Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem annyi fagyasztó sprayt kapnak a lábukra hogy lefagy a szőrhagymájuk...Sanama írta:Ha már itt ez a kép és előkserült Zlatan sebes lába.
Ezt már gyakran észrevettem,hogy a focistáknak hova tűnt a szőr a lábukról? Borotválják vagy mi a fene? Nézzétek meg, Zlatan lába majdnem ugyanolyan, mint a feleségének
Nem csak nála vettem észre...
Szóval?
Ezt már én is észrevettem...Sanama írta:Ha már itt ez a kép és előkserült Zlatan sebes lába.
Ezt már gyakran észrevettem,hogy a focistáknak hova tűnt a szőr a lábukról? Borotválják vagy mi a fene? Nézzétek meg, Zlatan lába majdnem ugyanolyan, mint a feleségének
Nem csak nála vettem észre...
Szóval?
Etooka írta:Szó, mi szó: van ízléseJól választott
Lehet ennél jobb az élet?Sanama írta:Mivel gondolom Zlatan feleséges feltehetőleg svédés szőke...
anyuka is megvan.
http://www.kickette.com/files/2009/09/z ... lusive.jpg
Szó, mi szó: van ízlése
Biztos hogy tőle van ?:D NEm mondhatni hogy hasonlít rá , de aranyos kissrácEl fanático írta:http://i45.tinypic.com/nz3b4.jpgbali 15 írta: Felesége van és 2 gyereke, van elég baja higgyétek el![]()
![]()
Az egyik srácával
bali 15 írta: Felesége van és 2 gyereke, van elég baja higgyétek el![]()
![]()
nya ezzel nagyon nem tudok egyet érteni, engem néha az idegesít, hogy visszafele mozog és látható, hogy idén mindenki a pióca taktikát választja ellenünk, behozz egy védőt megint középre, mikor így se megy Xavinak az irányítás mint ah megszoktuk tőle... persze ezt ki lehet használni, hogy befut vki a helyére és átlögybölve felettük támadni, de inkább menjen verekedni középre, kapjon a hátára fel 3 védőt és mehetnek a gyors playak a kapunak.ElBartimaeus írta: A hátul való adogatás: a legfrissebb élményem az Eto'o-s játékról a bl döntő (nemrég volt a tv-ben egy kis összeállítás róla): Eto'o legalább a félpályáig visszalépett labdáért, ezzel több ember lett a középpályán, jobban "összeállt" a csapat. De ezt nem várom el Ibrától, ahhoz nincs elég munkabírása és sebessége szerintem, de nem gond, csak egy esetleges lehetőség a megoldásra.
Egy-két dolog gyorsan eszembe jutott.palesz77 írta:Na, éppen ez az ami engem zavar. Van a tiedben is igazság, csak ezek a sorok "bosszantanak" fel - azért a tiedből idézek, mert sokan hiszik ezt, csak te foglaltad össze a legjobban, ha akartad ha nemElBartimaeus írta:Elnézést kérek a hozzászólásaimért, ha azzal valakinek felhúztam az agyát, nem az volt a szándékom. Ellenben nekem még mindig az a logikusabb, ha nem 1 emberhez igazodik a csapat, hanem a csapathoz igazodik az az gy ember. Persze ilyenkor lehet, hogy romlani fog a teljesítménye. Egyelőre ezt látjuk ötvözve azzal, hogy a csapat nagyon kis lépéseket tesz a megszokás irányában, úgyhogy romlik a teljesítmény mindenkinek. (Ez nem magyarázat arra, hogy miért nem tudjuk kihozni a labdát a vádelemből...). Ibra mintha új játékos lenne! Teljesen átalakult a kedvünkért... Szóval ezzel nem értek egyet. Azzal igen, hogy a csapat csak apró lépésekkel halad a "SvédBosnyák" támadó megismerése felé. Beindul 10-szer, 1-szer sem kap lasztit, aztán amikor 2 védő a nyakán megkapja, de csak hátra tud passzolni, akkor "rontja a gyors játékot". Szerintem aki ért a focihoz, az látja, hogy nem Zlatan nyakába kell varrni a gyors játék hiányát teljesen. Ha az ellenfél térfelén passzolgatnánk, és Xavi-Ini párosunk a gyilkos passzra várna, de nem mozogna Ibra, akkor oké - jöhet a maszlag, hogy nem indul be, de az kamu, max az utcsó meccsen nem indult meg 10-szer, de a Sevillának is beindulós gólt lőtt, szóval azért csinálja ő rendesen. De ha a saját 16-osunk körül toligáljuk, akkor az ne Zlatan hibája legyen már. Eto'o mit csinálna, ha megkapná a lasztit 2 védővel a nyakán kapunkak háttal? Gondolom bevágná... Néha el kéne gondolkozni a dolgokon, nem csak 1 ember nyakába varrni a dolgokat, mert nem akarjuk belátni a tényt, hogy a tavalyi világverő középpályás kettősünk idén elég halvány...
