Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Teljesen egészséges, 60 percnél tuti, nem játszik kevesebbet.P.G.D. írta:Neyyel én sem tudom, hogy igazából mi a helyzet, de egy ilyen sérülés után én még nem tenném be a kezdőbe(persze én az utóbbi hetekben keveset olvastam ilyen híreket, szóval lehet hogy le vagyok maradva, és már teljesen egészséges). Ettől függetlenül, is gyengének érzem a 4 csatárt előre, de majd meglátjuk.

Valamikor július 2. hetére teszik, tehát gondolom a vb után körülbelül megtudjuk.S.Agüero írta:Nem tudja valaki véletlenül, hogy mikorra várható a bajnokság sorsolása?
Tévedsz mert nagyon is jól jellemzi ez az egész szezonunkat.pepG1991 írta:Sok egyéb mellett, számomra a tegnapi mérkőzés legmeghatározóbb pillanata az volt, amikor a hosszabbítás perceiben a szögletzászló környékén Sanchez egyedül küzdött 3 Atlético játékos ellen...eközben Alves 10 méterről nézte ahogy Alexis egyedül szenved, a többiek pedig még a közelben sem voltak.... ez a jelenet jól reprezentálta számomra a csapat idei hozzáállását. Nyilván nem lehet az egész szezont egy jelenettel leírni és mindent a motivációra fogni, hiszen számtalan egyéb ok (külső, belső egyaránt) hozzájárult ahhoz, hogy ez a szezon így fejeződjön be.
De igenis számít, hogy ellenféltől kapta és nem Fabregastól, mert ebben az esetben az elrúgás pillanata nem az ellenféltől érkező labda, hanem a beadás pillanata, és abban a helyzetben Messi még nem volt lesen.Raul#7 írta:Nem volt szabályos megnyugodhatsz...
Mivel nem szándékos mozdulat során került Messi elé a labda, ilyenkor nem számít h. ellenféltől kapta.