2011.05.11. 17:53:52
Ha aranylabda, akkor inkább Messi. Nem is értem, mi van itt egyesekkel, hogy C. Ronaldo mennyit nőtt emberileg meg minden. Hát nem semmi! Én azért nehezebben felejtek úgy látszik. Attól, hogy vett egy gyereket számomra inkább csak még szánalmasabb lett, játszhat ő bárhogy, akár lőhet kézen állva nemiszervvel-el 3 kapufás gólt is, attól a lúzer bélyeget nem szedi le magáról szememben. A legsúlyosabb díjakat bizony nem csak teljesítmény alapon kellene osztogatni, bár az aranylaszta is besarazódott az évek során (hála a csigaevők vezetésének), számomra pl. az lett volna evidens tavaly, hogy a három játékos együtt kapta volna meg a díjat, amolyan lego, vagy 3D púzli stílusúra átdolgozva a három rész összeillesztve adta volna ki a labda formát és ezzel azt hiszem egyikük sem lett volna elégedetlen, sőt ép eszű ember nem kérdőjelezte vna(igen már megint) meg jogosságát.
Apropó! Nem tudom itt ti hogy vagytok vele, de én nagyon sajnálom Kakát. Ő egy tökéletes madridi 10-es, persze nem a jelenlegi csapatban, de hála a portugál delegációnak ebből sem lett semmi.
És ha már itt tartunk! Ne vádoljon senki rasszizmussal, de emlékeztek egyetlen valamire való portugál "nagy" játékosra, akire fel is lehetett nézni emberileg? Ha igen írjátok már meg légyszi, napok óta gondolkodom rajta, de nem ugrik be senki. Előre is köszi!