Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az örökifjú kuttor villantVarga Tamás írta:Ja, 1. forduló:lopakodo írta:ez jó10Giga10 írta:...![]()
![]()
![]()
A GYŐRI ETO LESZ A BAJNOK!OLÉ!OLÉ!
Hali-Győr 2-1.![]()
![]()
Ja, 1. forduló:lopakodo írta:ez jó10Giga10 írta:...![]()
![]()
![]()
pacsi látom győri vagy!!én is az vagyok de ez a csapat nevetséges!!soha nem szerettem őket amit egy kicsit talán szégyenlek is, de hát ez van!!!lopakodo írta:ez jó10Giga10 írta:...![]()
![]()
![]()
Jössz nekem egy sörrel, ha ez marad!miihii írta:
Ehe-ehe,vezet a FRADI!!!
Ehhez csak gratulálni tudok!Én inkább maradok a nőknél meg a piánál,te meg szeretkezd meg a lila ******-at!!!10Giga10 írta: Számunkra nincs se nő, se pia
Csak az Újpest ad nekünk vígaszt
Nos ez a megvonás látszik is...10Giga10 írta:Bebizonyítottuk már százszor
Számunkra nincs se nő, se pia
Csak az Újpest ad nekünk vígaszt
Az a mezszámom a csapatomba!!!miihii írta:Hát te Gigahülye vagy!10Giga10 írta:Akkor leszünk mi bajnokok ha az újpest győzni fog ó ti fasszszopó fradisták elsők leszünk a tabellán!!!A nickedben a 10es az az IQ-d,igaz?
És azért írtad be 2szer nehogy elfelejtsd?
Hát te Gigahülye vagy!10Giga10 írta:Akkor leszünk mi bajnokok ha az újpest győzni fog ó ti fasszszopó fradisták elsők leszünk a tabellán!!!
Ejj. miért bántod a fradistákat? apám is azvolt 20 éve mikor a dvsc mégcsak mb2-es volt...10Giga10 írta:Akkor leszünk mi bajnokok ha az újpest győzni fog ó ti fasszszopó fradisták elsők leszünk a tabellán!!!
Az értelem kicsapta a biztosítékot.10Giga10 írta:Akkor leszünk mi bajnokok ha az újpest győzni fog ó ti fasszszopó fradisták elsők leszünk a tabellán!!!
Légyszi idézz már már egy olyan hsz-t, ami azt sugalja, hogy nem a Fradinak szurkolok.Perrero írta:Te most akkor megint fradista vagybocsi, csak már nem birom követni
Úgy legyen!Varga Tamás írta:Rendben. Akkor nyerjen a Fradi. De csak a Főnökasszony kedvéért.miihii írta:Na,itt az egyenlítés...Tamás,lécci ne kívánj ma többet![]()
Rendben. Akkor nyerjen a Fradi. De csak a Főnökasszony kedvéért.miihii írta:Na,itt az egyenlítés...Tamás,lécci ne kívánj ma többet