Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez már a MU-s korszakában is így volt. Szerintem egyáltalán nem esett vissza a teljesítménye és ha a meccs/gól átlagát nézzük, akkor a tavalyi szezonja volt eddig a legjobb.víscaelbarca!forever írta:CR MU-s korában volt igazán jó. Mostmár csak a szabadrúgásai érnek vmit. A cselei hasztalanok és elveszti a labdát.
Mire vagy kíváncsi?mcfly_ írta:üdv, madridistaként vagyok itt. (ne bántsatok..)
egyre többet olvasom, hogy ez a thiago srác mekkora tehetség, stb.. vki felvilágosítana, hogy mit érdemes róla tudni, úgy konkrétan.
Messi az a fajta játékos aki "csakazértis" tovább viszi a labdát, míg Cé (sajnos) az első adódó alkalomban elesik.messi azért nem fog beleszürkülni a mezőnybe,mert nem bonyolult a játéka,így a foci további leegyszerűsödése/letisztulása esetén is ki tudna emelkedni.(leegyszerűsödés alatt értem azt h kevesebb a tér,nincsenek látványos cselek) messi-ha lehet ilyet mondani-egyszerű trükköket hajt végre,mindössze váratlan az egész. ebből adódóan sokáig tündökölhet messi csillaga.
előbb nézz után a dolgoknak mielőtt hülyeségeket , majdnem minden korosztályos csapatunk megnyerte a bajnokságát vagy dobogón végzett , az hogy a Castilla sz@r mert már oda is igazolnak nem azt jelenti hogy nincs utánpótlás , de most már a Castillát is rendbe rakták , az összes 20 év feletti játékost elküldik /elküldtékSaját nevelések fogalma ott már szinte nem is létezik nevetséges
Ha látszik valakin hogy ennyire kiemelkedik a mezőnyből, akkor az ő ideje alatt-ha a motivációja töretlen-nem fog annyit változni a futball hogy beleszürküljön a mezőnybe.haszi írta:Szó mi szó, a csúcs Ronaldinho minimum 2-3 szinttel van a mostani "világsztárok" fölött, lehet ezért köpködni engem, de se Messiben, se Cében nem látok most olyat amitől olyan legendák közé tartoznának idővel, mint Maradona, Eusébio, Puskás, Kubala, Pelé, Ronaldo, Ronaldinho, Zidane. Lehet, hogy sokaknak más véleménye van, de szerintem többnyire igazam van.
Ezeket a kérdéseket az idő dönti el.haszi írta:Szó mi szó, a csúcs Ronaldinho minimum 2-3 szinttel van a mostani "világsztárok" fölött, lehet ezért köpködni engem, de se Messiben, se Cében nem látok most olyat amitől olyan legendák közé tartoznának idővel, mint Maradona, Eusébio, Puskás, Kubala, Pelé, Ronaldo, Ronaldinho, Zidane. Lehet, hogy sokaknak más véleménye van, de szerintem többnyire igazam van.
Pedig őket már most is 1 lapon említik a felsoroltakkal. És szerintem se jogosan. Még pár évnek elkell telnie hogy megérdemelten legyen köztük. De erre megvan minden esélyük , mind Messinek mind Ronaldonak. (Messinek azért 1 kicsit nagyobbhaszi írta:Szó mi szó, a csúcs Ronaldinho minimum 2-3 szinttel van a mostani "világsztárok" fölött, lehet ezért köpködni engem, de se Messiben, se Cében nem látok most olyat amitől olyan legendák közé tartoznának idővel, mint Maradona, Eusébio, Puskás, Kubala, Pelé, Ronaldo, Ronaldinho, Zidane. Lehet, hogy sokaknak más véleménye van, de szerintem többnyire igazam van.
tetszik a listád,ebből lejön mindenhaszi írta:Szó mi szó, a csúcs Ronaldinho minimum 2-3 szinttel van a mostani "világsztárok" fölött, lehet ezért köpködni engem, de se Messiben, se Cében nem látok most olyat amitől olyan legendák közé tartoznának idővel, mint Maradona, Eusébio, Puskás, Kubala, Pelé, Ronaldo, Ronaldinho, Zidane. Lehet, hogy sokaknak más véleménye van, de szerintem többnyire igazam van.
Én is egyetértek vele sokmindenben, főképp az angolokról alkotott véleményünk egyezik...daffy írta:ha már a másik oldalt olvasgatjátok és szóbakerült "hehe" neve,érdemes figyelni h miket ír,mert én 95%ban egyetértek vele.
daffy írta:ha már a másik oldalt olvasgatjátok és szóbakerült "hehe" neve,érdemes figyelni h miket ír,mert én 95%ban egyetértek vele.
csababarca!
nem érdemes felhúzni magad,az elvakultak mind2 oldalon elkövetnek minden lehetségeset h bemocskolják/érvénytelenítség,amit a másik csapat elért.
egyébként durva, h "hehe" miket írt le, mert ő aztán kegyetlenül osztotta korábban a Barcát...daffy írta:ha már a másik oldalt olvasgatjátok és szóbakerült "hehe" neve,érdemes figyelni h miket ír,mert én 95%ban egyetértek vele.
csababarca!
nem érdemes felhúzni magad,az elvakultak mind2 oldalon elkövetnek minden lehetségeset h bemocskolják/érvénytelenítség,amit a másik csapat elért.
Bármit felhoznak ami jobbnak tűnik mint a Barca, erről nem beszélnek majd az Inter esetleges klub-vb címéig(ha már meglesz az eu super cup is) és akkor előhozzák h a szuperBarcát túlszárnyalták..csababarca írta:Csak közlöm veletek Barcás társaim,hogy a real madrid szurkolói megállapították,hogy a TIM kupa,egyenlő a spanyol,és az európai szuperkupával,meg a klubvébével,így az inter 7 kupával zárhat...
Ezek ennyire unatkoznak a fórumon?
Ide is csak ugyanazt tudom irni amit Ibraval kapcsolatban.d írta:Ronaldinho korszakos zseni volt. Ezen az sem változtat, hogy csak pár igazán nagy éve volt. Eltékozolta a tehetségét, emiatt nem lesz csak évtizedek múlva is a legnagyobbak közt emlegetve. Nála az egyik legerősebb az a bizonyos "mi lett volna ha..." érzés. Nem hiszem, hogy legenda fog válni belőle, de azért fogják még emlegetni, és mi, akik láttuk fénykorában biztosan emlékezni fogunk rá.