Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És pedig? Erre kíváncsi vagyok kire gondoltálFeast4 írta:
Igazából egyetlen játékos jut eszembe aki jobbos be tud zárni középre, tud beadni de még csak pletyka szinten se merült fel eddig...
Azt te csak hiszed!Samper írta:Hogy leálltak a győzelem után a hírek és az álhírek!
Pont ezért nem értem ezt az agyatlan futogép Bellerin leigazolása mizériát.Alves szerepköre sokkal komplexebb volt mint egy jobb oldali hátvédé, másrészt a srác azon felül hogy Vudalnák is gyorsabb semmivel sem tud nála többet.Ő is inkább jobb futónak való, komoly meccsen csak forog.crixus írta: Kíváncsi vagyok hogy alakul majd a dolog. A legjobb talán a 4-3-3 lenne egy olyan jobbszélsővel, mint Alves volt, aki befutja az egész jobb oldalt, így Messi húzódhat középre. A középpályán Busquets és Rakitic mellé egy klasszis box to box kp, aki kisegít ha Rakitic kihúzódik a felfutó szélső helyét "befoltozni". Vicces vagy sem, de ez (volt) Lucho alaptaktikája.
Én is örülnék ennek a felállásnak,de egy ilyen stílusú rendszerbe Busquets nem illene bele, pláne nem Messi mögött. Messi nem adna hátra stabilitást, sőt...Feast4 írta:
Ez tényleg csak FM szinten mert felállást tutira nem váltunk.De nem lehet hogy a mostani keretnek egy 4-3-3 egy 4-2-1-3 jobban feküdne.Messi bemenne AC-ba és akkor jobb szélre kéne két ember.Lehet értelmesebb megoldás.Már csak azért is mert Leo tudna stabilitást adni előre hátra, mert kizártnak tartom hogy veszünk most egy 80-100 milliós kpt.Egyrészt pénz gond lesz, másrészt igazolni akarják majd hogy Gomes nem falls igazolás.Egy jonbhatvéd 50-60 millió lesz főleg hogy az összes tulhypeolt név szóba került.Mondom ez a kérdés csak FM mivel ilyen nem lesz, de nem biztos hogy teljesen hülyeség.
A hosszabbításban lőtt győztes gól miatt? Na neee!S.Agüero írta:Nyertünk, Unzué lesz az.
mert zsarnok, diktátor, és amúgy is Cé mindenben jobb.S.Agüero írta:De miért lenne Messinek ellentéte az új edzővel, bárki is az?
Mert Messi a csapat koronaékszere és nem engedhető meg egy beprogramozott ellentét az új edzővel.S.Agüero írta: Miért is?
nah az lenne csak a meglepi. hirtelen nem is tudom örülnék e neki.Nero. írta:Nekem van egy olyan érzésem hogy Blanc leszÉn örülnék is neki