Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hát azért a lényeg,Messi ,Sanches,Pique,Montoya,Alves + a beállása után Ini,Villa,Busi is 0 volt.socio66 írta:a mai csapat nagyobb része párizsban csak néző lesz, pont ezért kaptak ma lehetőséget.Initom írta:többiek már Párizsban voltak.
a mai csapat nagyobb része párizsban csak néző lesz, pont ezért kaptak ma lehetőséget.Initom írta:többiek már Párizsban voltak.
hát sajnos attól még nagyon messze van! (mármint Varane tól) ma Thiagó is halovány, mintha nem is akarna játszani....Gareth Tello írta:Tökéletes kezdő, van Thiago, van Tello, van Montoya, és még Bartra is bekerült, ezt már szeretem.Aztán figyeljük csak a kis Marcit, lehet, hogy ő lesz a mi Varane-unk.
![]()
Deulofeu mindenképpen jöjjön majd.
És ha jobboldalon játszana, akkor ki lenne a balhátvéd? Én is szívesen elnézegetném jobbhátvédként, de gyakorlatilag most ő az egyetlen ember, aki szóba jöhet ezen a poszton (és ezért is tuti kezdő), ez inkább kényszerűség, mint Alves formája.Gareth Tello írta:Az egyetlen probléma, hogy balhátvédként játszhat csak, mert Alves kirobbanthatatlan a jobb oldalról.
Ez mekkora képsalas9 írta:...

Most szerintem biztosan kezdeni fog, Alves mellett az egyetlen szélsőhátvéd a keretben, aki kezdhet. (Abidal max csere lesz, gondolom.)messideco írta:De, a 19 fős meccs keretben...
Én Messit is pihentetném sokat kivehetett belőle az a 90 perc magaslati levegő. Akkor sincsen semmi ha esetleg pontot vesztünk a bajnokság már úgy is meglesz.messideco írta:Plusz Montoya még a keretben SEM lesz szerintem :S Nem lenne csoda, ha távozna már a nyáron...
Simán lehetne egy ilyen kezdő:
Pinto
Montoya-Mascherano-Piqué-Adriano (ha nem sérült)
Thiago-Song-Fabregas
Alexis-Messi-Tello
Pihenhetne Puyol,Xavi,Iniesta,Villa is a PSG elleni meccsre...

Puyol mindenképpen pihenni fog. Feltehetőleg több hétig.messideco írta:
Pihenhetne Puyol,Xavi,Iniesta,Villa is a PSG elleni meccsre...
Szerintem most kezdeni fog (végre)messideco írta:Plusz Montoya még a keretben SEM lesz szerintem...