erre meg mondjuk ellenpélda lehet mascherano, aki angliában rendre kapta a kártyákat, itt kevesebbet kap...pedig elvileg angliában többet engednek.daffy írta:angliában a harmadát nem kapta volna megMessiFan írta:Igen, ez így van. A meccs közepén nyújtott lábbal "repül" Alves felé, aki elhúzza a lábát és színészkedik. De semmivel nem lett volna más a szitu ha elkapja a lábát. Ugyan úgy fetrengett volna. Szóval piros.
Amúgy 16 piros lap durván 1 év alatt? Mivel elég sok tétmeccset játszottak szerintem ez nem olyan vészes adat. Más csapatoknál szerintem nincs teljesen másképp.
Barça vs. Real - El Clásico
- shutterisland
- Director del Fútbol
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
15-nél tartunk a "Pep éra" alatt. Le van írva az alábbi cikkbe.S.Agüero írta: nekünk 3 év alatt sem jött ennyi össze sztem ...
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
angliában a harmadát nem kapta volna megMessiFan írta:Igen, ez így van. A meccs közepén nyújtott lábbal "repül" Alves felé, aki elhúzza a lábát és színészkedik. De semmivel nem lett volna más a szitu ha elkapja a lábát. Ugyan úgy fetrengett volna. Szóval piros.
Amúgy 16 piros lap durván 1 év alatt? Mivel elég sok tétmeccset játszottak szerintem ez nem olyan vészes adat. Más csapatoknál szerintem nincs teljesen másképp.
- MatyiG
- Adminisztrátor
szerintem meg az elég sok...MessiFan írta:
nekünk 3 év alatt sem jött ennyi össze sztem ...
4meccsenként pirosat kapni, háát...
azaz bajnokságban 9 pirosat kaptak kb.
átlagot számolva.

Igen, ez így van. A meccs közepén nyújtott lábbal "repül" Alves felé, aki elhúzza a lábát és színészkedik. De semmivel nem lett volna más a szitu ha elkapja a lábát. Ugyan úgy fetrengett volna. Szóval piros.
- shutterisland
- Director del Fútbol
jaja, de ott élesben látva a szitut, kutya sem gondolta volna, hogy alves színészkedik...feszült meccsen, pont pepe ugrott oda nyújtott lábbal.Firefox írta:Vagy az a vitatott piros Alves és Pepe közöttshutterisland írta:hát elég erős ez a stat, elég buta pirosakat szoktam amúgy kapni, most hirtelen a marcelo műesés, vagy a mostani khedira lökdösődés jutott eszembe, de mondjuk az 5-0nál ramos ámokfutása,
vagy a ramos és xabi féle kierőszakolt pirosról a bl csoportkörben ne is beszéljünk.
tehát ilyen tök idióta pirosak...![]()
persze a lassítás már több mindenről árulkodik, de ott és akkor az 100ból 90 embernél kapásból piros lett volna szerintem.
de még ez egy átlagos pirosnak számít a szándékos időhúzás a lap reményében, a műesés, a ramos féle sérülés okozási szándék, vagy a khedirás lökdösődés mellett.
Vagy az a vitatott piros Alves és Pepe közöttshutterisland írta:hát elég erős ez a stat, elég buta pirosakat szoktam amúgy kapni, most hirtelen a marcelo műesés, vagy a mostani khedira lökdösődés jutott eszembe, de mondjuk az 5-0nál ramos ámokfutása,
vagy a ramos és xabi féle kierőszakolt pirosról a bl csoportkörben ne is beszéljünk.
tehát ilyen tök idióta pirosak...

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
- shutterisland
- Director del Fútbol
hát elég erős ez a stat, elég buta pirosakat szoktak amúgy kapni, most hirtelen a marcelo műesés, vagy a mostani khedira lökdösődés jutott eszembe, de mondjuk az 5-0nál ramos ámokfutása,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shutterisland 2011.09.20. 18:28:01-kor.
[quote="shutterisland"][/quote]
max. dekázni tud részt azért gondolom észrevetted, h nem teljesen gondoltam komolyan. Persze sok mindent tudnak a labdával, de a freestylesokkal fel sem veszik a versenyt. Mondjuk ez fordítva is igaz. Egy zsonglőrnek nem olyan egyszerű egy 50 méteres keresztlabdát adni.

max. dekázni tud részt azért gondolom észrevetted, h nem teljesen gondoltam komolyan. Persze sok mindent tudnak a labdával, de a freestylesokkal fel sem veszik a versenyt. Mondjuk ez fordítva is igaz. Egy zsonglőrnek nem olyan egyszerű egy 50 méteres keresztlabdát adni.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- ab1daL
- Director del Fútbol
A portugál irányítása alatt átlagban minden negyedik tétmeccsen kiállítanak egy madridit.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... al-2095762
Mocskos Uefa!
