Én úgy vagyok vele,hogy lehet szeretni egy játékost, lehet nem kedvelni. De a tehetségét és a képességeit el kell ismerni. Így volt ez Ronaldoval,Ronaldinhoval,Kakával,C.Ronaldoval. De ezekből az emberekből ki produkált klasszis teljesítményt az 1. évében 18évesen? Senki. De attól mindegyik hatalmas tehetség, és klasszis játékossá nőtte ki magát,annak ellenére,hogy egyikőjük sem bravúrozott egy spanyol/angol/olasz 1. ligában 18 évesen. Lehet ez volt a baj GIO-nál,hogy kölcsön kelett volna adni,ez lett belőle,erről nem tehet csak a vezetőség. De azt szerintem minden embernek el kell ismerni,hogy hatalmas tehetség a fiú és ha ő is úgy akarja sokra fogja vinni még .
Másik dolog: Bojannal sztem hulyeség összehasonlítani,mert nem azonos poszt és nem azonos játékstílus. Ez kb olyam mint Ronaldinho--Messi összevetése. Bojan--jókor volt jó helyen sokszor és bepasszolta a kapuba a labdát, mikor ütközni kellett és a munkbírást megmutatni kicsit elbukott ott ő is. GIOnak pedig olyan posztja van ahol szerintem fizikailag nem érte be a játéktudását.Fizikai felépítése gyenge és nem bírta a nála 20centivel és 30kilóval magasabb illetve nehezebb védőkkel a harcot. Majd ha felpakol magára még egy kis izmot és erőt akkor meglátjátok mekkora játékos lesz..
részemről ennyi,és tartom magamat ahhoz,hogy hatalmas hiba volt eladni