Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
zsuni
Capitá del Barça

2010.04.05. 15:08:12

ármennyire elmés, nem elmés, teljesen jogos amit írtam, kár védeni a kis kedvenced. Nálunk nem fog ilyen előfordulni megnyugtatlak. Ha előfordulna, amit nagyon kétlek, hasonlóan elmés leszek megnyugodhatsz. Remélem a szombati meccs közelébe nem kerül az a paraszt.

Szerk.: Te egy erős becsúszást hasonló szinten kezelsz mint amit a portugál zsellér csinált?
nem. a szándékosságról beszélek, de már leirtam. nem kis kedvencem, én nem védem. 10 meccset simán ért. ja tényleg, akár akasztást is rögtön.
Mi van,unatkozol otthon? Laughing De szívesen fogadom azt az 5 jelenetet,amiről beszélsz...kitárgyalhatjuk azokat is,ha gondolod Wink
leirtam, többet nem foglalkozok vele, mert engem nem érdekel, csak ha valahol elöadod ezeket, kiröhögnek.
Pepe megtaposott egy fekvő szerencsétlen embert.
Belinkelem, ha érdekel.
Egy ilyen példát mutass Barca játékosról!
szorul a hurok? akkor nesze. Maradona. de ezzel játszadozhatnánk évekig.
egyébként én egy szóval sem mondtam, hogy UGYANOLYAN, hanem hogy szándékosan megrúgni valakit Barca játékos is szokott. csak szövegértelmezés. semmi más
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuni 2010.04.05. 15:09:57-kor.
Varatrix
Director del Fútbol

2010.04.05. 15:06:58

zsuni írta:én vagyok elvakult? :D ja én nem emlékszem arra a 3 esetre, amikor zlatanhalál szándékosan erőböl odarúgott a másiknak. vagy én nem emlékszem arra a Dani Alveses becsuszásokra, amik lábra mennek. úristen. tények. tessék. linkeljek videot, vagy van annyi memóriád, hogy felidézd? vagy tagadd le. lesz.rom.
:shock:
Pepe megtaposott egy fekvő szerencsétlen embert.
Belinkelem, ha érdekel.
Egy ilyen példát mutass Barca játékosról!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Charlie
Öreg Harcos

2010.04.05. 15:05:47

Azért remélem nem kapsz szívrohamot, hogy habzószájjal győzködsz itt. :( Aggódom.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Tivornya
Capitá del Barça

2010.04.05. 15:03:21

zsuni írta:
Egyébként Pepe ámokfutásánál nincs olyan szitok,amit ne lehajtott fejjel és alázattal kéne elfogadnotok Kedves madridisták Wink De sztem elég régi sztori,hanyagolhatnánk Smile
már bocs, de ennyi baromságot régen láttam egymás után leirva. egy madridistának mi köze Pepe-hez. a barátom, haverom unokatestvérem, játékosom apám edzőm vagy mi ő nekem? ja vagy enyém a klub. vagy mocsok katalánelnyomo spanyol vagyok. vagy mivan? miért kell elfogadni a kritikát? neki kell elfogadni a kritikát, és nem "nekünk".
én csak azt nem értem, hogy az a csapat akinek szurkolsz, sosem követett el semmit, amikor fejböl tudok neked idénről kb 5 olyan esetet mondani, ahol szándékosan szét akarta valamelyik Barca-s zúzni az ellenfelet. ne legyél már vak bakker
Mi van,unatkozol otthon? :lol: De szívesen fogadom azt az 5 jelenetet,amiről beszélsz...kitárgyalhatjuk azokat is,ha gondolod :wink:
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Charlie
Öreg Harcos

2010.04.05. 15:03:13

zsuni írta:
Bitó lett volna jogos annak a parasztnak, nem 10meccs.
gratula, nagyon elmés hozzászólás. remélem a legközelebb sunyi sz.rházi lábtzörö becsúszásnál amit a kedvenc csapatod egyik játékosa müvel, ugyanilyen elmés leszel
Bármennyire elmés, nem elmés, teljesen jogos amit írtam, kár védeni a kis kedvenced. Nálunk nem fog ilyen előfordulni megnyugtatlak. Ha előfordulna, amit nagyon kétlek, hasonlóan elmés leszek megnyugodhatsz. Remélem a szombati meccs közelébe nem kerül az a paraszt.