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... al-2095762
Mocskos Uefa!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- shutterisland
- Director del Fútbol
ha én abból indulok ki, hogy nb2-es játékosok (a technikásabb fajta) akiket ismerek elég sokat személyesen, már javarészt meg tud olyan dolgokat csinálni, hogy sípcsonton dekázik, csomó crossover trükköt, tök látványos labdafelvételeket, vagy egyéb, a freestlye fociban alapnak számító trükköket, akkor véleményem szerint messi annál sokkal többet tud a labdával megcsinálni.kanty írta:A gyerek lealázza.18Barca99 írta:http://www.cliparea.de/video-252.html
egyszer megnézném hogy ketten megmutatják mit tudnak a labdával ilyen formában (Messivel)![]()
Amúgy Ronaldo ebben jobb Messinél. Messit még nem láttam trükközni, szerintem max dekázni tud.![]()
A foci és a freestyle teljesen más, mindkettőben jónak lenni elég nehéz. Mondjuk, azért Ronaldinho egy-két dolgot tud a labdával.
de ha már itt tartunk, egy de jong vagy gattuso is relatíve képzett technikailag, ami csak azért nem tűnik fel, mert nem az ez erényük.
csak viszonyításképp, láttam én már szokolt (újpest jobbhátvéd) megye 1 szintű játékosok között focizni, és ott simán rabonázott, meg rainbow flickezett 3 ember közül. szóval még ilyen szinten is képesek a játékosok ezekre.
attól, hogy nem bicajozik messi, vagy 360-ozik meccseken, azokat is bármikor meg tudná csinálni, csak neki a testcselek és kitolások hatékonyabbak, és gyorsabb dolgok.
A gyerek lealázza.18Barca99 írta:http://www.cliparea.de/video-252.html
egyszer megnézném hogy ketten megmutatják mit tudnak a labdával ilyen formában (Messivel)

Amúgy Ronaldo ebben jobb Messinél. Messit még nem láttam trükközni, szerintem max dekázni tud.

A foci és a freestyle teljesen más, mindkettőben jónak lenni elég nehéz. Mondjuk, azért Ronaldinho egy-két dolgot tud a labdával.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- 18Barca99
- Capitá del Barça
http://www.cliparea.de/video-252.html
egyszer megnézném hogy ketten megmutatják mit tudnak a labdával ilyen formában (Messivel)
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- Chino
- Llegenda del Barça
Azért nem csak mi vesszük észre a folytonos magyarázkodást:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/le ... 21?nocache
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/le ... 21?nocache
Forca Barca!!!!
- Capon
- Llegenda del Barça
Mint edző a szerepkörénél fogva tudna változtatni, de Mou mint ember képtelen túltenni magát ezen. Ez is a pökhendi, beképzelt, bunkó személyiségéből adódik.Barca Norbi írta:...
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Barça C
[/quote]Na és mit mondana neki Mourinho? Csak így tovább fiam?? Ez nála az elvárt hozzáállás, ne vicceljél. Nem ezt csinálná még a csapatból is kikerülne...
Biztos nagyon zavarja Mout ez a hozzáállás mikor volt már olyan clasico hogy a fő taktikai elem Messi lerúgása volt.[/quote]
Nem állítottam, hogy ez nincs így, csak azt, hogy nem így kéne lennie. Ha akarna, tudna változtatni a dolgokon, mert az intelligenciája meg van hozzá. Tudná mit kell mondani, mert pszichológus (ha jól tudom). A gond ott van, hogy az elméjét elhomályosítja a Barca iránti gyűlölete, és - emiatt vagy csak alapból - inkább belemerül a mocsokba a győzelem érdekében, mint sem a becsületes vesztes szerepét vállalja.
Biztos nagyon zavarja Mout ez a hozzáállás mikor volt már olyan clasico hogy a fő taktikai elem Messi lerúgása volt.[/quote]
Nem állítottam, hogy ez nincs így, csak azt, hogy nem így kéne lennie. Ha akarna, tudna változtatni a dolgokon, mert az intelligenciája meg van hozzá. Tudná mit kell mondani, mert pszichológus (ha jól tudom). A gond ott van, hogy az elméjét elhomályosítja a Barca iránti gyűlölete, és - emiatt vagy csak alapból - inkább belemerül a mocsokba a győzelem érdekében, mint sem a becsületes vesztes szerepét vállalja.
