Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
szerintem Bartra meg Montoya alúl tudta múlni. Piquének volt 3 nagy hibája, de melette azért csinálgatott valamit, de Montoya és Bartra... Hagyjuk Nem Piquét akarom védeni, de attól h Bartranak meg Montoyanak nincs látványos hibája, Bartrat úgy játszák át hogy öröm nézni, Montoya meg gyenge ( arról ne is beszéljünk h támadásban semmit nem tesz hozzá, 0 Alveshez képest)Zolee23 írta:a madrid ellenit kötelező lesz hozni, ha idén még bajnokságot szeretnénk nyerni. 500 forintnál többet erre mondjuk nem tennék.
a védelembe minél előbb igazolni kell két értelmes játékost, ezekkel a bohócokkal mint piqué, kb. az ellenfél összes támadása gólhelyzet.
Valószínű, hogy igen. Volt már erre példa korábban is.StickyFingaz írta:Ez most 2 vkp-s defenzív rendszer lesz,vagy Busi lesz Xavi helyén?
Erre én is kíváncsi vagyok:)StickyFingaz írta:Ez most 2 vkp-s defenzív rendszer lesz,vagy Busi lesz Xavi helyén?
Egész jó a kezdőtök.Game90 írta:Barcelona line-up (official): Valdes - Montoya Bartra Pique Adriano - Song Busquets Iniesta - Pedro Messi Neymar.
Bench Barcelona: Pinto, Alves, Mascherano, Xavi, Cesc, Alexis, Tello.

Az Anoeta-ban van az egyik legrosszabb idegenbeli mutatónk. Pont ezen a meccsen lenne kötelező a 3 pont begyűjtése? Én inkább úgy fogalmaznék, hogy győzelmi kényszerben vagyunk és nagyon kellene a 3 pont, de a sokéves tapasztalat alapján ez bizony korántsem egy fix 2-es meccs. Akármilyen formában is van a Sociedad, hazai pályán különösen fel tudják magukat szívni ellenünk.Barcaman14 írta:A Rayo elleni gála és a City elleni nagyon fontos győzelem után nem egy fáradt, sokkal inkább egy játékkedvtől és önbizalomtól duzzadó játékot várok ma. Nem lesz könnyű dolgunk, de úgy néz ki, sikerült a legjobbkor formába lendülni, így pedig kötelező elhozni a 3 pontot, nagyobb gubancok nélkül. Az utóbbi 2-3 meccsen a Sociedad nincs éppen top formában. A Levante elleni meccsüket láttam is és kissé fásultan játszottak. Itt az ideje, hogy ismét nyerjünk az Anoetában.