Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bár tegyük hozzá, Valdest az ég világon senki nem támadta meg, Di Maria is távolodott tőle. Mondjuk az igaz, ha Busquets másodjára nem ér bele, kirúgással jött volna a Barca.ziipp írta:A Madrid mostani első góljában meg nem az volt a szerencse, hogy Valdes eladta (ez volt a letámadás "következménye"), hanem az, hogy utána két emberen megpattanva került a labda Benzema elé.
Én is osztom ezt a véleményt teljesen mind1, hogy hogyan nyertünk a lényeg a 3pontBarcaforever írta:Gyerekek nyertünk, kész ezen nincs mit magyarázni!Ha Xavi megpattanós góljával nyertünk volna, akkor is 3 pontot kaptunk volna......
Az meg, h Madridban mindenki úgy gondolkodik, h a tavaszi El Classicón biztos kikapnak ismét és a kis csapatok ellen kell több meccset húzniuk, ez sztem abszolut elismerése, ennek a "rossz" több mint egy klub "törpe" játékosainak.
Ehhez sztem többet nem kell hozzátenni, nincs is min vitázni.
Guardiola, pedig végképp megmutatta taktikai erejét és edzői rátermettségét.Mondhatunk rá, meg a cseréire bármit, az eredmények őt igazolják.
Szia! Barca fan vagyok, de nekem is az a véleményem, hogy jól alakultak számunkra a dolgok, hogy ezt szerencsének nevezzem-e, nem tudom?ferninho írta:gy jól látja a dolgokat.
Benzema ugye nem járkál gyakran vissza, mert ő a csatár legelöl.
CR-t hagyjuk is.
Di Maria meg fel-le rohangál, vele nincs is baj ilyen téren.
és akkor berakunk egy Özilt a kezdőbe, aki idén csak szenved... ezért nem is értettem ezt a 4-2-3-1-t....
a védelemmel nem volt nagy baj, az viszont látszik, hogy kéne egy jobbhátvéd, csak hát nincs túl sok jó a piacon...
Marca írt egy Gremio játékosról, Mario Fernandesről, de szerintem úgyse lesz belőle semmi.
youtube-on van róla egy rakat videó.
a középpálya már gázosabb.
most van egy Xabi Alonsonk, akivel a Barca ellen nem megyünk semmire, egyszerűen az ő stílusával nem vagyunk beljebb, a Barca ellen pont nem jó ez... de aztán lehet, hogy csak én látom így... persze kell ő oda, hogy összefogja csapatot, de na.
van egy Coentraonk, akivel nem lenne az ég világon semmi baj, csak meccsenként van 25 posztja...
és akkor van még egy Lass, rosszabb esetben Khedira...
4-3-3 kéne játszani ellenetek csak ez úgy nehéz, hogy egész idénybe más formációba játszunk...
középpályával kéne valamit kezdeni, mert az nagyon nem jó így...
A probléma ott kezdődik, hogy az úgynevezett támadó szekciótok az védekezésben nettó emberhátrányt jelent, egy ilyen Benzema, Özil, Cunci hármas az semmit sem tesz hozzá hátra. Eredmény? Kell mögéjük néhány hentes és mészáros szakképesítéssel rendelkező középpályás, na ők meg előre játékban harmatosak mint a gerlefing. És amíg ez így marad, addig nekünk nagyon nagyon jó, mert nem sok sót fog megenni a Madrid a Barca ellen. Nálunk akárki a két szélső, jelentős védőmunkát letesznek az asztalra, és egyedül Messi van felmentve védekezésből (bár azért 1-2 labdát ő is szerez, és ez taktika is, hogy ő ne fárassza le magát).madridronie írta:
Amit nem is vitatok! Ugyanakkor azt is tény, hogy a jelenlegi támadószekciónkat alkotó játékosoktól sokkal jobbat ilyen átlag életkor mellett szinte lehetetlen lenne most összehozni! Mert akik tényleges minőségi javulást hozhatnának még azok mind a Barcában játszanak!Ennyi a történet! Arról már nem is beszélve, hogy az össze többi csapat a mi keretünk után ugyanúgy elbújhat szégyenébe a Man. Cityvel az élen (főleg minőségben)!
Lehet így is felfogni, ez is egy vélemény, ám akkor azt mondom hogy Ugyanannak a "szerencsének" nagy szerepe volt abban is, hogy "csak" 2 lett közte...ferninho írta:a mi gólunkat megelőzte egy hiba.
a tieteket nem.
mi letámadtunk, labdát szereztünk és itt jött a "szerencse", Benzema meg berúgta mert Piqué fogta a kapufát.
nálatok meg Xavi meglőtte, köze nem lett volna a gólhoz, Marcelo beleér és éppen nem éri el Iker, mert bepattan a kapufáról.
sztem van a két gól között különbség, erre akartam csak utalni...
Benzemáról meg... üljetek le és nézettek meg pár Madrid meccset, zseniális ahogy mostanában játszik.
Alexander Mahone írta:ferninho neked mi a jó abba, hogy itt okoskodsz? Menj vissza a Savant meg az RMCF féle barátaidhoz. Nem jobb nekünk, hogy itt vagy. Menj el. Szia.
akkor remélem kiélvezted az elmúlt hetet, mert ki voltam tiltva és a jövőben nem tervezek hasonlótferninho neked mi a jó abba, hogy itt okoskodsz? Menj vissza a Savant meg az RMCF féle barátaidhoz. Nem jobb nekünk, hogy itt vagy. Menj el. Szia.
hol írtam ilyet? meg úgy általában se olvastam nagyon ilyet...Ha attol boldogabbak a szurkoloi , h 1-3 ra csak szerencsebol kapott ki a Real, akkor oruljetek neki, hizzon a majatok. Tiszta szerencse volt az 1-3 , mert meg lehetett volna 1-2
Jaaaaj olyanok vagytok... persze hogy az nem szerencse.Drigo írta:Ja, az, hogy Busiról kétszer is Madridista elé pattan a labda, az már standard?ferninho írta:ja csak nálatok Valdes hibázott, az meg nem szerencse kérdése...
ebben maximálisan igazad van, de a francia válogatottnál sincsenek rendben a dolgok, mint például az argentinoknál. (ugye messi...)Ott volt Karimkának a lehetőség a Francia válogatottból kiemelkednie, nem igen tette meg ezt MÉG SOSEM, ellenben Suarez ugye enyhe sikereket ért el...és ebben ő volt az egyik főszereplő. Ozsi
Ja, az, hogy Busiról kétszer is Madridista elé pattan a labda, az már standard?ferninho írta:ja csak nálatok Valdes hibázott, az meg nem szerencse kérdése...
az igaz, de aztán e mellé még 2x is odapattant a labda elétek.ja csak nálatok Valdes hibázott, az meg nem szerencse kérdése...
míg nálunk nem nagyon hibázott a gólnál senki...