Nero. írta:...nem ez lenne az elso olyan transzfer a futballtörténelemben amikor nem ingyen jön a jatekos hanem fizetni kell mert élő szerződése van.
Ez most konkrétan sokkolt. Kezdem azt hinni, hogy egész eddig tévhitben éltem és Neymar és Suárez sem ingyen jött, mert nem is járt le a szerződésük a Santosban és a Liverpoolban.
MessiNeymarSuarez írta:Akkor fogják max elengedni, ha Verratti világosan kijelenti és tesz is a dologért, ha már az edzéseket is megtagadja akkor más választása nincs a PSG-nek, ha nem akarja hogy elértéktelenedjen.
Volt egy pár ilyen már, nem szép és nem hálás megoldás, de nem elengedni egy távozni akaró játékost szintén nem szép dolog.
Szerintem a PSG pont az a csapat, akit nem érdekel, hogy elértéktelenedik, vagy hogy mennyiért vesznek/adnak játékosokat.
Én egyébként azt látom az egyetlen lehetőségnek, _ha_ van ilyenre egyáltalán lehetőség, és van elég töke Verrattinak meglépni, hogy kivásárolja magát a szerződéséből. Legyen mondjuk 2021-ig évi 10 millás szerződése, az mondjuk 40 milla, azt kipengeti neki a Barca, aztán lehet "ingyen" igazolni.
Nero. írta:...nem sok olyan jatekos van akit hív a Barca vagy a Real és nem akar jonni.
Tavaly is hívta a Barca, úgy rémlik, akkor nem akart jönni? És pont egy ilyen "történelmű" vezetőséggel rendelkező csapathoz írt alá annyi időre helyette? Én nem tudom... Lehet, én figyelek túl sok NBA-t manapság, vagy nekem van minimálisan több agyam, mint egy focistának, de ez az egész nekem olyan "fura", ami a fociban megy. Mármint... Hogy ki milyen szerződésekbe engedi magát belehajszolni az ügynöke által, vagy hogy Messinek 10 éven keresztül minden évben újítani kellett az öt éves szerződését, csak mert. És akkor a Barcánál uralkodó túlfizetésekről már ne is beszéljünk. Az itt nagyon off amúgy is. Meg ez az egész off. Pedig tudnék egy egész könyvet írni erről az egész elcseszett helyzetről, ami az élsportban -főleg a fociban- folyik.