- Capon
- Llegenda del Barça
Na és mit mondana neki Mourinho? Csak így tovább fiam?? Ez nála az elvárt hozzáállás, ne vicceljél. Nem ezt csinálná még a csapatból is kikerülne...Barca Norbi írta:Sajnos ettől ő (Pepe) még ugyan úgy fog aludni mint tegnap, jó lenne ,ha nem csak mi, hanem Jo5e is beszélne a fejével, illetve nálunk is el kéne 1-2 óra, hogy mik is azok az "emberi viselkedési normák", mi hiába tépjük a szánkat.
Biztos nagyon zavarja Mout ez a hozzáállás mikor volt már olyan clasico hogy a fő taktikai elem Messi lerúgása volt.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Barça C
Sajnos ettől ő (Pepe) még ugyan úgy fog aludni mint tegnap, jó lenne ,ha nem csak mi, hanem Jo5e is beszélne a fejével, illetve nálunk is el kéne 1-2 óra, hogy mik is azok az "emberi viselkedési normák", mi hiába tépjük a szánkat.
- shutterisland
- Director del Fútbol
mondjuk ezt a videót visszanézve, ez is most igen csak gyök.r cselekedet volt ismét tőle.
de ahogy olvasom, a madridisták is elég csúnyán kikezdték emiatt.
de ahogy olvasom, a madridisták is elég csúnyán kikezdték emiatt.
-
- Entrenador del Barça
Ha ez nem szándékos, akkor mi?Lampiao írta:http://www.youtube.com/watch?v=e9eJtjwvHV4mess2009 írta:
kissé zavar ugyan, hogy senki nem említi a fejbe rugást, de a meccs ismétlésében háromszor lassították ki az esetet és teljesen egyértelműen látszik, hogy eltalálta a fejét! mellesleg a srác fogta is a fejét és oda kiáltotta a bírónak aki nyilván nem látta! persze lehet hogy az én szemem csalt akkor elnézést, ha alkalmam lesz újra megnézem.
eltalálta a fejét igazad van. de ez abszolút nem szándékos... és szerintem itt záruljon le a vita...
Simán kikerülhette volna, és a bokájára is véletlenül lépett rá.
-
- Jugador d'estrella
http://www.youtube.com/watch?v=e9eJtjwvHV4mess2009 írta:
kissé zavar ugyan, hogy senki nem említi a fejbe rugást, de a meccs ismétlésében háromszor lassították ki az esetet és teljesen egyértelműen látszik, hogy eltalálta a fejét! mellesleg a srác fogta is a fejét és oda kiáltotta a bírónak aki nyilván nem látta! persze lehet hogy az én szemem csalt akkor elnézést, ha alkalmam lesz újra megnézem.
eltalálta a fejét igazad van. de ez abszolút nem szándékos... és szerintem itt záruljon le a vita...
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."
Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com
"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com
"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
-
- Entrenador del Barça
Most olvastam, hogy Jose felajánlotta a tavalyi edzői aranylabdáját a Bobby Robson alapítványának egy árverésre.
Igazan szép gesztus tőle. Egy jó pontot szerzett nálam.
Nagyon tiszteltem Bobby Robsont. A szememben a legnagyobb edzők egyike igazán rosszul esett, hogy egy év után távozott tőlünk.
Igazan szép gesztus tőle. Egy jó pontot szerzett nálam.
Nagyon tiszteltem Bobby Robsont. A szememben a legnagyobb edzők egyike igazán rosszul esett, hogy egy év után távozott tőlünk.
- shutterisland
- Director del Fútbol
én fernit sajnálom, ez egy szélmalomharc, és neki sem lesz itt igaza (még ha amúgy van is a mondandójában elég sok realitás) mint ahogy pl nekem sem volt "ott", mert mindenhol vannak elfogult (nem kell itt sok mindenre gondolni, csak az egészséges húzás a csapatod felé) emberek, na meg persze idióták is.
a madridisták jól tudják, hogy pepe egy idegbeteg, brutális védő, mourinho cselekedeteiről tudják, hogy egy elég nagy pa....t, vagy azt is tudják, hogy di maria, marcelo, arbeloa, vagy éppen cr képes bevetni ugyanolyan undorító színészi cselekedetet, mint a mi fiaink közül páran.
mi is látjuk, hogy irritáló lehet az őrjöngő valdes kirohanása, hogy dobálja magát busquets(aztán kukucskál) vagy éppen alves, vagy hogy gyökér volt messi mikor kibombázta a közönségbe a labdát.