(meg a többiek sem olyanok mint tavaly, pl Messi-Alves duó a posztcserék miatt stbstb)
Én csak attól félek, hogy a jövő Barcája kevésbé lesz hatékony, mint a múlté. A múltban az volt a jó, hogy gyors és követhetetlen volt. Lehet, hogy Ibra technikás, de a technikás embert hamarabb utolérik (mint a sánta kutyát), de tavaly mire felébredtek a védők, már 2-0 volt ide.maister6000cm3 írta:Egyet is értek veled, meg nem is. Az tény hogy Eto'o-t és Ibrát összesem lehet hasonlítani, mert Eto'o sokkal jobban illett ide. Vele mindenki összetudott játszani, és rengeteget mozgott, segítve ezzel Xavit és Init is. És amit elöl műveltek Henryval meg Messivel az páratlan. Ibra jóval kevesebbet mozog, láthatóan nem olyan fürge, és Messin meg Inin kívül nem nagyon játszik össze senkivel. Henryval pedig szemmel láthatóan nem értik meg egymást, pedig én még mindig tartom a véleményem hogy van még potenciál a franciában. DE Ibra kétség kívül jóval technikásabb mint Eto'o volt, és a következő szezonra teljesen hozzá szokik a csapat, és fordítva. Szóval ebből azt akartam kihozni hogy Eto'o a múlt Barcájába illett Ibra pedig a jövőébe.
Egyet is értek veled, meg nem is. Az tény hogy Eto'o-t és Ibrát összesem lehet hasonlítani, mert Eto'o sokkal jobban illett ide. Vele mindenki összetudott játszani, és rengeteget mozgott, segítve ezzel Xavit és Init is. És amit elöl műveltek Henryval meg Messivel az páratlan. Ibra jóval kevesebbet mozog, láthatóan nem olyan fürge, és Messin meg Inin kívül nem nagyon játszik össze senkivel. Henryval pedig szemmel láthatóan nem értik meg egymást, pedig én még mindig tartom a véleményem hogy van még potenciál a franciában. DE Ibra kétség kívül jóval technikásabb mint Eto'o volt, és a következő szezonra teljesen hozzá szokik a csapat, és fordítva. Szóval ebből azt akartam kihozni hogy Eto'o a múlt Barcájába illett Ibra pedig a jövőébe.McLarenF1 írta:Végre a mai egy olyan meccs, ahol nem játszik Ibrahimovic. Meghaladja a képességeit az az utánozhatatlan játék, amit a Barcelona játszik. Vagyis játszana, de sajnos haldoklik a támadójáték. Az ellenfél tizenhatosáig most is megvan minden, ami egy éve megvolt, még a széleken is megjátsszuk a labdát, de óriási üresség tombol középen. Elég csak megnézni a hatkupás út legszebb momentumai című cikkben szereplő videókat. Félelmetes, megállíthatatlan támadójáték. Nem volt olyan helyzet, hogy ne lehetett volna megjátszani a labdát. Zlatannal ez nem fog menni. Nem jól helyezkedik, ha megindul, akkor rossz helyre indul, tököl a labdával... Kiábrándító. Az lehet, hogy néha gólt rúg (szép is lenne, ha ebben a csapatban nem rúgna), de sokkal jobb volt nélküle a támadójáték, amikor mindig megvolt az ötlet, mindig megjátszhatók voltak elöl, meccsenként 4-6 góllal, most meg ezek a Zlatanos, ötlettelen támadások 1-2 góllal... Mert hat góllal nem lehet kikapni, de 1-2 nem mindig elég a győzelemhez. Remélem a csapat ma könnyedén átáll a Zlatan nélküli játékra, és lehet egy jó meccsünk.
