Ligue 1 - Franciaország
- Leon
- Director del Fútbol
Persze jók voltak az ukránok de ez a spanyol védelem a NULLA volt!Így még a magyar válogatott is eljutott volna párszor a kapuig... De Gea megmentette őket egy nagy zakótól,minket meg az EB küszöbére lökött! 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
nos a Spanyolok megcsinálták..(nekünk!) bár a hazaiak hatalmas iramot és példás küzdelmet mutattak, két három hatalmas ziccert kihagytak és ezt nem bírta el ez a meccs. a Spanyol foci pedig a játék magas iskolája a szó szoros értelmében még így a B vonallal is. na holnap még kell egy kis szerencse...(nekünk).
- sneco7
- Capitá del Barça
Hogy holnap a lettek se kapjanak ki otthon a kazahoktól. Vagy,hogy a törökök ne verjék meg otthon az izlandiakat. A lettekben bízom énGery0704 írta:Valaki leírná pontosan hogyan juthatunk ki amellett hogy ma nem nyernek az ukránok kell meg valami?

jó kis meccs eddig, az Ukránok baromi gyors és veszélyes szélsőjátékkal a Spanyolok igazi labdazsonglőrködéssel operálnak. amikor a balfék Fabre állt neki a 11-esnek tudtam, hogy nem lesz gól.
egyelőre semmi nem dőlt el, egy döntetlenre tippelnék...
egyelőre semmi nem dőlt el, egy döntetlenre tippelnék...
Valaki leírná pontosan hogyan juthatunk ki amellett hogy ma nem nyernek az ukránok kell meg valami? 

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
A "Fifa vírus" most is össze szedett egy csapatra való áldozatot:
Krul - Coentrao - D.Luiz - Piqué - Ivanovic - Pogba - Modric - Götze - Benzema - Morata
Krul - Coentrao - D.Luiz - Piqué - Ivanovic - Pogba - Modric - Götze - Benzema - Morata
- Nervo
- Capitá del Barça
Az a durva az egészben, hogy eközben pedig pl.a vb bronzérmes hollandia pedig már kiesett a bugiból.Bob_Marley írta:
Közben Albánia kijut az EB-re, le a kalappal előttük!!!!Észak-Írország-Albánia-Izland stb. Gyönyörű teljesítmények s nem gombfocicsapatokat előznek meg.

FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ezért is hoztam ide, s említettem meg, mert örülök neki, hogy van még ilyen a mai fociban is. Kezd ez sajnos kiveszni és rádurrantják mindenhonnan a szabadokat. Szinte az egész feröeri csapat a 16-oson belül helyezkedett és simán kigurították őket.palesz77 írta:Na tessék, pont ezeket hiányoltad a Seria A topicban..Bob_Marley írta:Ami szép az szép, gyönyörűen kipasszolták a románok:
http://www.dailymotion.com/video/x399sa ... 2015_sport
Közben Albánia kijut az EB-re, le a kalappal előttük!!!!Észak-Írország-Albánia-Izland stb. Gyönyörű teljesítmények s nem gombfocicsapatokat előznek meg.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Na tessék, pont ezeket hiányoltad a Seria A topicban..Bob_Marley írta:Ami szép az szép, gyönyörűen kipasszolták a románok:

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ami szép az szép, gyönyörűen kipasszolták a románok:

Cruyff papának viszont anno ment.Unicef írta:Piressel csinálták, míg élek nem felejtem el annyit nevettünk rajta!visca el barca írta:vagy nem isnem valami henrys büntető volt ahol csak előre gurította talán ljunbergnek, az meg nem vette a lapot és henry belerúgott még1x?
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=0l_QmTEoPdk
https://www.youtube.com/watch?v=1sEk61PRlFs
Piressel csinálták, míg élek nem felejtem el annyit nevettünk rajta!visca el barca írta:vagy nem isnem valami henrys büntető volt ahol csak előre gurította talán ljunbergnek, az meg nem vette a lapot és henry belerúgott még1x?

