ha én abból indulok ki, hogy nb2-es játékosok (a technikásabb fajta) akiket ismerek elég sokat személyesen, már javarészt meg tud olyan dolgokat csinálni, hogy sípcsonton dekázik, csomó crossover trükköt, tök látványos labdafelvételeket, vagy egyéb, a freestlye fociban alapnak számító trükköket, akkor véleményem szerint messi annál sokkal többet tud a labdával megcsinálni.kanty írta:A gyerek lealázza.18Barca99 írta:http://www.cliparea.de/video-252.html
egyszer megnézném hogy ketten megmutatják mit tudnak a labdával ilyen formában (Messivel)![]()
Amúgy Ronaldo ebben jobb Messinél. Messit még nem láttam trükközni, szerintem max dekázni tud.![]()
A foci és a freestyle teljesen más, mindkettőben jónak lenni elég nehéz. Mondjuk, azért Ronaldinho egy-két dolgot tud a labdával.
de ha már itt tartunk, egy de jong vagy gattuso is relatíve képzett technikailag, ami csak azért nem tűnik fel, mert nem az ez erényük.
csak viszonyításképp, láttam én már szokolt (újpest jobbhátvéd) megye 1 szintű játékosok között focizni, és ott simán rabonázott, meg rainbow flickezett 3 ember közül. szóval még ilyen szinten is képesek a játékosok ezekre.
attól, hogy nem bicajozik messi, vagy 360-ozik meccseken, azokat is bármikor meg tudná csinálni, csak neki a testcselek és kitolások hatékonyabbak, és gyorsabb dolgok.