Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A sokkal erosebb az kicsit eros, FTM, REB, STL es BLK nekem jobb, FGM, PTS 3PTM, AST es TO meg kamajnak, es a szazalekokban sem kulonbozzunk sokat. Kb. csak az FTM, 3PTM, REB es AST kategoriakban van nagy kulonbseg, de azokban pont 2-2 az arany. Kamajnak gyenge a magas allomanya es Gasol serulesevel meg inkabb jol johet Favors. En is es Kamaj is abban javulunk amiben kell, statokban sincsenek nagy kulonbsegek, potencialban sem (sot Favorsot tobbre is tartok), szoval nem tudom mi volt a problema. Gondolom ha en javulok kevesebb kategoriaban mint kamaj akkor atmenne a csere, szoval varok kicsit amig Favors statjai kicsit emelkednek.Bob_Marley írta:Slither-kamaj cserénél sokat gondolkoztam, mert tényleg csak akkor vétózok ha valami nagyon nem tetszik, de így megint ránézve muszáj volt. Gyakorlatilag 1-2 kategóriát kivételével sokkal erősebb a Parsons-Calderón duó. S még arra se lehet fogni, hogy esetleg keeper Favors, mert kamajnál nem lesz az (ha igen, akkor valamelyest oké a csere).
Szóval ez részemről vétó. De kérdezném a feleket a koncepcióról, hogy védjék meg a cserét.
Plusz menetrend is nagy különbség, úgyhogy semmi nem indokolja részemről, hogy átmenjen.
Nem sunyiság volt, csak megvártam, hogy Bledsoe játszik-eCumbee írta: Game de sunyi vagy.A szívrohamot hoztad rám Marcussal.
(szerk.: Közben Lamb is hasít, szép felvételek voltak, lehet gondban leszek.
)
Küldtem neked szerelmes levelet. Nézd meg. Hátha attól jobb kedved lesz és tudunk miről beszélni.kanty írta:fantasy karrierem egyik legsötétebb hete volt.
Amíg nem vétózzátok megneobarca írta:
Szerk: Bob, Green a végén csak nálad köt ki...
Köszi a biztató szavakat, lehet hogy gyerekes de egyébként nem is értem 33 évesen, leendő apaként (Noel a fogadott fiam......és imádom) hogy jelenthet JH13 nekem ennyit.neobarca írta:Ne kakilj be. Még nem lett megvétózva. Ha mejd nem áltod aktívnak a cserét ott a csapatod felett, akkor láthatod. Sztem amúgy át fog tudni menni ez a trade.varnagykrisztian írta:a megvétózott HARDEN-es trade-emmel mi lesz?![]()
Amúgy a csapatod nem rossz. PO-ra mindenképpen esélyes.![]()
Ne kakilj be. Még nem lett megvétózva. Ha majd nem látod aktívnak a cserét ott a csapatod felett, akkor lett megvétózva. Sztem amúgy át fog tudni menni ez a trade.varnagykrisztian írta:a megvétózott HARDEN-es trade-emmel mi lesz?![]()
Visszacsináltam, hidd el nem rossz szándékból cseréltem, csak számomra kicsit érthetetlen volt, mert az első top 2-ért is harc van, amik ebben a PO rendszerben bye weeket eredményeznek azt hiszem ugye az 1. PO héten. Meg amikor Kanty nem állított vagy volt attól függetlenül IA játékos a csapatában szóltatok, hogy állítsak, nem tudtam, hogy nálatok most mi volt a helyzet.kamaj írta:Figyu, PO-ra akarok jó csapatot, Reed-et nem rakom ki azért, mert egy héten nem játszik, Daniels is okkal van nálam. Bengals D meg Bye week, de a Po-ra nagyszerű lesz, de ezekszerint Te tetted be a Titans D náalm, kemény max 10 pontért? Hogy jövő héten ki is rakjam??? Okkal van minden, lehet nem érti sok ember, de ez most belefér. Kérem vissza Boykint, mert nem véletlenül nem raktam ki. Ez nem fair, hogy AKTÍV játékostól dobsz ki valakit egy D-ért!!!Xanthor írta:Made, azzal tisztában vagy, hogy Julius Thomas valószínűleg nem játszik ma?
Kamaj, neked meg miért játszik a sérült Owen Daniels? Kicserélném én, de a másik TE-ed is sérült, a játékosaid közül meg én nem akarok senkit kitenni, mert senki se fölösleg azért . Plusz a Bengals D-t is játszatod a bye weekjén.
Cumbeenál is bye weekes D#.
Így is VIP vagy, nekem csak a 4 pontos Colts védelem jutott.kamaj írta:Figyu, PO-ra akarok jó csapatot, Reed-et nem rakom ki azért, mert egy héten nem játszik, Daniels is okkal van nálam. Bengals D meg Bye week, de a Po-ra nagyszerű lesz, de ezekszerint Te tetted be a Titans D náalm, kemény max 10 pontért? Hogy jövő héten ki is rakjam??? Okkal van minden, lehet nem érti sok ember, de ez most belefér. Kérem vissza Boykint, mert nem véletlenül nem raktam ki. Ez nem fair, hogy AKTÍV játékostól dobsz ki valakit egy D-ért!!!Xanthor írta:Made, azzal tisztában vagy, hogy Julius Thomas valószínűleg nem játszik ma?
Kamaj, neked meg miért játszik a sérült Owen Daniels? Kicserélném én, de a másik TE-ed is sérült, a játékosaid közül meg én nem akarok senkit kitenni, mert senki se fölösleg azért . Plusz a Bengals D-t is játszatod a bye weekjén.
