jobban belegondolok... Viszont Munir most nagyon elszántnak tűnik a nyilatkozatai alapján, ha tudna fejlődni egy kicsit akkor azt mondom hogy akár az se akkora baj ha nem hozunk senkit. Ha meg továbbra is kevés akkor télen még mindig lehet igazolni.
Viszont en se dolnek a kardomba, ha nem jonne senki, es Munir maradna. Csak akkor jatszassa is Lucho.. Na mindegy, erre ugyse kerul sor szerintem, de ha erkezik valaki, remelem kolcsonadjuk 1-2 evre, ha fejlodne, siman jo lenne cserenek itt is.