Bajnokok Ligája & Európa Liga
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Szép gól volt! Már többet mutatott, mint az előző idényben. 

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Leomessi14 írta:Hleb hatalmas golt lot a Temesvar ellen!Kicselezte az egesz temesvari vedelmet es elrugta a kapus folott,amolyan Messisen
A Stuttgartban ugye csak kolcsonben van?
A tv2 elméletileg lead egy rövid gólösszefoglalót.Meglesem mit művelt a fehérorosz.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Jugador del Barça
A gampert közvetiti holnap valami?
-
- Jugador d'estrella
Hát elnéztem ezt a meccset....idén először látom az arsenalt de nem nagyon hengereltek le....ezért a bendtner gyerekért a szép mezéért meg a cipőjéért együtt kb 5 forintot adnék...elég béna meccs volt...a gólok meg illettek egy ilyen meccshez
amúgy a tv2 nem rossz...sztem is elég lenne egy kommentátor...de ők tudják(biztos sok a lóvé)
am első félidőben kicsit csúszott a kép...van persie el se lőtte de má' mondta hogy mellé
kezdésnek nem rossz...rem e döntőre(Barca-Chelsea) összeállnak
na písz

amúgy a tv2 nem rossz...sztem is elég lenne egy kommentátor...de ők tudják(biztos sok a lóvé)

na písz
- ozsimiki
- Adminisztrátor
erre számítottam, dupla komment még nem megy simán, fura nekem is, pedig külföldön jó ideje ez a "szokás"
továbbjutás természetesen eldőlt,de már meccs előtt.
továbbjutás természetesen eldőlt,de már meccs előtt.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Ezzel azt akarta mondani hogy vegyük meg.fcbarca0827 írta:És?humi0007 írta:NÉZEM A MECCSET ÉS ENNEK A mCgEADY-NEK VANNAK JÓ MOZDULATAI, ELÉG JÓ JÁTÉKOSNAK TŰNIK!Sok jó játékos van a világban.. Ezzel, most mit akartál mondani?

Hát nekem nagyon nem jön be ez a dupla kommentár 

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Semmit csak megjegyeztem, hogy jól játszik 

Hajrá Barca
Hajrá POOL!!!!!!!!!!!!
Hajrá POOL!!!!!!!!!!!!
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
És?humi0007 írta:NÉZEM A MECCSET ÉS ENNEK A mCgEADY-NEK VANNAK JÓ MOZDULATAI, ELÉG JÓ JÁTÉKOSNAK TŰNIK!

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
NÉZEM A MECCSET ÉS ENNEK A mCgEADY-NEK VANNAK JÓ MOZDULATAI, ELÉG JÓ JÁTÉKOSNAK TŰNIK!
Hajrá Barca
Hajrá POOL!!!!!!!!!!!!
Hajrá POOL!!!!!!!!!!!!
nagyon köszönöm!////////////////bowlinggolyo
-
- Entrenador del Barça
Majd holnap lesz egy olyan topic h élő közvetítés ott írni fogják a linkeket vagy már a meccs előtt a távirányítót a kézbe-Internetes meccsnézés topikban írjákBarca+ írta:köszönöm!
és neten hol? bocsi de nem rég regeltem! és elég béne vok még itt is és nem tom, h hol lehet megnézni a meccseket!
előre is köszi!

Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
-
- Entrenador del Barça
Hleb hatalmas golt lot a Temesvar ellen!
Kicselezte az egesz temesvari vedelmet es elrugta a kapus folott,amolyan Messisen
A Stuttgartban ugye csak kolcsonben van? 

Úgy néz ki Inzaghi magánleckéket adott Gallasnak, avagy hogyan szerezzünk a hátunkkal gólt....
Elég jó iramú a meccs, csak éppen az utolsó 20 m-én a pályának nem történik semmi, remélhetőleg a holnapi Gamperen majd megint szép (és gólgazdag) focit látunk.
Elég jó iramú a meccs, csak éppen az utolsó 20 m-én a pályának nem történik semmi, remélhetőleg a holnapi Gamperen majd megint szép (és gólgazdag) focit látunk.
köszönöm!
és neten hol? bocsi de nem rég regeltem! és elég béne vok még itt is és nem tom, h hol lehet megnézni a meccseket!
előre is köszi!
előre is köszi!
- vargaakos
- Capitá del Barça
Nem közvetíti. Neten nézheted.Barca+ írta:sziasztok!
Fabre nem túl sok mindent csinál ma!!! vagyis nem nyújt egyenlőre olyan játékot amire mindenki számított!
am... sztem sem jó ez a két kommentár dehát ez van! lex ez még jobb is!
am... tom, h nem ide tartozik de vki megtudná mondani, h a Barca City meccet közvetiti-e a Tv?
Mert megakarom nézni Ibra debütálását!

sziasztok!
Fabre nem túl sok mindent csinál ma!!! vagyis nem nyújt egyenlőre olyan játékot amire mindenki számított!
am... tom, h nem ide tartozik de vki megtudná mondani, h a Barca City meccet közvetiti-e a Tv?

kösz--->meglesemvargaakos írta:eredmenyek.comhumi0007 írta:Sziasztok!
Valaki letudná irni, hogy áll a többi meccs pillanyatnilag!
kösz
Hajrá Barca
Hajrá POOL!!!!!!!!!!!!
Hajrá POOL!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
kösz
kösz
Hajrá Barca
Hajrá POOL!!!!!!!!!!!!
Hajrá POOL!!!!!!!!!!!!