Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Látom pont alattam írta le FtcSikiHun nagyjából azt amit most én fogok, de valamelyest megvédeném én is. Arra hogy mennyi esélyünk lenne kijutni most nem reagálok, ilyen szempontból mindig is elfogult voltam a válogatottal szemben. Viszont szerintem kár volt kiragadnod ezt az egyetlen mondatát Ftc-nek, hisz nem ez volt a lényeg. Sokkal inkább a következetességet hiányolta szerintem az egész fifa uefa brigádtól. Érdekes módon temérdek ilyen eset történik a világ minden pontján, amit simán be lehetne állítani rasszizmusnak, csak arról 98%-ban elfeledkezik mindenki, a fifával az élen. Csak ahogy feljön az a szó a zsidókról, "vérontás", stadionbezárás, pénzbüntetés, meg anyám kínja tudja hogy mi van rögtön. Számomra is érthetetlen, hogy ENNYIRE miért.Barcaman1993 írta:
Már megbocsáss a kifejezésért, de az olyan idióták miatt, mint Te (magadra is vedd és a hozzád hasonló szurkolók miatt), kell ilyeneket hozni. Az antiszemitizmusnak nincs helye sem a focipályán, sem a lelátón, sem plakátokon, sem az utcán, sem a médiában. Ha van egy-két olyan ember, aki szereti gyártani az összeesküvés elméleteket, ahhoz csak gratulálni tudok, de, hogy zsidó seggnyalásnak venni azt, hogy nyilvánosan megvédték őket olyan sértésért, amire rá sem szolgáltak az az én szememben megsüvegelendő és követendő példa. És igen, inkább ilyen legyen, minthogy az ilyen esetek még többször előforduljanak. Azt meg nem is mondom, hogy akármit fog játszani a jövőben ez a válogatott, 0%-nál több esélyt nem adnék arra, hogy mi kijutunk Brazíliába.
megnyugtatlak, nem miattam nem fogod a helyszínről figyelni a magyar-román meccset. de attól, hogy teljesen más véleményen vagyok, mint Te, még nem jelenti azt, hogy idióta vagyok, illetve annak kell nevezni. Persze ez csak saját vélemény, lehet, hogy ma már így szokás.Barcaman1993 írta:
Már megbocsáss a kifejezésért, de az olyan idióták miatt, mint Te
Nyilván mindenkinek van benne felelőssége, csak nem mind1, hogy mekkora. Nem akarom most megsérteni a szurkolókat, de ha egy gyerek csinál valamit, az a szülő felelőssége 18 éves korig. Mondhatjuk, hogy a gyerek tisztában volt vele (elvileg) és lehetett volna okosabb, de tudjuk, hogy ez nem elvárható. Nagyon sok helyzetben megbosszulja magát, hogy az állam teljesen felnőttként kezeli az állampolgárait (ld. fegyvertartás USA-ban).MichaaBee írta: Nem azt állítom, hogy a szövetség nem hibás, épp azt írtam, hogy hibás. Csak ne vegyük már le a felelősséget a vadbarmok válláról, mert lentebb néhány hsz. már ezt pedzegette... Mindenkinek egyéni felelőssége, hogy mit mond és csinál egy sporteseményen, s a következményekkel is tisztában van. Akkor minek csinálja? Az meg az MLSZ fafejűsége (naívsága), hogy nem törődtek ezzel, amikor lekötötték a meccset. Mindenki tudja, hogy van annyi hülye ebben az országban (és a világon), hogy ennek ilyen következménye legyen.
