shutterisland írta:
amúgy tudtommal didier drogba is volt már ezen a listán...akkor is felháborodott a madridista nép, vagy csak messi miatt ?
drogba jelöléséről nem tudok. viszont ha már itt tartunk,akkor ez is bizonyítja,hogy messivel bármi van,azt kiplakátolják. ezért mondom,hogy most messi a mindenható. nyomott vele egy képet a taxis és már kint is van mindenhol. ez hány játékossal esik meg? sokkal. ezt sem bántásként írom és ismétlem,nem messire vagyok mérges,hanem azokra a média****re,akik élő istent faragnak egy szimpla világlegjobbja focistából. volt már belőle sok,lesz is. elképzelhető,hogy a valaha élt legjobb lesz a karrierje végére,de kezd túlzás lenni. lassan cé-t is messivel reklámozzák
.azt mire értetted? mert se álszent nem volt,se vakság.
az új bekezdés akart lenni,amellyel azt szerettem volna érzékeltetni,hogy nem a hozzászólásodhoz tartozik. ha nem sikerült,akkor elnézésedet kérem. ezt a főként újbarcadrukkerekre értem. akiknek elmesélték,hogy hogy működött a klub 20 éve és szentül hiszik,hogy ez a jó,ez a csúcs. olvastam nem egy topikban,hogy ez a tilitoli a futball netovábbja. hát,nehogy röhögjek. ilyet hogy lehet kijelenteni egy több,mint 100 éves sportról,melyben rengeteg irányvonal volt és lesz is? szóval sokan csak a szépet olvassák vagy csak azt látják,holott a világban már nincsenek ilyen szent csapatok és még a barca sem az. vannak szép gesztusok,lehet,hogy jobb,mint sok másik csapat,lehet hogy a legjobb,de nem kell szentté avatni.
nekem ezzel az egész üggyel kapcsolatban csak annyi bajom van,hogy mindent megszépít a média és az emberek elhiszik és terjesztik. elismerem,a legjobb,de nem több és nem kevesebb