Na akkor pár mondatban arról,hogy én mit szeretnék még a nyáron látni.
Először is szeretném ha Fabregas jönne,de normális áron. Ha viszont nem jön akkor én nem hoznék mást,hanem megadnám az esélyt Thiago-nak és dos Santos-nak,s ha nem lesznek olyan jók vagy bármi,akkor majd jövőre rá lehet ujra mozdulni Cesc-re,illetve egy "B" lehetőségre is,de most még hagyjuk az úgynevezett B,C...terveket. Vkp nem feltétlenül szükséges,főleg nem egy drága játékos. Mondjuk ha nem jön Cesc akkor valószinüleg fogunk hozni valakit,mert akkor azért darabra is rendesen megcsappan a keretünk,pedig bőviteni akartunk,főleg ha még Marquez is elmegy.Apropó Marquez,felőlem nyugodtan maradhatna,de szerintem nem fog,mert még játszani szeretne,s itt középhátvéd poszton csak 4. ember,vkp poszon (ha egyáltalán felmerül) is elötte van Busi,de még Pep-nél szerintem Keita is elötte lesz ha nem jön más vkp.Középhátvédet meg végképp nem akarok ujat látni (tudom egyenlőre nem is olvastunk ilyet),hanem jöjjön fel Fontas,fejlődjön a nagyok között egész évben,aztán ha esetleg mégsem lenne akkora lehetőség a srácban akkor attól függően,hogy Milito és Puyol milyen szezont produkál,lehetne keresgélni,de nem ész nélkül,mint eddig. Számomra az Ibra kérdés is nagyon fontos,pontosabban az,hogy maradjon,én bizom benne,s nem látok olyan csatárt jelenleg aki tuti biztos,hogy sokkal jobb lenne. Torres-ben sem vagyok biztos,s akkor még nem beszéltünk a sok sérüléséről,most is éppencsak felépült de már megint 1 hónap kihagyás vár rá,azzal aztán meg főleg nem lennénk kisegitve,ha szezononként 3-4 hónapot a sebeit nyalogatná. A másik fontos kérdés nekem a jobb hátvéd (Alves csere),ezt valamilyen módon mindenképp orvosolni kell,nekem Cáceres is megfelelne (kicsi rá az esély),vagy valamelyik fiatal is,bár erre sem látok sok esélyt,mert ha jön Fontas,Thiago,dos Santos akkor több azért nem kellene,ne essünk át a ló túldalára. Ami a jelölteket illeti,mostanában csend van,de van der Wiel-ről lassan lemondhatunk,már 20 millánál tart az ára,jelen állás szerint viszi a Bayern,de ha nem akkor sem kell nekünk 20 milláért Alves csere,7-9 milláról indult a srác,annyiért jöhetett volna,de ennyiért inkább ne. Én Zabaleta-ra rábólintanék,ha piacra dobja a City,ő nem is lenne olyan drága,a kapcsolat is jó a City-vel,s ha jól tudom tud vkp-t is játszani,igy ő is többet játszhatna s vele a klubnak is több variációs lehetősége lenne.
Bocs,hogy hosszú lett