Nem azt állítom, hogy a szövetség nem hibás, épp azt írtam, hogy hibás. Csak ne vegyük már le a felelősséget a vadbarmok válláról, mert lentebb néhány hsz. már ezt pedzegette... Mindenkinek egyéni felelőssége, hogy mit mond és csinál egy sporteseményen, s a következményekkel is tisztában van. Akkor minek csinálja? Az meg az MLSZ fafejűsége (naívsága), hogy nem törődtek ezzel, amikor lekötötték a meccset. Mindenki tudja, hogy van annyi hülye ebben az országban (és a világon), hogy ennek ilyen következménye legyen.sjd írta:És komolyan olyan naiv vagy, hogy azt várod el hogy majd ennek hatására polkorrekt módon fog lefolyni innentől kezdve minden futballmeccs? Ahogy látod, csak olaj volt a tűzre, már elfelejtette volna mindenki, erre megint megy a zsidózásMichaaBee írta: Másrészt nekem ne mondja senki, hogy a szervezők hibája és a szurkolók ártatlanok. Persze, a szervezők is hibásak, mert nem számoltak azzal, hogy mekkora az Isten állatkertje kicsiny országunkban... De nem ők mentek ki zsidózni a meccsre.
Ilyen alapon lassan végleg bezárhatjuk a stadionokat. Miközben Európa nyugatabbik felében is folyik a huhogás stb. napi szinten... (Csak ott nincsenek ilyen gerinctelen feljelentgető szervezetek)
Mindenki tisztában volt vele, hogy egy ilyen meccs nem fog lezajlani atrocitás nélkül, mint ahogy a románok elleni sem folyt volna le, de akiknek okosabbnak kellett volna lenniük (jelen esetben MLSZ), azok nem voltak okosabbak. Nem a szurkolóktól kellett volna elvárni, hogy majd teniszmeccs stílusban végigülik a mérkőzést, mert ez abszurd (bármennyire szép és üdvös volna szerintem is egy tökéletes világban), hanem a szövetségtől ezeknek a helyzeteknek az elkerülését.
De legalább a huligánok és a FIFA közösen jól kitoltak mindenki mással, aki egyébként ment volna normális stílusban szurkolni a románok meccsére, a román szurkolók is csalódottak, hogy nem jöhetnek, szóval sztem az emberek nagy részében jogosan van benne az ideg.
MichaaBee írta:Barcaman1993 írta:
És komolyan olyan naiv vagy, hogy azt várod el hogy majd ennek hatására polkorrekt módon fog lefolyni innentől kezdve minden futballmeccs? Ahogy látod, csak olaj volt a tűzre, már elfelejtette volna mindenki, erre megint megy a zsidózásMichaaBee írta: Másrészt nekem ne mondja senki, hogy a szervezők hibája és a szurkolók ártatlanok. Persze, a szervezők is hibásak, mert nem számoltak azzal, hogy mekkora az Isten állatkertje kicsiny országunkban... De nem ők mentek ki zsidózni a meccsre.
Ezt nagyon adomBarcaman1993 írta:
Már megbocsáss a kifejezésért, de az olyan idióták miatt, mint Te (magadra is vedd és a hozzád hasonló szurkolók miatt), kell ilyeneket hozni. Az antiszemitizmusnak nincs helye sem a focipályán, sem a lelátón, sem plakátokon, sem az utcán, sem a médiában. Ha van egy-két olyan ember, aki szereti gyártani az összeesküvés elméleteket, ahhoz csak gratulálni tudok, de, hogy zsidó seggnyalásnak venni azt, hogy nyilvánosan megvédték őket olyan sértésért, amire rá sem szolgáltak az az én szememben megsüvegelendő és követendő példa. És igen, inkább ilyen legyen, minthogy az ilyen esetek még többször előforduljanak. Azt meg nem is mondom, hogy akármit fog játszani a jövőben ez a válogatott, 0%-nál több esélyt nem adnék arra, hogy mi kijutunk Brazíliába.
