Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát most nem a beadásairól beszélnék, hanem az egész játékáról. Nagyon látványos, látszik, hogy barátja a labda de szerintem elég haszontalan volt az első két tétmeccsen. Nem Thiago...Barcaman1993 írta: Érdekelne, hogy mi a fórumozók 90%-ának a véleménye Rafinha beadásairól? Mert hozzá képest Alves sebészi pontossággal adogatta be a labdát. Aztán Albát ugyanúgy nevezzük meg. Én pontos beadására nem emlékszem. Kettős mérce... Kicsit már unalmas ez az Alves téma...
tehát, ha valakinek van tíz beadása, de abból csak kettőhárom jó, az rosszabb, mintha valakinek lenne két beadása, és abból egy se lenne jó. hát nem nagyon értem, az egyiknél kettőhárom veszélyes helyzet alakulhat ki, a másiknál meg nulla, azaz 0, tehát egyetlen egy se. akármikor az elsőt választanám, mert akkor legalább az esély megvan a helyzetre, gólra, a másiknál meg nincs.Leon írta:Persze,hogy Alvesnek meccsenként akad 1-2 jó beadása de ő ezt 20-30ból hozza össze!![]()
Míg Alba meg Rafhina - ha nagy néha van rá lehetőségük- akkor beadnak 2-3 alkalommal aztán csókolom... Így aztán róluk is el lehet mondani,hogy milyen ...rul adnak be!![]()
Alvesből + Pedróbol már mindenkinek tele van mindene
aki nem "I Love All Barca Players" szemüveget hord!
Nem érdekel engem hogy sokat dolgoznak a pályán ha ezzel többet ártanak a csapatnak mint használnak. Ha ennyire szeretnek melózni akkor menjenek el Katarba focistadiont betonozni...
Talán azért, mert ezekből meccsenként 1-2 van, mig a stadioncsúcsaiból rengeteg.Barcaman1993 írta:Tisztában vagyok vele, hogy gyengék a beadásai. De Rafinha és Alba, sőt a többiek beadásai is ugyanilyen rosszak. Sőt múltkor vki linkelt egy olyat, hogy az ő beadásai még egész pontosak a többiekhez képest. Csak idegesítő már, hogy minden hozzászólás erről a szól, a többiekről meg meg sem "emlékezünk".visca el barca írta:
Illetve a lapos bepasszairól is beszéljünk, amikből ziccereink vannak. Ebben ugyanis verhetetlen. Most is volt egy tökéletes labdája Neymarnak, aki kihagyta a helyzetet. De ezek minden meccsen meg vannak. Csak mégis gyanús a nagy hallgatás ebben a témában.
Tisztában vagyok vele, hogy gyengék a beadásai. De Rafinha és Alba, sőt a többiek beadásai is ugyanilyen rosszak. Sőt múltkor vki linkelt egy olyat, hogy az ő beadásai még egész pontosak a többiekhez képest. Csak idegesítő már, hogy minden hozzászólás erről a szól, a többiekről meg meg sem "emlékezünk".visca el barca írta:dehogy unalmas! sőt, aktuálisabb mint gondolnád. egy fél helyzetünk nincs a beadásaiból! lehet h rafinha meg alba sem sztár ebből a szempontból, de alvesnek meccsenként biztos van 15 beívelése a semmibe. csak azt nem értem h az edzők ennyire vakok? vagy direkt kérik, hogy engem idegesítsenek?
miért, szerinted bartra fejelgetné be alves beadásait?ntibi67 írta:Bartrat kellene többet játszatni Ő az aki tud is fejelni....
dehogy unalmas! sőt, aktuálisabb mint gondolnád. egy fél helyzetünk nincs a beadásaiból! lehet h rafinha meg alba sem sztár ebből a szempontból, de alvesnek meccsenként biztos van 15 beívelése a semmibe. csak azt nem értem h az edzők ennyire vakok? vagy direkt kérik, hogy engem idegesítsenek?Barcaman1993 írta:Érdekelne, hogy mi a fórumozók 90%-ának a véleménye Rafinha beadásairól? Mert hozzá képest Alves sebészi pontossággal adogatta be a labdát. Aztán Albát ugyanúgy nevezzük meg. Én pontos beadására nem emlékszem. Kettős mérce... Kicsit már unalmas ez az Alves téma...
Érdekelne, hogy mi a fórumozók 90%-ának a véleménye Rafinha beadásairól? Mert hozzá képest Alves sebészi pontossággal adogatta be a labdát. Aztán Albát ugyanúgy nevezzük meg. Én pontos beadására nem emlékszem. Kettős mérce... Kicsit már unalmas ez az Alves téma...CsocseX írta:Alves beadásaival a legnagyobb probléma nem az, hogy veszélytelenek, mert ez teljesen nyilvánvaló a Barcelona felállítását, játékstílusát tekintve, hanem hogy az esetek kilencven százalékában labdavesztés a következmény, illetve az ellenfél veszélyes kontrái indulhatnak egy jól kifejelt labda után. (akár balról is, mivel ott már nincs védőnk)
Elképesztően sok területe volt Alvesnek a Villarreal ellen. Valahogy máshogy kéne ezeket megjátszani.
pont ezért kellett volna cuadrado (ezért lehet jó douglas, ebben mondjuk nem hiszek, csak elméletben), ezért lobbiztam mellette már az elejétől fogva. ha a szélső támadóink befelé húznak, akkor tök szabadak a szélek albának és alvesnek. nyilvánvalóan ezt hasznosítani nem olyan könnyű, mert ez egyben azt is jelenti, hogy középen viszont tömörül az ellenfél, de az biztos, hogy egy jó támadó szélsőhátvéd kell. alves meg a legjobb volt ebből a fajtából, csak már elhalványult.Chino írta:Nem akarom mindig őt savazni, mert minden egyes meccsen kihajtja a belét és ezt tisztelem benne, de sajnos nem tud már a támadásokhoz se annyit hozzátenni, hogy megérje a védelmet szabadabban hagyni.
