Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
És akkor Malcom meg Alena mikor játszanak, ha nem a kupában? Csak kérdezem.csababarca írta:Jah igen, most játszott 2 meccset végig, előtte meg 3 bajnokin egy félidőt összesen, nagyon el lehet fáradva így január környékén.![]()
ennyi erővel senki ne játsszon, Vidal, Piqué, Rakitic, Lenglet, Arthur legalább annyit játszottak mostanában mint ő.
egyébként ez nem Ernő kritikája volt, mielőtt megint vért isztok a mester védelmében.
isti010 írta:Sziasztok,
Valakinek lesz a Sevilla elleni meccshez streamje? Előre is köszi!
Szerintem többet játszottak januárban mint Coutinho, de ne menjünk bele.MatyiG írta: Igen, de januárban, februárban három naponta jönnek a meccsek. Piquéék sem játszanak végig 4 meccset három naponta.
Igen, de januárban, februárban három naponta jönnek a meccsek. Piquéék sem játszanak végig 4 meccset három naponta.csababarca írta:Jah igen, most játszott 2 meccset végig, előtte meg 3 bajnokin egy félidőt összesen, nagyon el lehet fáradva így január környékén.![]()
ennyi erővel senki ne játsszon, Vidal, Piqué, Rakitic, Lenglet, Arthur legalább annyit játszottak mostanában mint ő.
Ja, kell most neki egy kis pihenő, mert Dembélé sérüléséig kezdeni fog a bajnokikon, plusz a visszavágón is valószínűleg.Stalkyard írta:Mondjuk Coutinho folyamatosan játszott az elmúlt meccseken, és mivel Dembele sérült, egészen biztosan kezdeni fog a hétvégi bajnokin is...Tényleg nagyon meglepő, hogy most pihen.
Ezt pont a hétvégi meccs után?visca el barca írta:elől elég vékonykák vagyunk, cou még így gyenge formában is befért volna. inkább ő mint a színtelen-szagtalan alena.

Szerintem meg ugyanaz lesz mint hétvégén. Alená szinte egy az egyben megpróbálta átvenni Messi szerepét (helyette is jött be talán), Suarez mögött és a kp előtt nyomta. Jó megmozdulásai voltak, szóval inkább 4-3-1-2-nek tűnik ez elsőre.MatyiG írta:Mit ittál, Gyuluska?
4-4-2 lesz ebből szerintem.
Alená---Rakitic---Arthur---Vidal
------Malcom--------Prince

Cestus írta:Barcelona XI v Sevilla: Cillessen; Semedo, Piqué, Lenglet, Sergi Roberto; Arturo Vidal, Rakitic, Arthur; Malcom, Prince, Aleñá
Na itt van írásban is, csak nem volt kedvem kitalálni, hogy lesz.Egy 4-4-2-nek tűnik négy középpályással.
Előzetesen 19 fős volt a keret, szóval valakinek ki kellett maradni. Benne van, hogy még januárban viszi az Arsenal, de szerintem maradni fog nyárig.Lehet tudni, hogy miért került ki Denis? Valami biznisz van kialakulóban?