Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
utoljára:R.M.C.F írta:Na ez is egy válasz volt az ellenfelünk ledagradálására...itt ment a milyen sz**r a Ukrán brigád meg hogy a legsz***bb stb...csak azt nem veszitek észre hogy aSzófia is legalább ilyen gyenge volt de még gyengébb sztem jóval.
Nem veszitek észre hogy csak akkor irok hasonlókat ha előtte megy a túlzott utálat és a nem reális leminősítés?Mert a csapból is .....
Majd ha a pitiáner indokaidat és statisztikáidat befejezed, akkor nem lesz sértő fogalmazás.R.M.C.F írta:Miért kell ennyire sértően fogalmazni?
De még milyen nagyokR.M.C.F írta:Ettől vagytok nagy gyerekek ?
Elhiheted, Mi tiszteljük az összes ellenfelünket, nincs szükségünk a te térítésedre. Ahogy nem csak Mi, de a vezetőség is így tesz, olvasható a cikkekben folyamatosan.R.M.C.F írta:Ha azt elérem fáradságos munkával hogy néha egy-egy Barcás tisztelje a az ellenfeleit már akkor megérte "koptatnom az ujjaimat" itt.
Na ez is egy válasz volt az ellenfelünk ledagradálására...itt ment a milyen sz**r a Ukrán brigád meg hogy a legsz***bb stb...csak azt nem veszitek észre hogy aSzófia is legalább ilyen gyenge volt de még gyengébb sztem jóval.ecsém!
Te panaszkodsz, hogy a tegnapi ellenfeletek érdemeit degradáljuk, amikor Te ilyet írsz:
Idézet:
Többet mint a Szófia,Klasszisokkal jobb mancsaft.Szerintem időnként bátran támadtak,jól kontráztak.
Ugyhogy van náluk gyengébb.....Szófia...
ráadásul itt.
tényleg nem értelek...
Ne legyél te abban olyan biztos hogy sötét vagyok.....ez most nem ugrott be,de talán már nálad is volt ilyen nem?Tudod ez alapkultúra. Illik tudni. De Te…
Lehetőleg egy ilyen sötét ne koptassa az ujját többé itt.
ráadásul itt.Többet mint a Szófia,Klasszisokkal jobb mancsaft.Szerintem időnként bátran támadtak,jól kontráztak.
Örülök, hogy ma is segíthettünk neked, látod már érdemes volt ezért is felkelned!R.M.C.F írta:Hol van? Földrajzból nem voltam 5 -ös.Apám szerint még NSZK is van.
Bulgária?
Hol van? Földrajzból nem voltam 5 -ös.Apám szerint még NSZK is van.De ugye tudod, hogy Szófia nem Lengyelországban van?! Smile
meg a Bréma gyengébb a románoknál, a Chelsea pedig a Lyonnál.R.M.C.F írta:
Többet mint a Szófia,Klasszisokkal jobb mancsaft.Szerintem időnként bátran támadtak,jól kontráztak.
RC gurítása? Ha neked kellett volna fognod....talán még a gipszelőben üdögelnél.
A VB-pedig szerintem tovább jutottak az Ukránok mint a Lengyelek nem![]()
![]()
![]()
8:5 reálisabb lett volna és mindenkinek jobb! Az mégiscsak 13 gól!R.M.C.F írta:Akkor mennyi a reális eredmény Barcássan számolva?
5:5
Gratulálok!!!
Még csak véletlenűl sem nehéz "benyelni"..mintahogy mindig is elismertem.RMCF, nézd meg, h a barcelona-közeli statisztikusok hogyan számolják a 11eseket. de akármennyit kaptunk, SOKKAL JOBBAK VOLTUNK A TÖBBIEKNÉL, akármilyen nehéz benyelni, de MÉG A MADRIDNÁL IS.
ezért nyertük meg a bajnokságot.
De ugye tudod, hogy Szófia nem Lengyelországban van?!R.M.C.F írta:A VB-pedig szerintem tovább jutottak az Ukránok mint a Lengyelek nem![]()
![]()
![]()
Többet mint a Szófia,Klasszisokkal jobb mancsaft.Szerintem időnként bátran támadtak,jól kontráztak.Sziasztok,
Én nem tudom, hogy ezek az ukrán zenebohócok mi a francot keresnek a BL-ben, és úgy általában mit gondoltak az egész sorozatról, de vmi isonyú gyámoltalan, balfék módon játszottak.... Már az első gólnál könnyesre röhögtem magam, amikor a szerencsétlen kapus rc gurítását kipöccintette a kaputól 1 méterre álló lófej elé.... Teljesen egyetértek azzal, hogy a kijevi Dinamo talán a leggyengébb csapat az összes közül. Mondjuk már a VB-n is megmutatták az ukránok, hogy milyen szép és eredményes focit játszan
Boixos írta:- nyiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaahhaaaaahhaaaaaahaaaaaa!!!!!!!!
- én is nagyon örülök, ruud!