Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így árnyaltabb a kép.Sacchi odaát írta:Ez csak egy kiragadott mondatrész. Arról beszél, hogy mikor biztossá vált, hogy távozik Katalóniából utána ide akart jönni.
Tamas ne vedd be ezt a kamu hirt. Eszt nem hiszem, hogy ilyent nyilatkozott.varga tamás írta:Igen, most telt be nálam is a pohár. Eddig védtem a durva reagálások miatt, de ez több a soknál. Ez nem más, mint a Barca szurkolóinak arculcsapása. Erre mondják azt: ahonnan eddig evett oda most egy jó nagyot beleszart. Ha mindig a margithoz akart menni, akkor miért nem igazolt oda 5 évvel ezelőtt. Undorító! remélem megkapja ő is a maga disznófejét, mert mást nem érdemel!El Madridismo írta:Fúúú azért van bőr a képén20:44 - Saviola: "Mindig is ide akartam jönni!"
Ez a nyilatkozat nálam is betette az ajtót! Örülök, hogy elment, remélem sok sikerélménye az elkövetkezőkben nem lesz. A margitnál sem, és remélem az argentin válogatottba sem kap többet meghívót.
El Madridismo írta:Fúúú azért van bőr a képén20:44 - Saviola: "Mindig is ide akartam jönni!"
Igen, most telt be nálam is a pohár. Eddig védtem a durva reagálások miatt, de ez több a soknál. Ez nem más, mint a Barca szurkolóinak arculcsapása. Erre mondják azt: ahonnan eddig evett oda most egy jó nagyot beleszart. Ha mindig a margithoz akart menni, akkor miért nem igazolt oda 5 évvel ezelőtt. Undorító! remélem megkapja ő is a maga disznófejét, mert mást nem érdemel!El Madridismo írta:Fúúú azért van bőr a képén20:44 - Saviola: "Mindig is ide akartam jönni!"
Fúúú azért van bőr a képén20:44 - Saviola: "Mindig is ide akartam jönni!"
Na vajon...ott istenítik..itt kinyírják..sztem ezt előre is jól lehet látni..Slither írta:Csak annyit mond Saviola, hogy nagyon hálás a sok szeretetért amit kapott Barcelonában, és hogy nem tudja hogyan fognak a szúrkolók reagálni a távozása miatt és milyen fogadtatásban lesz része majd fehér mezben.barca99 írta:Sporton van egy cikk Saviolával kapcsolatban. Vki fordítsa le plíz.
Csak annyit mond Saviola, hogy nagyon hálás a sok szeretetért amit kapott Barcelonában, és hogy nem tudja hogyan fognak a szúrkolók reagálni a távozása miatt és milyen fogadtatásban lesz része majd fehér mezben.barca99 írta:Sporton van egy cikk Saviolával kapcsolatban. Vki fordítsa le plíz.
Samunak sosem volt akkora Realos múltja, mint amekkora Barcás volt Saviolának. Alapember volt, a szurkolók egyik kedvence. Ez Samura hol igaz Madridban? Sehol...Jah, és ő nem hitegette a szurkolókat, hogy nem igazol a legnagyobb riválishoz....Balinho írta:Ezek szerint Samu is rohadt utolsó áruló?
A helyzet kábé ugyanaz! Állandó kölcsönadás, megalázás, jó játék ellenére 0 bizonyítási lehetőség.
Pont erről beszéltem, nem látom a sorban a Real, a Valencia és a többi jobb spanyol csapatok ill. a nemzetközi meccseken sem a nívós csapatok neveit(kivéve egy kettőét, de akkor még azt is megkérdőjeleztem volna, hogy nagy csapatok!!!)! Ennyi meccsen vakon is lehet sok gólt rúgni, de kár vitatkozni, mert úgy veszem észre nagyon elfogult vagy! Én is vagyok így pár játékossal!fcbarcelonazsombi írta: A barati jelzot ne felj nem ugy ertetem. Itt ez alink itt remelem talasz fontos golokat:
http://www.saviolasite.com/goles.htm#barsa
jo szorakozast
Elképzelhető, de ez is csak feltételezés. Ha ilyeneket mondott volna, valszeg nem nézték volna végig az utolsó sajtótájékoztatóját azok, akik szerették (Puyol, Xavi, Crosas meg még más is ott volt, ez benne volt a cikkben).ozsimiki írta:sajnos az is elképzelhető,h Saviola érdekes dolgokat mondhatott már akkor neki,vagy bárkinek,pl Madridi igazolás,stb...![]()
De tudom,h ha még ez vhogy be is igazolódna,akkor sem kedvelnéd,amit értek,hisz már elég régóta így vagy vele...
Azt tudom a kezdetektől nem bírod Őt,szóval nem csak arra az egy meccsre értettem,csak úgy emlékeztem,h utcsó meccs után jött ez a köpőlégy dolog...antiimperialista írta:Szerintem nem, grecki már korábban is használta ezt a kifejezést, így én is. Ha meg arra gondolsz, hogy szidtam rijkaardot, az egész tavaszra igaz, az utolsó meccs már semmit se számított, csak azt bizonyította, hogy nem jobb ember, mint amilyennek gondoltam.ozsimiki írta:Oké,így értem,viszont szntem az utcsó meccs után került szóba ez ismét...tehát azért mert nem adott neki pár percet...vagy tévedek? Én erre írtam,h nem lehet tudni,mi volt a háttérben
Szerintem nem, grecki már korábban is használta ezt a kifejezést, így én is. Ha meg arra gondolsz, hogy szidtam rijkaardot, az egész tavaszra igaz, az utolsó meccs már semmit se számított, csak azt bizonyította, hogy nem jobb ember, mint amilyennek gondoltam.ozsimiki írta:Oké,így értem,viszont szntem az utcsó meccs után került szóba ez ismét...tehát azért mert nem adott neki pár percet...vagy tévedek? Én erre írtam,h nem lehet tudni,mi volt a háttérben
Oké,így értem,viszont szntem az utcsó meccs után került szóba ez ismét...tehát azért mert nem adott neki pár percet...vagy tévedek? Én erre írtam,h nem lehet tudni,mi volt a háttérbenantiimperialista írta:Miki, ez a köpőlégy dolog '90-ből ered, az olaszországi vb-ről. Leírtam már többször, meg grecki kolléga is utalt rá (az elnevezés is tőle ered). Ennek semmi köze a Nyúlhoz.ozsimiki írta:Anti! Addig miért köpőlegyezünk vkit,amíg nem tudhatni,h mi oka volt erre...