Szerintem egy csapatban elég nehéz, és igazságtalan volna bárminemű "akadozást" egy ember nyakába varrni.McLarenF1 írta:Jó az első mondatod, még ha te nem is úgy értetted. Tegyük fel, hogy fociztál valaha, és volt egy jó csapatod. Minden jól ment, egészen addig amíg az egyik játékost le kellett cserélni egy olyanra, aki nem rossz játékos, de teljesen más stílust játszik, mások az elképzelései a játékról. Elkezd akadozni a gépezet, jönnek a rossz megoldások és ez a többiek játékára is negatívan hat. Innen nézve " igen, valószínű miatta nem megy Xavinak, Messinek, Henrynak, stb".
Na, éppen ez az ami engem zavar. Van a tiedben is igazság, csak ezek a sorok "bosszantanak" fel - azért a tiedből idézek, mert sokan hiszik ezt, csak te foglaltad össze a legjobban, ha akartad ha nemElBartimaeus írta:Elnézést kérek a hozzászólásaimért, ha azzal valakinek felhúztam az agyát, nem az volt a szándékom. Ellenben nekem még mindig az a logikusabb, ha nem 1 emberhez igazodik a csapat, hanem a csapathoz igazodik az az gy ember. Persze ilyenkor lehet, hogy romlani fog a teljesítménye. Egyelőre ezt látjuk ötvözve azzal, hogy a csapat nagyon kis lépéseket tesz a megszokás irányában, úgyhogy romlik a teljesítmény mindenkinek. (Ez nem magyarázat arra, hogy miért nem tudjuk kihozni a labdát a vádelemből...)
Jó az első mondatod, még ha te nem is úgy értetted. Tegyük fel, hogy fociztál valaha, és volt egy jó csapatod. Minden jól ment, egészen addig amíg az egyik játékost le kellett cserélni egy olyanra, aki nem rossz játékos, de teljesen más stílust játszik, mások az elképzelései a játékról. Elkezd akadozni a gépezet, jönnek a rossz megoldások és ez a többiek játékára is negatívan hat. Innen nézve " igen, valószínű miatta nem megy Xavinak, Messinek, Henrynak, stb".gygerike írta:Igen valószinű miatta nem megy Xavinak , Messinek , Henrynek stb. Arról sónincs hogy formaromlás. Az egyértelmű Zlatan hiba. A madrid ellen is csak megvártuk még pályára lép legyen 1 jó napja.Mit ne mondjak barátom elég nagy hülyeséget mondtál szvszMcLarenF1 írta:Végre a mai egy olyan meccs, ahol nem játszik Ibrahimovic. Meghaladja a képességeit az az utánozhatatlan játék, amit a Barcelona játszik. Vagyis játszana, de sajnos haldoklik a támadójáték. Az ellenfél tizenhatosáig most is megvan minden, ami egy éve megvolt, még a széleken is megjátsszuk a labdát, de óriási üresség tombol középen. Elég csak megnézni a hatkupás út legszebb momentumai című cikkben szereplő videókat. Félelmetes, megállíthatatlan támadójáték. Nem volt olyan helyzet, hogy ne lehetett volna megjátszani a labdát. Zlatannal ez nem fog menni. Nem jól helyezkedik, ha megindul, akkor rossz helyre indul, tököl a labdával... Kiábrándító. Az lehet, hogy néha gólt rúg (szép is lenne, ha ebben a csapatban nem rúgna), de sokkal jobb volt nélküle a támadójáték, amikor mindig megvolt az ötlet, mindig megjátszhatók voltak elöl, meccsenként 4-6 góllal, most meg ezek a Zlatanos, ötlettelen támadások 1-2 góllal... Mert hat góllal nem lehet kikapni, de 1-2 nem mindig elég a győzelemhez. Remélem a csapat ma könnyedén átáll a Zlatan nélküli játékra, és lehet egy jó meccsünk.Szerinetm abszólut jól játszik. Csak a távoli lővéseket és az 1vs1-t hiányolom. De pont ma nnéztem 1-2 videot, és észre vettem hogy a city és a bilbao ellen még volt 1vs1 meg pár távoli lővés. Mostanság nincs :S
De még igy is szinezi bőven a játékot.