Szerk.: Te egy erős becsúszást hasonló szinten kezelsz mint amit a portugál zsellér csinált?
C.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Charlie 2010.04.05. 15:04:48-kor.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
zsuni
Capitá del Barça

2010.04.05. 15:00:11

Egyébként Pepe ámokfutásánál nincs olyan szitok,amit ne lehajtott fejjel és alázattal kéne elfogadnotok Kedves madridisták Wink De sztem elég régi sztori,hanyagolhatnánk Smile
már bocs, de ennyi baromságot régen láttam egymás után leirva. egy madridistának mi köze Pepe-hez. a barátom, haverom unokatestvérem, játékosom apám edzőm vagy mi ő nekem? ja vagy enyém a klub. vagy mocsok katalánelnyomo spanyol vagyok. vagy mivan? miért kell elfogadni a kritikát? neki kell elfogadni a kritikát, és nem "nekünk".
én csak azt nem értem, hogy az a csapat akinek szurkolsz, sosem követett el semmit, amikor fejböl tudok neked idénről kb 5 olyan esetet mondani, ahol szándékosan szét akarta valamelyik Barca-s zúzni az ellenfelet. ne legyél már vak bakker
Nem vagy elvakult?
Akkor támaszd alá tényekkel, azt amivel vagdalkozol.
Mikor okozott sérülést szándékosan Barca játékos?
Mind elvakultak vagyunk.
Mindkét oldalon.
Csak az a kérdés, hogy elismered e vagy sem.
én vagyok elvakult? :D ja én nem emlékszem arra a 3 esetre, amikor zlatanhalál szándékosan erőböl odarúgott a másiknak. vagy én nem emlékszem arra a Dani Alveses becsuszásokra, amik lábra mennek. úristen. tények. tessék. linkeljek videot, vagy van annyi memóriád, hogy felidézd? vagy tagadd le. lesz.rom.
Varatrix
Director del Fútbol

2010.04.05. 14:58:45

zsuni írta:igen csupán egy-egy rossz ütemü becsuszás van a játékosok számláján.
Nem vagy elvakult?
Akkor támaszd alá tényekkel, azt amivel vagdalkozol.
Mikor okozott sérülést szándékosan Barca játékos?
Mind elvakultak vagyunk.
Mindkét oldalon.
Csak az a kérdés, hogy elismered e vagy sem.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Tivornya
Capitá del Barça

2010.04.05. 14:55:24

Egyébként Pepe ámokfutásánál nincs olyan szitok,amit ne lehajtott fejjel és alázattal kéne elfogadnotok Kedves madridisták :wink: De sztem elég régi sztori,hanyagolhatnánk :)
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
Nazario
Jugador del Barça

2010.04.05. 14:54:58

Most komolyan megint erre a szintre került vissza a banda?
A Barcelonában soha, senki nem lépett oda szándékosan senkinek, ellenben Madridban mindenki ilyen.
Ennek mi értelme van, komolyan?
Ezt tényleg elhiszi, aki leírja?
Ha igen, akkor mindent értek, ha nem, akkor csak szomorú vagyok.
zsuni
Capitá del Barça

2010.04.05. 14:54:13

A mi kedvenceinknek több esze van a Pepe komáénál.
Megtörténhet, hogy rosszul csúsznak be és, megsérül valaki.
Például Fabregas sérülése.
De szándékosan nem tennének ilyet.
igen csupán egy-egy rossz ütemü becsuszás van a játékosok számláján. mindenbizonnyal. maradjatok akkor ebben a hitben, engem kummára nem érdekel, csak rohadtul kiröhögnek, ha egy ilyet elmondasz egy olyan embernek, aki nézi is a focit. ja és nem elvakult.
Varatrix
Director del Fútbol

2010.04.05. 14:51:41

zsuni írta:gratula, nagyon elmés hozzászólás. remélem a legközelebb sunyi sz.rházi lábtzörö becsúszásnál amit a kedvenc csapatod egyik játékosa müvel, ugyanilyen elmés leszel
A mi kedvenceinknek több esze van a Pepe komáénál.
Megtörténhet, hogy rosszul csúsznak be és, megsérül valaki.
Például Fabregas sérülése.
De szándékosan nem tennének ilyet.
zsuni
Capitá del Barça

