mess2009 írta:nektek itt, most Fabre a legnagyobb gondotok?! az, hogy a Mariska gólfesztiválokkal erő demonstrációt tart, a mi B-vegyesünket lealázzák, hogy 10 nappal a fontos kupameccs előtt Messiék még lébecolnak, az hogy az A alakulat meccs nélkül fog kiállni a Madrid otthonában a végletekig fel hecrgelt Murinho gárda ellen az senkit nem izgat? ....pedig ezek az előjelek szerintem igencsak baljósak !
Engem a madrid alázása nem aggaszt, az ellen a a kínai csapat ellen nem egy magyar csapat tudott volna 3-4et közérakni.
Meg ők teljes csapattal játszanak,majdnem mindenki bevethető.
Nálunk meg azért korántsem ez a helyzet. Én egyébként visszahívnám simán a copásokat,egyikük se szakadt meg a tornán,ráadásul 1 héttel előbb be is fejezték. szóval visszajöhetnének, készülni a többiekkel.
Engem inkább megint az aggaszt,hogy csak adogatjuk el a játékosainkat, és jött eddig 1,azaz 1 ember. Holott még 1 feltétlen kéne (Cesc), plusz védelembe se tétováznék hozni valakit.
De ez csak az én véleményem,mindenesetre, továbbra is erősebb,mélyebb a madrid kerete mint a miénk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."