ezek mind olyan dolgok, amit a madridisták és barcások 90%-a TUD (a maradék 10% okleveles idióta, vagy nincs internete, hogy ezeket visszanézze,stb.) viszont ez a 90% bontható egy IGAZÁN ELFOGULT csoportra (ők belőlük kevés van, ők általában igazi anti-madridisták vagy anti-barcások is egyben, vagy primitív emberek,vagy épp ide tartozik a divatdrukkerek nagy része..jellemző, hogy többet foglalkoznak ez ellenfél dolgaival, mint a saját csapatukkal), van egy KISSÉ ELFOGULT kategória, ahova pl. én is tartozom, vagy a legtöbb barcás és realos, akit ismerek...mi próbáljuk megvilágítani mind a két oldalát a dolgoknak, de azért picit mégis a saját oldalunk felé húz a szívünk, de teljesen egészséges ez annál, aki igazi szurkoló.
a harmadik kategória az ELFOGULATLAN, ahova nagyon kevés ember fér be, ők általában nagyon intelligens, nyugodt, tapasztalt emberek, és kevésbé utálják a másik oldalt, mint a drukkerek nagy része.
én valahogy így érzem, és így is van ez valahol helyén.
a madridisták jól tudják, hogy pepe egy idegbeteg, brutális védő, mourinho cselekedeteiről tudják, hogy egy elég nagy pa....t, vagy azt is tudják, hogy di maria, marcelo, arbeloa, vagy éppen cr képes bevetni ugyanolyan undorító színészi cselekedetet, mint a mi fiaink közül páran.
mi is látjuk, hogy irritáló lehet az őrjöngő valdes kirohanása, hogy dobálja magát busquets(aztán kukucskál) vagy éppen alves, vagy hogy gyökér volt messi mikor kibombázta a közönségbe a labdát.
ezek mind olyan dolgok, amit a madridisták és barcások 90%-a TUD (a maradék 10% okleveles idióta, vagy nincs internete, hogy ezeket visszanézze,stb.) viszont ez a 90% bontható egy IGAZÁN ELFOGULT csoportra (ők belőlük kevés van, ők általában igazi anti-madridisták vagy anti-barcások is egyben, vagy primitív emberek,vagy épp ide tartozik a divatdrukkerek nagy része..jellemző, hogy többet foglalkoznak ez ellenfél dolgaival, mint a saját csapatukkal), van egy KISSÉ ELFOGULT kategória, ahova pl. én is tartozom, vagy a legtöbb barcás és realos, akit ismerek...mi próbáljuk megvilágítani mind a két oldalát a dolgoknak, de azért picit mégis a saját oldalunk felé húz a szívünk, de teljesen egészséges ez annál, aki igazi szurkoló.
a harmadik kategória az ELFOGULATLAN, ahova nagyon kevés ember fér be, ők általában nagyon intelligens, nyugodt, tapasztalt emberek, és kevésbé utálják a másik oldalt, mint a drukkerek nagy része.
én valahogy így érzem, és így is van ez valahol helyén.
kissé zavar ugyan, hogy senki nem említi a fejbe rugást, de a meccs ismétlésében háromszor lassították ki az esetet és teljesen egyértelműen látszik, hogy eltalálta a fejét! mellesleg a srác fogta is a fejét és oda kiáltotta a bírónak aki nyilván nem látta! persze lehet hogy az én szemem csalt akkor elnézést, ha alkalmam lesz újra megnézem.ferninho írta:neee... ezt te se gondolod komolyan sztem...még a brutalitáshoz: Pepe miután kétkézzel fellökte, elgáncsolta a srácot még JÓL LÁTHATÓAN fejbe is rúgta!!!
el hiszem, hogy nektek Pepe egy hülye favágó, amibe van is igazság tartalom, de amikor tényleg nem csinál semmit a meccsen, megint be van állítva egy paraszt favágónak...
hozzá nem ért az ember fejéhez, ha meg tényleg odarúg az az ember nem marad élve a pályán...
szóval lehet itt Pepézni, amikor meg is érdemli, de ezen a meccsen nem csinált egy kis túlzással semmit...én a madridistán olvastam a nyilatkozatot, itt sztem egy kicsit normálisabb fordítanak, mint máshol, ahol az a cél, hogy legyen olvasottság...Ezek a madridi nyilatkozatok már megint vérlázítóak. De komolyan, hogy lehet ezt gyomorral bírni, kedves madrid drukkerek? Félelmetes, amit már megint megengednek maguknak a sajtószobában.
én már máshol nem is olvasok nyilatkozatokat, mert egyszerűen akkora ferdítések és csúsztatások vannak hogy az hihetetlen...
http://www.madridista.hu/web/index.php? ... o&id=11158
és én ezekben a nyilatkozatokban semmi kivetni valót nem találtam.