Egyébként Pepe ámokfutásánál nincs olyan szitok,amit ne lehajtott fejjel és alázattal kéne elfogadnotok Kedves madridisták Wink De sztem elég régi sztori,hanyagolhatnánk Smile
már bocs, de ennyi baromságot régen láttam egymás után leirva. egy madridistának mi köze Pepe-hez. a barátom, haverom unokatestvérem, játékosom apám edzőm vagy mi ő nekem? ja vagy enyém a klub. vagy mocsok katalánelnyomo spanyol vagyok. vagy mivan? miért kell elfogadni a kritikát? neki kell elfogadni a kritikát, és nem "nekünk".
én csak azt nem értem, hogy az a csapat akinek szurkolsz, sosem követett el semmit, amikor fejböl tudok neked idénről kb 5 olyan esetet mondani, ahol szándékosan szét akarta valamelyik Barca-s zúzni az ellenfelet. ne legyél már vak bakker
Nem vagy elvakult?
Akkor támaszd alá tényekkel, azt amivel vagdalkozol.
Mikor okozott sérülést szándékosan Barca játékos?
Mind elvakultak vagyunk.
Mindkét oldalon.
Csak az a kérdés, hogy elismered e vagy sem.
én vagyok elvakult?

ja én nem emlékszem arra a 3 esetre, amikor zlatanhalál szándékosan erőböl odarúgott a másiknak. vagy én nem emlékszem arra a Dani Alveses becsuszásokra, amik lábra mennek. úristen. tények. tessék. linkeljek videot, vagy van annyi memóriád, hogy felidézd? vagy tagadd le. lesz.rom.