Figyu, PO-ra akarok jó csapatot, Reed-et nem rakom ki azért, mert egy héten nem játszik, Daniels is okkal van nálam. Bengals D meg Bye week, de a Po-ra nagyszerű lesz, de ezekszerint Te tetted be a Titans D náalm, kemény max 10 pontért? Hogy jövő héten ki is rakjam??? Okkal van minden, lehet nem érti sok ember, de ez most belefér. Kérem vissza Boykint, mert nem véletlenül nem raktam ki. Ez nem fair, hogy AKTÍV játékostól dobsz ki valakit egy D-ért!!!Xanthor írta:Made, azzal tisztában vagy, hogy Julius Thomas valószínűleg nem játszik ma?
Nem akarunk ligán belüli vitát kirobbantani, szavazzátok meg mi legyen, azt biztosan garantálhatom hogy aktív lesz a "tökös".Ha minden oké:becskinoel@yahoo.comSlither írta:Jó, ha legalább a kezdőit rendesen beállíthatja, akkor jöhet. Írd be az email címét.
NO COMMENT.Cumbee írta:Nem akarok megint én lenni a paraszt, de én leszek. Nálam nem az a feltétele a ligának, hogy legyek én, meg 20 csapat aki kezdőt állít. Krisztián is még nagyon az elején van a dolgoknak, kb az nem sok mindent tud még a fantasyról, akkor egy 13 éves kissráctól mit várunk? Nem hiszem, hogy ő az angol cikkeket fogja olvasgatni és azt sem, hogy hajnali 3-kor majd meccset néz. Annak meg, hogy majd Krisztián, (aki még maga sem ért hozzá) magyarázgatja neki, hogy mikor éppen mit csináljon végképp nincs értelme. Ennyi erővel dobjatok ide nekem is még 1-2 csapatot és akkor eljátszogatok magamban. Tényleg bocs, tuti tök jó fej a srác, de ettől függetlenül ez szerintem még nem neki való.
Van benne igazság, ígérem próbálok "Cumbee"-nak megfelelniSlither írta:A nem hozzáértő, de aktív játékos sajnos még mindig jobb opció mint aki nem állít kezdőt és nem foglalkozik a csapatával.
"Slither" ezt az jelenti hogy ugrott a HARDEN-es trade-emSlither írta:A tradet meg vétóztam, Krisztián csapata meccsenként kb. 1 FGM-t, 2 pontot, meg 4 asszisztot nyer összesen, a többi mind bukó (vagy egál közeli).
A nem hozzáértő, de aktív játékos sajnos még mindig jobb opció mint aki nem állít kezdőt és nem foglalkozik a csapatával.Cumbee írta: Nem akarok megint én lenni a paraszt, de én leszek. Nálam nem az a feltétele a ligának, hogy legyek én, meg 20 csapat aki kezdőt állít. Krisztián is még nagyon az elején van a dolgoknak, kb az nem sok mindent tud még a fantasyról, akkor egy 13 éves kissráctól mit várunk? Nem hiszem, hogy ő az angol cikkeket fogja olvasgatni és azt sem, hogy hajnali 3-kor majd meccset néz. Annak meg, hogy majd Krisztián, (aki még maga sem ért hozzá) magyarázgatja neki, hogy mikor éppen mit csináljon végképp nincs értelme. Ennyi erővel dobjatok ide nekem is még 1-2 csapatot és akkor eljátszogatok magamban. Tényleg bocs, tuti tök jó fej a srác, de ettől függetlenül ez szerintem még nem neki való.
Nem akarok megint én lenni a paraszt, de én leszek. Nálam nem az a feltétele a ligának, hogy legyek én, meg 20 csapat aki kezdőt állít. Krisztián is még nagyon az elején van a dolgoknak, kb az nem sok mindent tud még a fantasyról, akkor egy 13 éves kissráctól mit várunk? Nem hiszem, hogy ő az angol cikkeket fogja olvasgatni és azt sem, hogy hajnali 3-kor majd meccset néz. Annak meg, hogy majd Krisztián, (aki még maga sem ért hozzá) magyarázgatja neki, hogy mikor éppen mit csináljon végképp nincs értelme. Ennyi erővel dobjatok ide nekem is még 1-2 csapatot és akkor eljátszogatok magamban. Tényleg bocs, tuti tök jó fej a srác, de ettől függetlenül ez szerintem még nem neki való.Slither írta:Jó, ha legalább a kezdőit rendesen beállíthatja, akkor jöhet. Írd be az email címét.varnagykrisztian írta:Magyarázgatom neki, lelkes, tanulmányozza a meccseket és játékosokat, te döntesz, te vagy a főnök.Slither írta:Van üresedés, de csak akkor adnám oda ha rendesen foglalkozna vele, és vmennyire követi az NBA-t.![]()
Gareth Tello belementem a trade-edbe......a szívemre hallgattam
A tradet meg vétóztam, Krisztián csapata meccsenként kb. 1 FGM-t, 2 pontot, meg 4 asszisztot nyer összesen, a többi mind bukó (vagy egál közeli).
Jó, ha legalább a kezdőit rendesen beállíthatja, akkor jöhet. Írd be az email címét.varnagykrisztian írta:Magyarázgatom neki, lelkes, tanulmányozza a meccseket és játékosokat, te döntesz, te vagy a főnök.Slither írta:Van üresedés, de csak akkor adnám oda ha rendesen foglalkozna vele, és vmennyire követi az NBA-t.![]()
Gareth Tello belementem a trade-edbe......a szívemre hallgattam
Magyarázgatom neki, lelkes, tanulmányozza a meccseket és játékosokat, te döntesz, te vagy a főnök.Slither írta:Van üresedés, de csak akkor adnám oda ha rendesen foglalkozna vele, és vmennyire követi az NBA-t.
Én is pont most reggel nézegettem a matchupot.Game90 írta:Cumbee, simán megversz a héten.