Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.10.24. 00:47:29

daffy írta:
csababarca írta:
nem kell gólt rúgnia, akkor is ő a legjobb.
Lőhet cé 10 gólt is egy meccsen,játékban sose lesz Messi szintjén.
a barca szintjén...
azért olykor (mostanában egyre többször) simán jönnek tőled az átlagos madrid drukkerre (azaz a nem telejesen reális) jellemző írások, beszólások. bár ugye nem lehet a végtelenségig rejtegetni dolgokat :D

Hagyjuk már ezt a maszlagot, CR nem fogja elérni Messi játékának a szintjét. Nem a Barcáét,hanem Messiét. Most már azért fejlődni,sok újat mutatni nem fog Ronaldo, Messi se fog 2x jobb lenni, (vmennyivel még lehet talán, bár elég komplett játékos már most is).

Válogatottra teljesen felesleges kitérni, CR sem tudott eddig húzóerő lenni Portugáloknál,akik hasonló gondokkal küzdenek évek óta mint az Argentínok, béna edzők sora, nincs csapategység,és megfelelő felállás-taktika.

+azért is hagyhatjuk,mert nem Xavi és Iniesta miatt ad egyedül annyi gólpaszt mint az említettek, emellé pedig jó pár év óta tonna szám lövi az átlagosnak nem mondható góljait. Játékintelligenciája is egyértelműen kiemelkedő.

szóval CR lemaradását kicsinyes arra fogni,h mert Messi a Barcában játszik...Messi minden valamire való szakember, újságíró, -nem elfogult- szurkoló szerint jobb játékos CR-nél. ezeknek a nyomait megtalálod, tények.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Cali
Entrenador del Barça

2011.10.23. 23:45:25

Egy valami vigasztal a hétvégén: A Real nem vette át a vezetést a tabellán... :D
ferninho
Madridista

2011.10.22. 21:15:46

Malaga most kb full lefociz minket... :lol:
még szerencse, hogy van egy Ikerünk meg egy jó nagy adag szerencsénk...
madridista
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.10.22. 21:10:06

Tényleg egy kalap salakanyaggal vetekszik ma a Malaga, de ez kit érdekel? Élvezhető - bár szerintem a legutóbbi bajnokijuk jobb volt - és egész szép gólok vannak.

Varane nehezebbet oxizott, viszont az nagyon adta magát, Cr-é viszont full spontán volt. De a második gólja... :mrgreen: Csel nélkül lett tiszta lövőhelyzet.

Mindegy, meg kell ma ütni a Sevillát és kész.

A mi kezdőnk: VV- Alves, Masch, Abidal, Adriano - Keita, Xavi, Thiago - Villa, Messi, Iniesta.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára lluisllach89 2011.10.22. 21:17:30-kor.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
szajko
Director del Fútbol

2011.10.22. 21:01:06

ferninho írta:azért ez a mai meccs eléggé adja...
Real egyszerűen lemossa a pályáról a Malagát, a gólok meg élményszámba mennek, főleg a 4., az egész csapat nagyon jó, Ikertől kezdve CR-ig.
tényleg érdemes odakapcsolni, mert élmény nézni, ahogy a Madrid játszik :D
remélem még 45 percig lesz tartva ez az iram.
nézem és nem rossz a játék,volt 1-2 szituáció amikor nagyon szépen kényszerítőzték ki a malaga védelmét. de azért tegyük azt is hozzá,hogy a malaga is asszisztál 1 kicsikét,de nem akarom elvenni a madrid érdemeit.

remélem,hogy a malaga ellenünk is ilyen jó lesz :twisted:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.10.22. 20:53:02

ferninho írta: azért ez a mai meccs eléggé adja...
Real egyszerűen lemossa a pályáról a Malagát, a gólok meg élményszámba mennek, főleg a 4., az egész csapat nagyon jó, Ikertől kezdve CR-ig.

én elhiszem,hogy nektek tetszik,de én azért inkább nem nézem,mert sírva fakadnék a malaga játékán,ezt így látatlanban is el tudom képzelni,milyen produkciót nyújtanak.

mindenesetre nem akarom elvenni az érdemeket,mert 4 gól egy félidő alatt az teljesítmény. ha még jó a játék is most,akkor az még jobb.

daffy írta: milyen nagy csapatról beszélünk? mu,chelsea,barca. több nincs
Igen, szeretném megnézni a madridot,hogy mit tudnának csinálni egy Chelsea vagy egy MU ellen. Ez érdekelne.
A tottenham meg a milan meg nem ez a szint.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2011.10.22. 20:56:23-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
mess2009
Director del Fútbol

2011.10.22. 20:52:49

hát igen spottársak sajnos ez a Madrid már nem az a Madrid! vagy éppen ismét az a Madrid?!
az persze tény, hogy ezeknek ma minden bemegy!
daffy
Madridista