Igen valószinű miatta nem megy Xavinak , Messinek , Henrynek stb. Arról szónincs hogy formaromlás. Az egyértelmű Zlatan hiba. A madrid ellen is csak megvártuk még pályára lép legyen 1 jó napja.Mit ne mondjak barátom elég nagy hülyeséget mondtál szvszMcLarenF1 írta:Végre a mai egy olyan meccs, ahol nem játszik Ibrahimovic. Meghaladja a képességeit az az utánozhatatlan játék, amit a Barcelona játszik. Vagyis játszana, de sajnos haldoklik a támadójáték. Az ellenfél tizenhatosáig most is megvan minden, ami egy éve megvolt, még a széleken is megjátsszuk a labdát, de óriási üresség tombol középen. Elég csak megnézni a hatkupás út legszebb momentumai című cikkben szereplő videókat. Félelmetes, megállíthatatlan támadójáték. Nem volt olyan helyzet, hogy ne lehetett volna megjátszani a labdát. Zlatannal ez nem fog menni. Nem jól helyezkedik, ha megindul, akkor rossz helyre indul, tököl a labdával... Kiábrándító. Az lehet, hogy néha gólt rúg (szép is lenne, ha ebben a csapatban nem rúgna), de sokkal jobb volt nélküle a támadójáték, amikor mindig megvolt az ötlet, mindig megjátszhatók voltak elöl, meccsenként 4-6 góllal, most meg ezek a Zlatanos, ötlettelen támadások 1-2 góllal... Mert hat góllal nem lehet kikapni, de 1-2 nem mindig elég a győzelemhez. Remélem a csapat ma könnyedén átáll a Zlatan nélküli játékra, és lehet egy jó meccsünk.
ez egy nagyon jóh hsz,én nem tuttam így megfogalmazni,pedig már rég bennem van.Eto'o jobban illet ide,de még lehet h ez is olyan jóh,vagy akár jobb is lesz mint azok a régi szépidőkMcLarenF1 írta:Végre a mai egy olyan meccs, ahol nem játszik Ibrahimovic. Meghaladja a képességeit az az utánozhatatlan játék, amit a Barcelona játszik. Vagyis játszana, de sajnos haldoklik a támadójáték. Az ellenfél tizenhatosáig most is megvan minden, ami egy éve megvolt, még a széleken is megjátsszuk a labdát, de óriási üresség tombol középen. Elég csak megnézni a hatkupás út legszebb momentumai című cikkben szereplő videókat. Félelmetes, megállíthatatlan támadójáték. Nem volt olyan helyzet, hogy ne lehetett volna megjátszani a labdát. Zlatannal ez nem fog menni. Nem jól helyezkedik, ha megindul, akkor rossz helyre indul, tököl a labdával... Kiábrándító. Az lehet, hogy néha gólt rúg (szép is lenne, ha ebben a csapatban nem rúgna), de sokkal jobb volt nélküle a támadójáték, amikor mindig megvolt az ötlet, mindig megjátszhatók voltak elöl, meccsenként 4-6 góllal, most meg ezek a Zlatanos, ötlettelen támadások 1-2 góllal... Mert hat góllal nem lehet kikapni, de 1-2 nem mindig elég a győzelemhez. Remélem a csapat ma könnyedén átáll a Zlatan nélküli játékra, és lehet egy jó meccsünk.
Igen .McLarenF1 írta:Végre a mai egy olyan meccs, ahol nem játszik Ibrahimovic. Meghaladja a képességeit az az utánozhatatlan játék, amit a Barcelona játszik. Vagyis játszana, de sajnos haldoklik a támadójáték. Az ellenfél tizenhatosáig most is megvan minden, ami egy éve megvolt, még a széleken is megjátsszuk a labdát, de óriási üresség tombol középen. Elég csak megnézni a hatkupás út legszebb momentumai című cikkben szereplő videókat. Félelmetes, megállíthatatlan támadójáték. Nem volt olyan helyzet, hogy ne lehetett volna megjátszani a labdát. Zlatannal ez nem fog menni. Nem jól helyezkedik, ha megindul, akkor rossz helyre indul, tököl a labdával... Kiábrándító. Az lehet, hogy néha gólt rúg (szép is lenne, ha ebben a csapatban nem rúgna), de sokkal jobb volt nélküle a támadójáték, amikor mindig megvolt az ötlet, mindig megjátszhatók voltak elöl, meccsenként 4-6 góllal, most meg ezek a Zlatanos, ötlettelen támadások 1-2 góllal... Mert hat góllal nem lehet kikapni, de 1-2 nem mindig elég a győzelemhez. Remélem a csapat ma könnyedén átáll a Zlatan nélküli játékra, és lehet egy jó meccsünk.