Hiába lenne itt Crouch, ha Alves "beadásaiból" 10-12-ből 1 megy úgy-ahogy jó helyre. Ezt amúgy tényleg nem értem, hogy edzői utasítás vagy mi? Kicsit gyanús, hogy már a sokadik edző alatt is ugyanezt csinálja.Taibi írta:"Barcelona made 40 crosses (including corners) against Villarreal, record for a team in a Liga game this season [via opta]"
40 beadás..., uramatyám.
Vazze, nekünk nem Suarezt kellett volna megvenni, hanem Crouch-ot és Zigic-et. Velük tegnap nyertük volna 5-0-ra ilyen játékkal.
Értem én hogy vannak olyan játékszituációk, amikor egy beadás a legjobb alternatíva, de hogy 40szer íveljük középre a labdát a 160 centis támadóinknak... érthetetlen.
Ráadásul, amikor véletlenül sikerül fejbe találni a labdával valamelyik Barca csatárt, még akkor
se tudja normálisan kapura bólintani se Messi, se Neymar.
Komolyan kíváncsi vagyok, hogy vajon LE taktikai utasítására történik ez vagy az ő utasítása ellenére? Nem tudom hogy melyik a rosszabb...
A másik dolog ami érdekelne a tegnapi meccsről az egy hőtérkép a támadásainkról. Nem tud valaki ilyet?
Szerintem a támadások 90%-a a jobb oldalon folyt, rendesen furcsa volt, amikor néha-néha Albához került a labda. Hihetetlenül egyoldalasan játszott a csapat az egész meccsen.
Egyébként elég alacsony volt a színvonal, de (ahogy más is írta lentebb) ez egy tipikusan olyan meccs volt, amit az előző idényben tuti elbuktunk volna. Ez a győzelem a motiváltságnak köszönhető.
nem csak neked, nekem is. alba az első meccsen sem mozgott annyit előre.Taibi írta:Kösz!![]()
Mondjuk ez alapján nem annyira látványos a különbség. De nekem nagyon szúrta a szemem, hogy alig-alig van a baloldalon a labda. De lehet hogy tévedek.
Taibi írta:A másik dolog ami érdekelne a tegnapi meccsről az egy hőtérkép a támadásainkról. Nem tud valaki ilyet?
Szerintem a támadások 90%-a a jobb oldalon folyt, rendesen furcsa volt, amikor néha-néha Albához került a labda. Hihetetlenül egyoldalasan játszott a csapat az egész meccsen.
Rakitic nagyon jó igazolás volt, rengeteg labdát szerez sokszor necces helyzetekben mikor az ellenfél lefordulna, rengeteget dolgozik. Ugyanakkor mint korábban írtam sem ő sem Rafinha nem egy Xavi vagy Iniesta. Más típusú játékosok és részben más most a játékunk is.Rixmond írta:LE által tervezett, kinevezett útra nem a Busquets féle labdaszerző-birodalmi lépegető az alapja, hanem a Rakitic és Mascherano féle pitpullok. Rakitic tegnap is eszméletlen melót tett le és hiába nem látványos az ő melója, ha bejátsza az egész középpályát. Mascherano-t illene már DM poszton is kipróbálni ,mert Sergio tegnap súlytalan és rettentően lassú volt.
Alvestől agybajt kaptam. A második félidőben a Villareal kb feladta a védekezést az ő oldalán olyan remekül ment neki.
Pedro harcos ,de olyan nagy nulla ,hogy az iszonyat gáz.
Munir szegényem eltűnt, de ne egy 18 éves kölyöktől várjuk el , hogy megmentsen minket. Neki kellenek a percek és a tapasztalat, az biztos, hogy több van benne,mint Pedritoban.
Rafinha jó volt ,de kell neki szokni a csapatot. Én azt mondom , hogy tegnap LE egy nagy hibát követett el csak. Sergio helyére nem Mascheranot rakta be. Szerintem egy mozgékonyabb kp-vel nagyon gyorsan megfogtuk volna az amúgy jól játszó Villarealt.
Oh lol..... erről teljesen elfeledkeztemAlfa írta:Érdekes lett volna egy eltiltott játékost brakniRixmond írta:LE által tervezett, kinevezett útra nem a Busquets féle labdaszerző-birodalmi lépegető az alapja, hanem a Rakitic és Mascherano féle pitpullok. Rakitic tegnap is eszméletlen melót tett le és hiába nem látványos az ő melója, ha bejátsza az egész középpályát. Mascherano-t illene már DM poszton is kipróbálni ,mert Sergio tegnap súlytalan és rettentően lassú volt.
Alvestől agybajt kaptam. A második félidőben a Villareal kb feladta a védekezést az ő oldalán olyan remekül ment neki.
Pedro harcos ,de olyan nagy nulla ,hogy az iszonyat gáz.
Munir szegényem eltűnt, de ne egy 18 éves kölyöktől várjuk el , hogy megmentsen minket. Neki kellenek a percek és a tapasztalat, az biztos, hogy több van benne,mint Pedritoban.
Rafinha jó volt ,de kell neki szokni a csapatot. Én azt mondom , hogy tegnap LE egy nagy hibát követett el csak. Sergio helyére nem Mascheranot rakta be. Szerintem egy mozgékonyabb kp-vel nagyon gyorsan megfogtuk volna az amúgy jól játszó Villarealt.. Ha nem rémlene akkor elmondom , hogy az előző meccsen Mascht kiállították