Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Irving szerintem kell a csapatnak, minél nagyobb a tét, ő annál jobban játszik és nyugodtan oda lehet adni neki az utolsó dobásokat is, ebben James azért gyengébb. Love impactjét én sem látom, ráadásul láthatóan nem érzi jól magát az első perctől kezdve, ez nem egy szerencsés együttműködés.Bob_Marley írta:két értékük van Love és Irving (nyilván James érinthetetlen) és én a helyükben mindkettőt mozdítanám is.
pedig bukottPCsabi írta:Annak örülök, hogy:
1. Ha már KD ment a GSW-be, ő volt egyértelműen a csapat legjobb játékosa.
2. Nem jönnek a LeBron-haterek, hogy na, elbukott még egy döntőt.
3. Nem lett 16-0![]()
Amúgy már beszélgetnek arról, hogy hogyan lehetne a Cavs erősebb: Love for George. Mondjuk először meg kéne győzni PG-t, hogy maradjon és ne menjen majd a Lakers-be...
Abban az esetben gondolom így, ha vissza kell menni 3-2vel Clevelandbe. Akkor megint jönnek a gátak...PCsabi írta:Vicces, hogy írod, hogy nem lesz bajnok a Warriors, fordítás, vége a dalnakcsababarca írta:Mire a zöld smile?
tavaly is írtam 3-1nél, hogy ha nem zárják le otthon, baj lesz.Teljesen más ez a 3-1, mint a tavalyi, most egymás után négyszer kéne nyernie a Cavs-nek, ami lehetetlen.
Vicces, hogy írod, hogy nem lesz bajnok a Warriors, fordítás, vége a dalnakcsababarca írta:Mire a zöld smile?
tavaly is írtam 3-1nél, hogy ha nem zárják le otthon, baj lesz.
Előre lehet tudni ezeket, mert mikor megkötik a TV szerződéseket, CBA szerződéseket 5-10 évekre lekötik.Initom írta:HA csökken a sapka,azzal nem pont azt érik el ,hogy esélyesebben marad együtt a warriors?
(előre is sorry ha hülyeséget kérdezek ,tanulni jöttem.)
Mert a jelenlegi GSW valszeg minden idők legerősebb csapata, és valszeg még hosszú évekig együtt maradnak. Nem nagyon fog labdába rúgni mellettük senki.Initom írta:mint zöldfülű NBA követő kérdezném,miért mondjátok ,hogy RIP NBA?![]()
![]()
csababarca írta:Mindegy ez belefér, otthon viszont le kell zárni. Ha vissza kell jönni Clevelandba, akkor nem lesz bajnok a warriors...nehogy az legyen mint tavaly...
De most lehet szentségtörés lesz, de ha ilyen bírói felfogás lesz a következőkben, és emellé így dob a cavs, akkor simán lehet fordítás.
Mondom, ha nem nyeri meg otthon az 5.et a warriors, akkor vége a dalnak nekik.
Én a döntő előtt is KD-t tippeltem, látva eddig a meccseket, pedig nem kérdés, hogy ő kapja, ha nyer a GSW.johdepp írta:Egyébként nálatok eddig ki a döntő mvp? én a mai meccs előtt azt mondtam, hogy ha megy egy agyament meccset Curry, és nyernek is, akkor ő lehet. Hát nem így történt, sőt, szóval hogy ha a Warriors nyer (mármint címet), akkor most egyértelműen Durant-nek néz ki.
Ha a Cavs nyer, akkor egyértelműen James, persze, nem kérdés.
Giannis, Leonard, KD tuti, Davis és Green közül inkább utóbbi, SG-be pedig Butler, talán ő szokott a legjobban védekezni James-en.johdepp írta:Ennek apropóján gondoltam arra, hogy ha lenne a Cavs-nek egy csak Lebron Jamesből álló kezdő ötöse, akkor kikből állítanátok össze rá egy csapatot?
Teljes mértékben adom. Ha nem húzzák be otthon az ötödiket, akkor óriási görcsölés lesz belőle és simán bukhatják 3-0-ról. A cavs meg vérszemet kap, aztán tényleg behúzzák, mint tavaly 3-1-ről. Remélem, Curry összekapja magát, mert ez a mai valami botrányos volt tőle.csababarca írta:Már a harmadik meccsen is nevetséges fújások voltak.
Mindegy ez belefér, otthon viszont le kell zárni. Ha vissza kell jönni Clevelandba, akkor nem lesz bajnok a warriors...nehogy az legyen mint tavaly...
De most lehet szentségtörés lesz, de ha ilyen bírói felfogás lesz a következőkben, és emellé így dob a cavs, akkor simán lehet fordítás.
Mondom, ha nem nyeri meg otthon az 5.et a warriors, akkor vége a dalnak nekik.