Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Minden idők legeredményesebb spanyol válogatott játékosa hamár itt tartunk és nincs is rossz formában. Jön Neymar, ő pedig megy a nyáron egyértelmű. Nem lennénk gyengébbek vele, de azokat kell összeszoktatni ai maradnak. Így is kell majd hely Neymarnak(Pedro?).Deus írta:Villa folyamatos padoztatasa nem kicsit szabja fel az agyam... Valogatott jatekos, istenem....
Nem eeeertem komolyan.
igen, végül is ennyi még nem volt a különbség...Castiel írta: Ide nem nyerni járunk. A madridnak meg demoralizáló lesz a 18-!
Először is ez nem sportszerűség, hanem egyfajta kötelesség (ami alól ugyebár kibújtak nálatok páran amikor a sorfal volt a Realnak, ha már így szóba jött a sportszerűség)Ennél már csak a sorfal tőlük lesz megalázóbb. (bár nem hinném hogy ők lennének olyan sportszerűek)
Na, ezt most már komolyan nem értem.BritishKnight írta:kezdő:
Valdés - D. Alves, Piqué, Mascherano, J. Alba - Xavi, Busquets, Fabregas - Pedro, Messi, Iniesta
Hiányolom Adrianót,Montoyát,Thiagot,Songot,Villát
MegelőztélBritishKnight írta:Valdés - D. Alves, Piqué, Mascherano, J. Alba - Xavi, Busquets, Fabregas - Pedro, Messi, Iniesta
Legyen ígyBarcaman14 írta:Egy mai győzelemmel, azt hiszem végleg eldöntenénk a Liga sorsát.
Biztos vagyok benne, hogy sok változtatás lesz a Real elleni meccshez képest. Viszont én a kupában azt szeretnék látni egy Villa-Messi-Pedro hármast, Cesc-Xavi 1-1 félidő cserével. Ez nem fog megvalósulni, úgyhogy a mai meccsen lesz egy Villa-Messi-AS trió.Laci7 írta:Én is remélem, hogy több poszton lesz pihentetés. Védelemben Adriano ismét kezdhetne, mellette még Mascherano is, esetleg Montoya is Alves helyén. Szerintem Businak is pihennie kellene, Song az első valenciai meccsen végig játszott, és nem emlékszem, hogy hibázott volna, szerintem kezdhetne. Xavi-Cesc-Iniesta hármasból tuti pihen valaki, szerintem Thiago fog játszani, nem is nagy baj, mert mostanában jól játszik. Elől pedig Villa-Messi-Alexis hármast szeretnék látni
Kellemetlen meccs lesz, de annyira nem tartok tőle, látva, hogy mit produkáltak legutóbb a Real ellen...
Visca el Barca