Ha megfigyeled én kínosan kerülöm a jelenlegi középpályánk kiméletlen gyalázását...visca el barca írta:finomhangolásnak csukd be szemed és képzeld el, hogy iniesta kidől fél évreVaratrix írta:Finom hangolásnak, szerintem egy darab játékos kell, és az a jobb védő.

Ez nem jelenti hogy nem örülnék Coutinhonak, vagy Verratinak, de úgy gondolom, hogy ezen kívül nincs olyan mozdítható játékos akinél ne lenne jobb a jelenlegi keret. Én Gomesben továbbra is látok potenciált, nagyon bízom benne hogy marad és csendre inti a jónépet. Úgy gondolom, hogy Roberto kellő bizalommal ezen a poszton is hálásnak bizonyulhat. Iniesta is hasonló életkorba kezdte meg az igazi menetelést a csúcsra.
Továbbá csodálkozom hogy, Iniesta a tavalyi szezonban nem kapott több kritikát. Idősödik, és klublegenda, tudom hogy ez sérthetetlen kombináció a fejekben, de néha ő is inkább vasmacska volt sem mint motor.
Szó mi szó, nem győztél meg, a jobbhátvéd a kulcs pozició. Egy jó Alves, legalább annyira volt meghatározó tagja a csapatnak mint Iniesta. Továbbá amit sokszor leírtatok, hogy egy jó "társal" Rakitic is teher mentesebb, és tudja fazonírozni a játékunkat.