https://www.youtube.com/watch?v=0l_QmTEoPdk
- visca el barca
- Presidente del Barça
én annyira hülye vagyok ezekhez a szabályokhoz, de palesz jól szemléltette, hogy lényegében a bünti olyan mint a szabadrúgás és a gyerek gyakorlatilag 2x ért hozzá, amit ugye nem lehet.
isten bizony rémlik régről vmi hasonló, ott talán valami olyasmi lehetett, hogy a gyerek 11es rúgás közben megcsúszott, de vhogy beleért a labdába, aztán felkelt, ellőtte még1x és azt is visszafújták.
vagy nem is
nem valami henrys büntető volt ahol csak előre gurította talán ljunbergnek, az meg nem vette a lapot és henry belerúgott még1x?
isten bizony rémlik régről vmi hasonló, ott talán valami olyasmi lehetett, hogy a gyerek 11es rúgás közben megcsúszott, de vhogy beleért a labdába, aztán felkelt, ellőtte még1x és azt is visszafújták.
vagy nem is

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Jól van lelőtték a poént, se sárgázás se semmi.
Igen ez volt a hiba, de megmondom őszintén, hogy ilyenre nem is emlékszem. Annyira minimális rá az esély pl szabadnál, hogy kapufa után te érj labdába és itt ugyanez, hogy miután előtte és "játékba kerül" a labda, utána már nem érhet hozzá csak ha más is hozzáér. Egy pozíción belül csak egyszer rúghatja rá. Maga levezetve, ahogy a kommentátor is elmondta logikus, meg tényleg így van, de szinte soha nem fordul elő ilyen.
Most előfordult és közvetett szabadrúgás kifelé.

Igen ez volt a hiba, de megmondom őszintén, hogy ilyenre nem is emlékszem. Annyira minimális rá az esély pl szabadnál, hogy kapufa után te érj labdába és itt ugyanez, hogy miután előtte és "játékba kerül" a labda, utána már nem érhet hozzá csak ha más is hozzáér. Egy pozíción belül csak egyszer rúghatja rá. Maga levezetve, ahogy a kommentátor is elmondta logikus, meg tényleg így van, de szinte soha nem fordul elő ilyen.

Pedig ez a jó. Kb. olyan mintha előre passzolta volna 1 métert majd bebombázza. Kapusnak, vagy egy másik társnak előtte bele kellett volna érnie előtte.palesz77 írta: Annyi tippem van - ami hülyeségnek tűnik -, hogy elvégzett egy rögzített szitut, nem ért hozzá senki más, így utána ő nem érhetett volna hozzá. De ez hülyeségnek tűnik, mert mintha láttam volna már olyat, hogy ilyenkor bepofozzák, de lehet mindig kapusbravúr után kotorták eddig be.. :-
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Visca el barcatól mint a fórum "doyenjétől" várok még tippet.
Ő biztos látott már ilyet, én ilyenre nem emlékszem. Más meg úgyse olvassa ezt a topikot. 

- palesz77
Annyi tippem van - ami hülyeségnek tűnik -, hogy elvégzett egy rögzített szitut, nem ért hozzá senki más, így utána ő nem érhetett volna hozzá. De ez hülyeségnek tűnik, mert mintha láttam volna már olyat, hogy ilyenkor bepofozzák, de lehet mindig kapusbravúr után kotorták eddig be..Bob_Marley írta:Mindig tanul az ember, én erről nem tudtam.Aki tud franciául az megfogja érteni miért nem adták meg, de várom a tippeket, akik nem tudnak franciául. Csalni nem ér.
https://youtu.be/tWVc3EgbHcY?list=PLIN0 ... bhtV&t=143
Miért nem adták meg a gólt?