Már megbocsáss a kifejezésért, de az olyan idióták miatt, mint Te (magadra is vedd és a hozzád hasonló szurkolók miatt), kell ilyeneket hozni. Az antiszemitizmusnak nincs helye sem a focipályán, sem a lelátón, sem plakátokon, sem az utcán, sem a médiában. Ha van egy-két olyan ember, aki szereti gyártani az összeesküvés elméleteket, ahhoz csak gratulálni tudok, de, hogy zsidó seggnyalásnak venni azt, hogy nyilvánosan megvédték őket olyan sértésért, amire rá sem szolgáltak az az én szememben megsüvegelendő és követendő példa. És igen, inkább ilyen legyen, minthogy az ilyen esetek még többször előforduljanak. Azt meg nem is mondom, hogy akármit fog játszani a jövőben ez a válogatott, 0%-nál több esélyt nem adnék arra, hogy mi kijutunk Brazíliába.FtcSikiHun írta: - és egyáltalán miért nyalja mindenki a zsidók seggét?
(de ettől még az európai kvalifikációban vannak)nagyiibarca írta:Az Izrael elleni meccs csak barátságos volt. Nincsenek a csoportunkba.Vakmacska írta: Egyébként is: egy ázsiai csapat miért európai csoportkörben van? Miért nem ázsiaiban?
Az Izrael elleni meccs csak barátságos volt. Nincsenek a csoportunkba.Vakmacska írta: Egyébként is: egy ázsiai csapat miért európai csoportkörben van? Miért nem ázsiaiban?
Az az érdekes, hogy az izraeli klubok rasszista megnyilvánulásai ellen nem lépnek fel.LG írta:Na, legalább egy normális hozzászólást találtam, ezzel nagyon egyet értek. Ostoba provokáció volt, és evidens volt, hogy a Fifa megtorolja, jogosan is tették. Talán jobb is, hogy a románok ellen zárt kapus meccset játszunk, mert ott is számítani lehetett volna hasonló okos megnyilvánulásokra a mérhetetlenül intelligens szurkolóinktól.csababarca írta:Meg is érdemeljük,gusztustalan dolgok ezek.
Nem értem miért való a futballpályára az ilyen. Azt hitték akik lengették a zászlókat,hogy ettől megváltozik a helyzet? minek viszik ki oda a politikát? minek?
Megint 50 hülye miatt szív több ezer magyar szurkoló,aki kiment volna drukkolni a csapatnak, bravó,nagyon kellett,abszolút megérte.
Na, legalább egy normális hozzászólást találtam, ezzel nagyon egyet értek. Ostoba provokáció volt, és evidens volt, hogy a Fifa megtorolja, jogosan is tették. Talán jobb is, hogy a románok ellen zárt kapus meccset játszunk, mert ott is számítani lehetett volna hasonló okos megnyilvánulásokra a mérhetetlenül intelligens szurkolóinktól.csababarca írta:Meg is érdemeljük,gusztustalan dolgok ezek.
Nem értem miért való a futballpályára az ilyen. Azt hitték akik lengették a zászlókat,hogy ettől megváltozik a helyzet? minek viszik ki oda a politikát? minek?
Megint 50 hülye miatt szív több ezer magyar szurkoló,aki kiment volna drukkolni a csapatnak, bravó,nagyon kellett,abszolút megérte.
Mindig lesznek deviánsok! Mindig lesznek olyanok, akik az árral szemben úsznak, akik csak azért mennek ki egy meccsre, hogy gyűlölködjenek, vagy zsidózzanak. Ez tény! Így van ez már a '40-es, '50-es évek óta és így is fog maradni.csababarca írta:Meg is érdemeljük,gusztustalan dolgok ezek.
A FIFA oldalán már jobban áll a bál:L.Messi 10 írta:http://www.facebook.com/simonwiesenthalcenterhady írta:...egy bécsi izraelita kör és a Simon Wiesenthal Központ jelentette fel a magyar szövetséget az augusztus 15-én játszott Izrael elleni felkészülési mérkőzésen történt incidens miatt......
Lehet ,,hálálkodni".
http://www.facebook.com/simonwiesenthalcenterhady írta:...egy bécsi izraelita kör és a Simon Wiesenthal Központ jelentette fel a magyar szövetséget az augusztus 15-én játszott Izrael elleni felkészülési mérkőzésen történt incidens miatt......