Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Őt már lehet, hogy lezsírozták: http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/06/ ... 34x409.jpg" target="_blanknagyatyesz írta:Na reméljük hamarosan tényleg véget ér a dolog! Abban bízom, hogy a vezetőség a háttérben már lezsírozott valakit. Én kis naív!
Egy Dybala cserében szerintem kiegyezhetünk a zebrákkal!, DE szigorúan szőrén egy az egyben, max rádobnak egy 50M!palesz77 írta:Pár napig lehet reménykedni egy hangyányit, a Tuttosport szerint a Juve, Sport szerint pedig Mourinho is elvinné Gomest, ha lehetne.
Franciaországban nem kötelező kivásárlási árat megszabni, tehát Verrattit nem lehet így elhozni.neobarca írta:Valaki világosítson fel mert lemaradtam. Ugyebár az elsődleges célpont nálunk Verratti volt. De a PSG nem engedi. A játékos jött volna. Neki nincs kivásárlási ára mint Ney-nek?! Mert ha ezek megtehetik, hogy elviszik Neymart, mi nem tehetjük meg? Nem értem.![]()
Én azon az állásponton vagyok, hogy 222 milláért menjen. Pedig igazán kedvelem őt. Viszont attól tartok, hogy a töketlen vezetőség ezt a pnzt el fogja herdálni a nagy semmire. Min 2 nagyobb játékos igazolása a cél! Couti kell mindenképp és kövezzetek meg, de ha végül a Ney transzferbe belerakják Di Mariát én nem fogok sírni. Valahol olvastam a lehetőségét. Vélemény?
Szeretem elhinteni a reményt, hogy aztán összezúzhassam az álmaitokat..visca el barca írta:figyelj kisgyerek...Te mindig feljössz ide hergelni a népet...![]()
Nincs. Spanyoloknál kötelező a szerződésbe foglalni, a franciáknál nem.neobarca írta:Neki nincs kivásárlási ára mint Ney-nek?! Mert ha ezek megtehetik, hogy elviszik Neymart, mi nem tehetjük meg? Nem értem.![]()
franciaországban nincs kivásárlási ára a focistáknak, sőt, ha jól tudom spanyolt leszámítva sehol máshol nincs ilyenneobarca írta:Neki nincs kivásárlási ára mint Ney-nek?!
Fogta a fejét, hogy " Úristen, miért nem játszattam eddig egy ekkora hatalmas tehetséget?"visca el barca írta: figyelj kisgyerek...Te mindig feljössz ide hergelni a népet...![]()
viccet félretéve, nem tudom hány napja edzenek itthon (1?), de remélem valverde már az első edzésen a fejét fogta gomes láttán... valami ilyesmi videó be tudná aranyozni a napomat
figyelj kisgyerek...Te mindig feljössz ide hergelni a népet...palesz77 írta:Pár napig lehet reménykedni egy hangyányit, a Tuttosport szerint a Juve, Sport szerint pedig Mourinho is elvinné Gomest, ha lehetne.
100 milla alatt nem adnám! Potenciális Aranylabdás és ha meg is nyeri, akkor tejelhetünk a Valenciának.palesz77 írta:Pár napig lehet reménykedni egy hangyányit, a Tuttosport szerint a Juve, Sport szerint pedig Mourinho is elvinné Gomest, ha lehetne.
Az eredmeny kenyszer miatt. Egy Poolnal, vagy Dortmundnal nem elvaras minden evben a tripla, dupla, ott lehet kiserletezgetni nyugodtabban. Simeone is batrabban tud bedobni uj arcokat, mert ott sincs akkora eredmenykenyszer, mint itt. Ha leesik egy kupa, akkor hatalmas az orom, de helyen tudjak kezelni a dolgokat. S igy fer bele ezeknel az edzoknel a jatekos kineveles, mivel ha becsuszik egy rosszabb szeria, akkor sem veszi a fejet a sajto meg kozonseg, stb, mint itt esetleg.Samper írta:Simeone és Klopp sokszor engedték el a legjobbjaikat és mindig megtalálták az új sztárt a kevésbé ismertek közül. Miért vagyunk erre mi képtelenek??
Én a legszívesebben Coutinhot, illetve Dembélét hoznám. Annyira adná magát ez a 2 igazolás, ha Neymar lelép..palesz77 írta:RAC1: DybalaNervo írta:Griezmann lesz a fő opció Neymar távozása után.A sport most erről ír.
Di Marzio: Dembélé
Catalunya Radio: Mbappé
Sport: Griezmann
Akkot itt az ideje egy új szavazásnak!!palesz77 írta:
RAC1: Dybala
Di Marzio: Dembélé
Catalunya Radio: Mbappé
Sport: Griezmann
A Mundot várom még Hazarddal, és teljes lesz a kép. Eddig se voltak magas színvonalon az újságírók, de ezen a nyáron még a megbízhatóbb források is becsődöltek, kegyetlen milyen szinten találgatnak csak.. Itt van ez is:
Akkor meg kell kenni Kloppot. Bartoéknak már van ilyenbe tapasztalata.MessiNeymarSuarez írta:Vajon az igaz, hogy Klopp, tanulva a Dortmundos tapasztalatokból, olyan szerződést íratott alá, hogy játékosokat csak az ő engedélyével lehet eladni/megvenni?
Mert ha igen, akkor azt hiszem el is felejthetjük végképp Coutinhot (is).
Spanish journalist asks Klopp about Barca's interest in Coutinho: "I can understand why, but they can save their energy!"bingyo24 írta:Coutinho eleg gyengen jatszott most a Bayern ellen lassabban mozgott mint Andre Gomes. Cat radio szerint elorehaladottak a targyalasok a liverpoollal angliaban volt Soler,Robert es Sanlehi 100 milional is tobbe fog kerulni de o a fo jelolt a kozeppalyara !
Elég peches a sérülésekkel ő is, az előző szezon volt neki talán az egyetlen, melyet végig tudott csinálni úgy, hogy nem kellett kihagynia hosszabb időt sérülések miatt.etooka9 írta:Thiago meg is sérült.kristop írta:20:30tol erdemes a sport1re tapadni
lathattok ket jatekost is, akik szoba kerultek velunk, de persze semmi eselyunk megszerezni oket. thiago es coutinho.
Thiago meg is sérült.kristop írta:20:30tol erdemes a sport1re tapadni
lathattok ket jatekost is, akik szoba kerultek velunk, de persze semmi eselyunk megszerezni oket. thiago es coutinho.