Ha még húzni akarod a nép agyát, akkor PÜ-ben várom a megfejtést.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A vicc az, hogy forma alapján tényleg benne van a Lorient győzelme.visca el barca írta:lorient? hát Bobi () most nézem 5.50 a vendég, lehet bátran tolni. annyiért ajándék
Mindig tanul az ember, én erről nem tudtam.

https://youtu.be/tWVc3EgbHcY?list=PLIN0 ... bhtV&t=143
Miért nem adták meg a gólt? Egyébként a harmadik büntetőt hagyják ki rövid időn belül az Enyeama helyett beálló Maignan ellen. Ja és Boufal tizenegyese a meccsen pedig a legszebb kispesti időket idézte. Lanzafame2.

A nizzai vízilabda:
https://www.youtube.com/watch?v=osckSRuax9k
Kis rövidfilm a tegnapi klasszikusról:
https://www.youtube.com/watch?v=-3xkPgsfxEw

- visca el barca
- Presidente del Barça
lorient? hát Bobi (
) most nézem 5.50 a vendég, lehet bátran tolni. annyiért ajándék 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mondjuk szerintem Rihanna-t többe kerül "fent tartani" mint a Parma költségvetése.visca el barca írta:hát mondjuk velemBob_Marley írta:Rihana meg kivel nem fekszik össze?![]()
ez a büntető meg... többet nem jövök. ezentúl inkább pármát nézek az 5. osztályban valami falu tv streamen

Twitteren a legnagyobb beszólás mikor valaki hozzáírta a meccshez, hogy na akkor a következő tizenegyest Rihanna miatt fújja a bíró, annyira élvezi a találkozót.

Másodikban is megvannak/voltak a lehetőségek, rohadt bosszantó.
szerk: amúgy Manquiollo-ra úgy emlékszem valóban van valami jogunk még a Villa ügylet miatt és most is csak kölcsönben van Marseilleben. Az Atletico adta oda.
Ez ennyi volt mára...kihagyott büntető, helyzetek, szervezett játék és vereség....Jön a Lorient, akik meg nem akarnak kikapni mostanában.

- visca el barca
- Presidente del Barça
hát mondjuk velemBob_Marley írta:Rihana meg kivel nem fekszik össze?

ez a büntető meg... többet nem jövök. ezentúl inkább pármát nézek az 5. osztályban valami falu tv streamen

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na jó vicc........Messi se hagyhatta volna ki szebben.
Rihana meg kivel nem fekszik össze? Több ... fogott mint kilincset....majd ír erről egy nananana yeah-yeah számot, ahhoz ért úgyis csak.
De amúgy meg áááááááááááááá sokkal több van ebben a meccsben.....
szerk: Ronaldo is ott van.
Matuidi meg valóban egy iszonyatosan alulértékelt játékos. Rohadt jó focista pedig.

Rihana meg kivel nem fekszik össze? Több ... fogott mint kilincset....majd ír erről egy nananana yeah-yeah számot, ahhoz ért úgyis csak.

De amúgy meg áááááááááááááá sokkal több van ebben a meccsben.....

szerk: Ronaldo is ott van.
Matuidi meg valóban egy iszonyatosan alulértékelt játékos. Rohadt jó focista pedig.

- palesz77
Nekem is ugy remlik, meg a Villa bizniszbol.visca el barca írta:manquillora ha jól tudom volt anno elővásárlási szerződésünk. nem tudom miért, de ez vagy 2 éve ugy megmaradt bennem...
Rihanna Benzema utan kivel fekudt ossze, hogy itt van a meccsen?

Szerk.: kellett nekem Auriert dicsernem..

- visca el barca
- Presidente del Barça
manquillora ha jól tudom volt anno elővásárlási szerződésünk. nem tudom miért, de ez vagy 2 éve ugy megmaradt bennem...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Másodikban így piszok nehéz lesz, tök jól tolta az Om, erre az utolsó öt percben két 11-es. Ezt lelkileg nem fogják tudni feldolgozni....
Batshuayi miatt is érdemes nézni, sokat fejlődött a belga. Plusz Lucas Silva-Manquillo, vannak tehetségek a pályán.
Batshuayi miatt is érdemes nézni, sokat fejlődött a belga. Plusz Lucas Silva-Manquillo, vannak tehetségek a pályán.