2010.04.05. 14:48:50

meg se állj az autópályáig, mert még 1-2 ilyen furfangos hozzászólás, és ledöntesz a székröl sok embert.
Tivornya
Capitá del Barça

2010.04.05. 14:47:57

Kicsit tovább is megyek...a Madriddal csak a Birmingham vetekszik gyalázatos hozzáállásuk miatt.Egyébként ha a kedvenc csapatom lenne az örök második,én sem tudnék hozzászokni az érzéshez :wink:
zsuni
Capitá del Barça

2010.04.05. 14:44:50

zsuni drága...ez csak a vesztes csapatok sajátsága...épp ezért nincs a mi csapatunkban ideggyenge játékos
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nincsen, nincsen.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.04.05. 14:43:31

Charlie írta:Bitó lett volna jogos annak a parasztnak, nem 10meccs.
C.
:lol:
Az biztos, hogy egy ilyen közveszélyes őrültet az életben nem engednék pályára. Ne feledjük, nem egy elvétett becsúszásról volt szó. Bár megbüntette őt a sors rendesen.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Tivornya
Capitá del Barça

2010.04.05. 14:43:13

zsuni írta:
gratula, nagyon elmés hozzászólás. remélem a legközelebb sunyi sz.rházi lábtzörö becsúszásnál amit a kedvenc csapatod egyik játékosa müvel, ugyanilyen elmés leszel
zsuni drága...ez csak a vesztes csapatok sajátsága...épp ezért nincs a mi csapatunkban ideggyenge játékos :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tivornya 2010.04.05. 14:43:58-kor.
zsuni
Capitá del Barça

2010.04.05. 14:37:52

Nazario
Jugador del Barça

2010.04.05. 14:34:14

C.
A családját meg el kell volna szállítani a gulágra.
Tivornya
Capitá del Barça

2010.04.05. 14:33:41

C.
ott a pont :lol:
Charlie
Öreg Harcos

2010.04.05. 14:30:00

C.
zsuni
Capitá del Barça

2010.04.05. 14:28:28

Nézzétek,én nem vagyok túl öreg,max 16 éve követem a foci világát,de a 90-es évek vége felétől a Madrid mindig is kivételezett volt!

Csak a drukkersereg is meghasonlott kissé,mert nem ismerik el ezt,és szentem főként azért,mert ők is természetesnek veszik,hogy ez jár!

Meg tegyük hozzá hogy mi is örülünk ha mellettünk tévednek,mégha a sport szellemével ellentétes is:-)

Ezzel együtt véleményem szerint akkor is arcba ordító a megkülönböztetett bánásmód,amit kapnak(lásd Pepe esete)de van még sok.

Ezt el kell fogadni,mert változni sajna nem fog....
Pepe eseténél mi volt a kivételezettség? 10 meccs abszolut jogos, se több se kevesebb. ha meg 16 év alatt azt sikerült leszürnöd, hogy a Madriddal kivételeznek, akkor valamit nagyon nem jól nézel. Persze vannak példák számtalan, de én is rákontrázhatnék ugyanannyi példával, sőt bármelyik csapattal.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.04.05. 14:20:30

Igazából a madridnak vereséget kellene szenvednie ahhoz, hohy azt mondhassuk, valóban van egy kis fórunk. Ha csak leikszelnek mondjuk tegnap, akkor is ugyanaz a szitu: Nem szabad kikapnunk, nekik meg mindenképp győzniük kell.
Ha odatesszük magunkat, és meglesz a motiváció, megverjük őket a saját otthonukban is.
Rivaldo-A Legnagyobb.
giefLove
Jugador del Barça

2010.04.05. 13:56:41

van egy olyan érzésem, ismét mi leszünk, akik megtörik a margit "hatalmas" menetelését.
Tivornya
Capitá del Barça

2010.04.05. 13:53:31

Sztem egy jó meccsen elért 2-2 lesz a vége...és a Madrid örülhet, h sikerül 1 pontot szerezniük :)
mess2009
Director del Fútbol

2010.04.05. 13:46:37

LG írta:
a Madrid egy stabil bombaformát mutat
Úr isten...te mit nézel? :lol:
azt írtam jelenleg! ami engem illet nem csak nézek...... látok is.
Lezárt