H mit hoz a jövő, azt nem tudni, maradjunk a jelenbe, amikor is verjük a Madrid általában oda-vissza, ha kell, rendes támadó szellemű játékkal nem tud a Real győzni, h mi lesz jövőre vagy 5 év múlva az mellékes sztem.Barcaman1993 írta:Igazából egyetértek az egésszel. Csak annyi a különbség a 2 csapat játékosnevelései között, hogy a Barcelona megadja a lehetőséget a bizonyításra, ha eljön az idő, míg a Realnál egyáltalán nem. Erről a Morata gyerekről már nagyon régen nem hallottam, míg Sarabia is csak akkor tűnt fel, amikor ellenünk játszott. A Realnál ugyanúgy megvannak a tehetségek (Mata, Soldado, Negredo stb.), csak nem kapnak esélyt. Egyébként a jelenlegi Barca B-ben is vannak nagyon nagy zsugások.madridronie írta:Kb. ennyi a történet! Illetve még annyi, hogy valószínűleg az első helyről, összetett kézzel hátradőlve a fotelban most minden szép és jó, meg k...va könnyű,(főleg lenézően beszélni a Real Madridról, meg hencegni a győzelemmel), illetve egyértelmű itt néhány Barca-fannak, de azt azért nem árt elfelejteni, hogy semmi sem tart örökké és egyszer minden álom véget ér, illetve, hogy lesz ez még másként is (lehet nem is olyan soká), főleg annak tudatában, hogy tetszik vagy sem mind3 trófeához egymáson keresztül vezet út és abban biztosak lehetünk, hogy a Real Madrid és José Mourinho soha nem fogja feladni, addig fogja a Barcelonat űzni-hajtani (ha kell euró milliókat felemésztve), amíg el nem éri a célját (és előb-utobb elfogja)! Apropó euró milliók: mert hát ugye ezen a fórumon néhány drukker szerint az is szégyen és szánalom, ha a Real Madrid az igazolásai révén megpróbálja felvenni a versenyt veletek; nos ezen úriemberektől kérdezném, hogy ők fordított helyzetben mit tennének, illetve mit várnának el a klubjuktól??? (Itt páran biztosan azt, hogy neveljenek ki egy új aranygenerációt--> a baj csak az, hogy ez maga Pep Guardiola szerint is lehetetlen, mert ilyen szerencsés körülményekre 50 évben egyszer ha sor kerül.) Szóval mit??? Azt ti se gondolhatjátok komolyan, hogy a klubvezetőink ölbetett kézzel nézik majd végig a jelenlegi helyzetet, eseményeket; vagy esetleg tán még asszisztáljanak is ahhoz, hogy még hosszú évekig ti legyetek a királyok?
Vhol védted a madridista fórumozókat és sztem reálisan olvasd végig a madrid vs barcelona topicot, ahol sokan azt sérelmezik, h Messi miért nem lett kiállítva?Most őszintén!?

Őszintén szólva, sztem szó nincs itt hencegésről mikor is 10ből 6 Barcás várt vendég sikert vagy 7.Pont, h a madrid érdekeltségű emberek voltak odáig és röhögtek előre, h nah most végetek sima 3-0 9 pont háhá.Szinte az összes ember, aki a realnak szurkol ezt tette.Mikor ezt így 6 ember hozzám vágta a meccs előtt elismerően mondtam, h lehet 3-0 vagy 0-3 is, csak a meccs végén nehogy az legyen, h na de ki vezeti a bajnokságot!(ugye a lemaradt meccs kapcsán)Én úgy látom, h pont a fővárosiak akik alig várják, h ujjal mutogathassanak, h na végre végetek, háhá 0ák vagytok, eljött a mi időnk, ami persze normális is lehet, csak h mi hencegünk!?Bár nem mintha egy Real Madrid elleni sikerrel nem lehetne hencegni, bár mégegyszer mondom nem mintha vki is megtette volna.
A meccs végén csend lett.