VEB: Tavalyi Sabella-féle sokkal jobb volt, itt meg egyszerűen 0 taktika, ugyanaz mint tavaly a Barcában ,hogy" lőjjük be a 16os elé az emberek tömegébe, oszt' majd egyszer saját emberhez jut a labda" kategória, olyan alibiemberek játszatása mint Biglia, stb....Biglia semmit se csinál, persze hogy Pastoret hozza le, Agüerot meg véletlen sem a zseniális idényt futott Tevezre cseréli, persze a Higanyra akin elvégre csak egy VB ment el tavaly, meg a Napoli Bl indulása mer ott is megalázta a tizit.
Kash: Én már akkor feladtam azt hogy győznek a meccsen, amikor Pastoret lehozta...Mikor meg Higuaint hozta be akkor már a Copáról is lemondtam, írtam is hogy ilyen emberekkel tizit lövetni felesleges is már előre gratuláltam Chilének...
Messi meccslabdákat adott KP-ról, Higuainék kihagyják, meg a tizit is, persze hogy Messit kell elővenni szinte mindenhol
Ha jót akar magának Martino(akit amúgy bírtam eddig), akkor lemond, és akkor talán a jövő évi Copa Americát behúzhatják az Argentínok, ha használható edző lesz.