2011.10.22. 20:52:45

csababarca írta:
Cali írta:Az ilyen teljesítményre szokott Messi válaszolni egy 3assal... :D Arra még talán fogadni is mernék, hogy minimum kettőt lő a világ legjobbja! ;) :P
a barca szintjén...
a bl-ben egy komolyabb szintet képviselő csapattal szemben,akkor fogok kicsit tartani tőlük.
tavaly is hallottam ezt a milan és a tottenham előtt is,oszt...
milyen nagy csapatról beszélünk? mu,chelsea,barca. több nincs
ferninho
Madridista

2011.10.22. 20:49:12

csababarca írta:
Tocy írta:Mi folyik itt Gyöngyösön? Malaga-Real 38. perc 0-4...CR mesterhármas...
tiszta foci folyik spanyoloknál is az a lényeg... :D

engem nem hat meg ez a húú de sok gólt lövünk dolog. főleg amíg mögöttünk vannak. Majd ha ellenünk képesek lesznek végre kirukkolni valami értékelhetővel,meg a bl-ben egy komolyabb szintet képviselő csapattal szemben,akkor fogok kicsit tartani tőlük.
azért ez a mai meccs eléggé adja...

szerk.:
csababarca, te nézed a meccset?
madridista
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.10.22. 20:49:02

Cali írta:Az ilyen teljesítményre szokott Messi válaszolni egy 3assal... :D Arra még talán fogadni is mernék, hogy minimum kettőt lő a világ legjobbja! ;) :P
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Cali
Entrenador del Barça

2011.10.22. 20:46:01

Az ilyen teljesítményre szokott Messi válaszolni egy 3assal... :D Arra még talán fogadni is mernék, hogy minimum kettőt lő a világ legjobbja! ;) :P
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.10.22. 20:41:43

Tocy írta:Mi folyik itt Gyöngyösön? Malaga-Real 38. perc 0-4...CR mesterhármas...
tiszta foci folyik spanyoloknál is az a lényeg... :D

engem nem hat meg ez a húú de sok gólt lövünk dolog. főleg amíg mögöttünk vannak. Majd ha ellenünk képesek lesznek végre kirukkolni valami értékelhetővel,meg a bl-ben egy komolyabb szintet képviselő csapattal szemben,akkor fogok kicsit tartani tőlük.
Tocy
Director del Fútbol

2011.10.22. 20:40:29

Mi folyik itt Gyöngyösön? Malaga-Real 38. perc 0-4...CR mesterhármas...
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.10.18. 15:26:12

ab1daL írta:A Punto Radio értesülései szerint könnyen elképzelhető, hogy a mostani szezon első el clássicója, a Real Madrid–Barcelona rangadó magyar idő szerint délben kezdődik majd.

Remélem csak reklámot akartak maguknak, és nem igaz a hír. :roll: (ázsiaiak miatt kezdődne 12-kor..)
sanyika és pérez tuti támogatja majd az ötletet... :roll:
ab1daL
Director del Fútbol

2011.10.18. 14:07:33

A Punto Radio értesülései szerint könnyen elképzelhető, hogy a mostani szezon első el clássicója, a Real Madrid–Barcelona rangadó magyar idő szerint délben kezdődik majd.

Remélem csak reklámot akartak maguknak, és nem igaz a hír. :roll: (ázsiaiak miatt kezdődne 12-kor..)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
bali 15
Director del Fútbol

2011.10.16. 12:35:30

Fura meccseket játszik mostanában a Madrid. Ha megnézzük a végeredményeket nagyon meggyőző a játékuk, de a meccseik mégis eléggé izzadságszagúak.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.10.16. 12:25:44

Mikaos írta:
shutterisland írta:hát nem tudom, szerintem barcásként élvezhetetlen, ahogy a nagy rivális gálázik :D
úgy érted: "gálázik" ? :)
Az utóbbi meccseiken nagyon durva különbség volt az eredményekben, amely különbség a pályán vagy alig létezett, vagy egyáltalán nem is volt jelen. Ezért úgy döntöttem, hogy a mai meccsüket nem is nézem meg, mert ez a legbosszantóbb, amikor egy nagy csapat csak így tud nyerni. Ha valamely csapat rosszul játszik (és pláne a nevével összhangba nem hozható módon teszi azt), az érjen el max. 1 döntetlent...vagy kapjon ki :)

Persze, ez nem kívánságműsor, úgyhogy egészen addig kell ezt "élveznünk", amíg ki nem durran a szerencse-lufi valamikor.
Gálának én sem nevezném, de közelebb volt hozzá mint a szerencse-lufihoz :D

A Rayo ellen bosszantó volt, hogy végülis "gála" lett a dologból, pláne a mini-hullámvölgy után, olyan szép kezdéssel. Aztán a legjobbkor jön mindenre a GYORS válasz, a Rayo ellen is, meg most 2-1-nél is.

