Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
dehogyis, 200-250 euróért már nagyon faja helyet kapsz.Ronal.10 írta:helyszinen szurkolni??? voltál már el classiconmypeter írta:Gyerekek, marha izgatott vagyok. Rég volt ilyen clásico, mikor ennyi múlott egy meccsen:
- Frank széke
- bizonyíték, hogy nem Messi miatt megy csak, amikor megy
- versenyben maradni a bajnoki címért
-megmutatni Európának, hogy senkinek nem leszünk könnyű ellenfele
-karácsony előestéje van (ezért nem tudok a helyszínen szurkolni...)
szóval marha izgatott vagyok.
Gyerünk gyerekek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
télleg 250ezer forint?
helyszinen szurkolni??? voltál már el classiconmypeter írta:Gyerekek, marha izgatott vagyok. Rég volt ilyen clásico, mikor ennyi múlott egy meccsen:
- Frank széke
- bizonyíték, hogy nem Messi miatt megy csak, amikor megy
- versenyben maradni a bajnoki címért
-megmutatni Európának, hogy senkinek nem leszünk könnyű ellenfele
-karácsony előestéje van (ezért nem tudok a helyszínen szurkolni...)
szóval marha izgatott vagyok.
Gyerünk gyerekek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért azt be kell vallani hogy multkor nagyon csicska módon lett döntetlen.Egy félidő emberhátrányban,a real még tizenegyest is kapott(ez nálam mindig kevesebb mint az akció gól).Kötelező a győzelem ha még ilyen mostoha körülmények között is döntetlen lett.takivini írta:Már csak másfél óra...
Úristen...![]()
![]()
Nekem sincs, le is megyek egy pubba meccsetnézni.Dóczy írta:bakker, remélem valaki írja a legfontosabb eseményeket, mert nincs sportklubom!
úgy látszik, csak nekem nincs
Szerintem lesz piros,de ezúttal madridi fogja kapniIlúvatar írta:Na én meg sztem tuti kapunk pirosatfcjoc írta:szerintem touré fogja a legnagyobbat játszani eto'o mellett. ez csak egy megérzés. nemtudom, de valahogy így érzemgondoltam közlöm veled drága fórum
Yaya bedurvulhat...
Na én meg sztem tuti kapunk pirosatfcjoc írta:szerintem touré fogja a legnagyobbat játszani eto'o mellett. ez csak egy megérzés. nemtudom, de valahogy így érzemgondoltam közlöm veled drága fórum
Remélem hogy nagyon szép játékkal és legyen az 1 de inkább 2-3 góllal gyűzzünkLa Pulga írta:Nyerni kell és kész. Akár egy góllal is!
13 és fél éves vagyok.varga tamás írta:Kicsi Bolha! Te Barcások között a legügyesebb, legkreatívabb 'festő', légy üdvözölve. És a jövő évben is tartsd meg ügyi-fogyisságodatLa Pulga írta:Nyerni kell és kész. Akár egy góllal is!
, és örvendeztess meg minket ilyen ajándékokkal!
Megkérdezhetem, hogy mennyi idős vagy?
Tisztelettel: Tamás
Kicsi Bolha! Te Barcások között a legügyesebb, legkreatívabb 'festő', légy üdvözölve. És a jövő évben is tartsd meg ügyi-fogyisságodatLa Pulga írta:Nyerni kell és kész. Akár egy góllal is!