Egy adok-kapok alakul ki, amiben a dominancia nem teljesül ki, de azért pár levellel feljebb áll az egyik fél, és vmelyik sztár villan egyet. Szerintem szórakoztató volt, bár játék terén messze elmarad a tavalyi formájától a Real.

Ha egy NORMÁLISAN beálló csapat, mocskos futballal, egyszer cél-orientáltan játszana, akkor max 1-2 góllal kapna ki, mert nem tudják feltörni a felállt védelmet, bár most könnyebb nekik egy jó formában lévő Kakával, bár Özil gethás mostanság.

A Rayo is ráfázott, amikor érezte hogy meglehet a gól, a Betis is, amikor nincsen mindenki 20 méterre a kaputól, akkor átívelik, és lerohanják az ellent.

Bezzeg a a Racing, na meg a 20. perctől a Levante hozta amit kell.
Kép
detabarca
Capitá del Barça

2011.10.16. 12:14:15

Higuain szépen leveszi a góllövés terhét Cr-ről. Hosszútávon ez kifizetődő lehet a Madridnak. Sajnos nálunk nincs aki levegye Messiről ezt a terhet....Jó lenne ha Villa legalább meccsenként egy ziccert bevágna. Most még nem olyan gáz ez a teljesítmény, de tavasszal kakiban leszünk, ha ilyen formában játszik.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Mikaos
Director del Fútbol

2011.10.15. 19:53:15

shutterisland írta:hát nem tudom, szerintem barcásként élvezhetetlen, ahogy a nagy rivális gálázik :D
úgy érted: "gálázik" ? :)
Az utóbbi meccseiken nagyon durva különbség volt az eredményekben, amely különbség a pályán vagy alig létezett, vagy egyáltalán nem is volt jelen. Ezért úgy döntöttem, hogy a mai meccsüket nem is nézem meg, mert ez a legbosszantóbb, amikor egy nagy csapat csak így tud nyerni. Ha valamely csapat rosszul játszik (és pláne a nevével összhangba nem hozható módon teszi azt), az érjen el max. 1 döntetlent...vagy kapjon ki :)

Persze, ez nem kívánságműsor, úgyhogy egészen addig kell ezt "élveznünk", amíg ki nem durran a szerencse-lufi valamikor.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.15. 19:49:03

higu vezeti messivel holtversenyben a góllövőlistát ? cé biztos felrobban :D messit szerencsére nem teszi görcsössé.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shutterisland 2011.10.15. 19:55:31-kor.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.10.15. 19:46:39

Régebben én is így toltam, annyi különbséggel, hogy 1 gólos Madrid vezetésnél néztem, ha már kettő volt elkapcsoltam :D

Gálának ezt nem nevezném. Mi a Villarealt, ATMA-t ütöttük 5-0-ra, szóval... Viszont a támadófocit szeretem, és egy jó meccs lett ebből. Amúgy tudatos Kaká 60 percnyi játékideje? Mert úgy néz ki, és okosan is teszik ha figyelnek rá, baromi jó volt ma is.

Özil kicsit halványabb volt. Bár ha a válogatott meccsek miatt tompábbak, akkor mi lesz nálunk? :D
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.15. 19:40:23

hát nem tudom, szerintem barcásként élvezhetetlen, ahogy a nagy rivális gálázik :D
ezért szoktam 1-0nál kikapcsolni, aztán livescoresen nézem csak 5 percenként az eredményt. (ha egyenlít az ellenfél, visszakapcsolom a tévét.) :D
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.10.15. 19:36:38

shutterisland írta:mostantól nem kéne néznem real meccset, csak feleslegesen reménykedek mindig, aztán puffanok :roll: majd akkor kapcsolok oda csak legközelebb, ha vezet az ellenfél, és 80. perc van.
Attól függ hogy nézed. Persze szurkolhatsz ellenük, csak semmi értelme, mert úgyis megverik a kicsiket, de ha van sok gól, akkor megéri.

Nekem tetszik, csak az eredmény nem. Ezen meg sokat lelkiztünk, aki idegeskedik miközben ellenük szurkol annak TILOS néznie, ennyire egyszerű :D

Szerk.: Télleg, Higu! Mivel imádom az Albicelestét ezért örülök, azért az a tridente se semmi, DM-Messi-Higu, főleg az első kettő érti egymást iszonyatosan.

Amúgy Cr két gólpassz, mi folyik itt? :mrgreen:
Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2011.10.15. 19:32:20

Higuain elképesztő formában van.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.15. 19:27:10

mostantól nem kéne néznem real meccset, csak feleslegesen reménykedek mindig, aztán puffanok :roll: majd akkor kapcsolok oda csak legközelebb, ha vezet az ellenfél, és 80. perc van.
Válasz küldése